214

Анонимен

преди 4 години

Той е пристигнал твърде късно..............Дали?

213

Анонимен

преди 4 години

То много ясно, че в болниците с антибиотици лекуват, макар че ги споменават между другото. Въпросът е за хората, които се лекуват у дома и нямат достъп до антибиотици, а в същото време не желаят да си имат вземане-даване с РЗИта и щабове.

212

Анонимен

преди 4 години

радев,ти Фърчило бракувано , ще подпалиш държавата ! ти ще си Виновен за хиляди животи ! тук всички сме за кратко , но Бог ще те съди во век и веков !

211

Поручик Ржевски

преди 4 години

Познавам двама доктори, които ги уважавам , останалите ги слушам винаги с едно наум.Детето ми падна в планината, не се поду особено много, викам си - пукнато е. Доктора ми вика - 100 процента е счупено. Рентген - пукнато е. На друг познат, 70 годишен, докторите му казали че има 6 месеца живот когато е бил на 20 години. Та така, когато доктор ме плаши, винаги ми светва една червена лампа в главата.

210

ffffffffff

преди 4 години

И кво сега, цефтриаксонът не обездвижва ли вируса? Че и тетрациклинът така, остава само имунната система да ги убие, ако са обездвижени е лесно, значи ниски дози антибиотик за дълго време! Тия медици са едни бо-клуци!

209

Анонимен

преди 4 години

До Поручик РжевскиЕ, да то навсякъде има хора с купени дипломи, но едва ли всички са такива...

208

Анонимен

преди 4 години

Има 3 начина за борба с тоя вирус. Китайски - затваря се всичко под карантина. Шведски - то така си беше. Български - да откраднем всичките пари за борбата срещу вируса и да правим като шведите.

207

Анонимен

преди 4 години

До МетоАми отквай доброволец в Пирогов, но без маска и ръкавици и направо ще ни споделиш после от първа ръка информация, как е да дишаш с тръба в гърлото.

206

Поручик Ржевски

преди 4 години

Докторите много обичат да плашат. Когато бях на 12 години, една позната докторка ми каза че имам болест на очите и трябва да се лекувам. Викам и - нямам болест, зачервени са ми от басейна. Не-болен си. Сега съм почти на 50, работя с компютър, очите са ми наред.Друг лекар светнал жена ми, че не може да има деца. Пък тя роди 2 досега. Явно плашенето играе важна роля в събирането на пари. Има доста лекари милионери.

205

избирател

преди 4 години

Някой по долу написа,че са ни запрели и са ни сложили намордници...Напълно вярно!!!Само каишки,не са ни окачили,но....

204

Анонимен

преди 4 години

Никъде не прочетох в изявлението колко са ПОЧИНАЛИТЕ. Или вече ще ни ги спестяват.Ще се раздував бройката на "излекуването", нищо че никъде по света още не е открито ЛЕКАРСТВО.Така ще се засилва внушението колко кадърен лекар е говорителят Годжи и шефът му д-р Празна Тиква, който ни пази.Досущ като един Господ-Бог.

203

Мето

преди 4 години

Стига, бе смешници! Каква епидемия? заразените са по-малко от загиналите по пътищата през 2019, да не говорим за предни години. Стига глупости. Освен медицина има и математика. 700 човека от 7 милиона колко е?

202

Хайде на село

преди 4 години

Е хайде де. Дай пример. Ако спреш да пишеш, ще разберем, че садиш лук.

201

242,

преди 4 години

"Брифингите са откровена пропаганда,за всяване на страх и паника!!!Обявява се гръмко ПОЧИНАЛИЯ, но се ПРОШЕПВАТ ,ОЗДРАВЕЛИ ТЕ..."А внай-много на очи се набива, че не се правят изследвания за това, колко сме го минали безсимптомно. По белия свят се правят проверки и за антитела. Тук - очевадно не! Понеже точно това е най-неудобно и ако се види ясно, че това се кара най-често безпроблемно, ще се установи, че с тези мерки хората са набутани, запрени и унижени буквално за нищо.

200

Анонимен

преди 4 години

Хайде всички дружно на село. Тъкмо е време за засяване на доматите, лука, картофите и тн. Там карантина няма! Напред български селянино, гладен няма да останеш!

199

Бананиев

преди 4 години

Ще носите маски и ще си дишате издишането.

198

статистик

преди 4 години

с малко, нов върви нагоре...https://youtube/watch?v=Ijy1PoYlGTg&t=

197

до коментиращите

преди 4 години

Оле ,селяяянчетата "столичани в повече " като чуете Село,Мотика,Работа и се разбеснявате !Край на тоя содом и гомор - плийметки, чалготеки, "студентки" От *** акъл не искам

196

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че нещо се прикрива и затова е цялото треперене. Това, че не правят дезинфекция по улиците нисля всички го виждаме. Парите в обращение също не се почистват и разнасят зарази. Да не би да лъжат за бройката на легла или медицински специалисти? Като правят математически модели защо един път не казаха според очакванията ли се върви, или не? Никакъв план не виждам в действие, всичко се решава от ден за ден

195

избирател

преди 4 години

Никой,гарантирам НИКОЙ,разумен човек,не подценява вируса,но...Тук коментираме,конкретната обстановка,в конкретната си държава и странните ,НЕДЕМОКРАТИЧНИ мерки,според обстановката....Брифингите са откровена пропаганда,за всяване на страх и паника!!!Обявява се гръмко ПОЧИНАЛИЯ, но се ПРОШЕПВАТ ,ОЗДРАВЕЛИ ТЕ...Да не говорим,че за 40 дни имаме само 600 и нещо си заболели!Поне толкова ,са доказани!!!