114

Ню Йорк....

преди 4 години

Абе за Ню Йорк ще говорим след седмица две ---та това е мегаполис наблъскани 20 млн един върху друг всеки ден умират по 2000 за десет дена ще са 20 000 другите ще го прекарат по леко и за един месец пак ще са на работа. обаче са куражлии и знаят че от тая напаст отърсване в момента няма---нашите са избрали неопределена по време изолация заради здравната система само ,че тук бедността е в пъти по висока от на жителите в Ню Йорк да не говорим за грамадни ромски махали ,та ще се види накрая ..

113

До Тео

преди 4 години

Много си смел за масовите гробове на острова в Ню Йорк.А чули интервюто по CNN на шефе на гробището който обясняваше как хладилните камиони стоят 6 дни и ако до това време никой не потърси телата ги поставят в траншеи в масов гроб.Ако дойде роднина му посочват хладилния камион в който да търси тялото за погребение.Смелчак си ти Тео да си правиш майтапи с такива работи.Грипчето с 1000-2000 жертви на ден е само са за отделни огнища а не за държави с по 60,90,360 млн. т.е.реално умножи на 100-1000

112

Удобен журналист

преди 4 години

Този е част от информационната подкрепа за правителството! Първо никаде няма такава смъртност 8--10% за Италия тя означава от 480 000--600 000 човека да починат...Второ топлото време няма да го спре и трето сит журналистка гладен бачкатор не вярва --пиши си обикаля си взима си заплатата и обяснява на другите как трябва да се съхрани изтърбушена та здравна система,като че ли ние сме виновни ,че вожда само от магистрали разбира. , а сега да се оправя и той намери как затвори ни за неопределено .

111

Тео

преди 4 години

По този начин вируса се забавя, но поради ниския брой заразени и липса на изградени антитела другата година ще повтори. Искате ли подобен хорър сценарий като тази година? Защото нашите умници точно натам са се запътили. Няколко прости правила - пазете болните, старите, застрашените. Купувайте вместо тях и им носете. Дръжте се като общество. Но не и забрана за излизане без маски. Това е лудост - ако сега народа не се вдигне и не им натроши главите, няма кога да е. Никъде другаде го няма това!

110

До скептиците

преди 4 години

Да, продължават да умират и от други болести. Може ли някой да ми каже на коя дата преди е имало остър недостиг на легла в интензивно в Италия и Испания? Кога са ползвали хладилни камиони в Ню ЙОРК да товарят трупове? Кога са слагали мъртви тела на ледени площадки в Мадрид? Ами, май не са??? Или лъжат?А фактът, че тези болни заемат леглата на тези с инфаркти, инсулти и всякакви други нормални болести? Болниците имат капацитет. Капацитет, който в момента в подложен на безкраен натиск на запад

109

Тео

преди 4 години

Това, на което в момента сме свидетели е геноцид над човечеството в световен мащаб. Такава епидемия НЯМА как да бъде спряна. Може да се спечели време, и да се спечели НЯМА как да се направи ваксина, която да бъде изтествана за странични ефекти в толкова кратък срок! Бихте ли се имунизирали с нещо, което след няколко години би ви причинило рак, например?!? Тези мерки са все едно да стреляш със съчми по приближаващ се товарен влак, надявайки се да спре, вместо да застанеш отстрани релсите!

108

lol до славянин

преди 4 години

Благодаря ти, че сподели, че си бил активен спортист. Това поне оправдава малoумнитe ти мнения под всяка статия. Бях заложил, че си шапкар, ама и спортист е достатъчно.

107

Анонимен

преди 4 години

До КироИ ти от къде знаеш какви цифри ще излязат? Или просто вярваш в това без доказателства, защото така ти е по-лесно?

106

Реалист

преди 4 години

Всъщност нещата да много по-зле отколкото ги описва. Всички са се втренчили в необичайно големият брой смъртни случаи и пренебрегват последиците за уж оздравялите, които може да се окажат не по-малко страшни.

105

Киро

преди 4 години

На този логиката е, смъртността при умрелите е 100%. Изследват се хора с ясно изразени симптоми, тежко болни. Нормално е смъртността да е висока. Ако изследваме 7 милиона в България, можем да кажем колко е смъртността. Ама тогава ще излязат едни цифри, които няма да са удобни за масовата психоза.

104

фсдф

преди 4 години

Това да го каже на шведите, а и на холандците

103

Шеф Манчев

преди 4 години

Този е ***. Как може да казва каква е смъртността, като не знае колко са реално заразените и прекарали болестта без симптоми. Всички учени по света са на 1 мнение, че реално хората които са имали или имат вируса, са поне 4-5 до около 100 пъти повече, зависи от страната и колко е тествала. Германия вече има данни от изследвания за антитела, от университета Бон. Смъртността е около 0,2%. Медицински Журналисти няма, има спортни. Щото спортния може да играе мачле, но медицинския няма да ни лекува.

102

Анонимен

преди 4 години

поредния всезнайко! Защо изобщо ги публикувате такива? та този е медицински журналист, не е експерт и мнението му тежи ,колкото на съседката ми

101

славянин

преди 4 години

Чудя се от утре освен с маска на лицето си дали да не си нося вече и катаната на кръста, за да обезглавявам вирусите, които летят около мен!? В крайна сметка кой може да ми го забрани - наплашен съм до смърт от вируса и с катаната ще се чувствам в безопасност!

100

до 100 от славянин

преди 4 години

''* бил* - е минало свършено време...Нищо ново не си написал... Обаче това се отнася за време в което НЯМА ЕПИДЕМИ защо си толкова сигурен че в България през 80-те и 90-те не е имало епидемии!? Имаше! Сега не се занимавам със спорт, а с нещо по-ефикасно и от спорт, ама какво да обяснявам на такива чугуноглавци като теб! Само ще ти кажа, че не съм слагал нито един хап в устата си, нито инжекция от април 1995-та досега с изключение на няколко стоматологични упойки!

99

Анонимен

преди 4 години

На въпрос на журналистка зададен на доц. Мангъров, трябва ли според неговата теория хората умишлено да търсят начини да се заразят от коронавирус за да добият имунитет той отговори: Ми не, вие не е нужно да правите нищо, ако искате се самоизолирайте, той вирусът сам ще ви намери!

98

Анонимен

преди 4 години

Никакви срещи с никой в следващите 50 години, и никакъв вирус няма да тормози хората.Пълна изолация до последният човек, колкото и време да отнеме!

97

Анонимен

преди 4 години

Ако не умре тоя вирус в жегата сме го закъсали да знаете!Всички ще се заразим!Тогава Италия,Испания САЩ вече ще са го минали,а ние още ще му робуваме като на турците 500 годинки!!!!

96

до 90

преди 4 години

Абе знаеме ви комунистите, че сте некрофили. Но и на вас ще ви дойде краят. Вечно зло няма.

95

Анонимен

преди 4 години

До славянин* бил* - е минало свършено време...Нищо ново не си написал... Обаче това се отнася за време в което НЯМА ЕПИДЕМИЯ... А сега твоята теория е напълно неуместна и зловредна... 100% безсмислена..