129

NewOne

преди 4 години

Да бъдем търпеливи!И силни, за да отнесем ББ и Со в забвение още през лятото!

128

Анонимен

преди 4 години

Викаш,викаш на двора или на терасата,па дойдат куките и те приберат за нарушаване на обществения ред!

127

Анонимен

преди 4 години

Ти най добре да се махаш завинаги,но журналисти,телевизия, полиция и т.н.всичко е под контрол на ГЕРБ.Гласовете които взема изборите как стана?Интересно дали некой ден ще можеш да се разхождаш спокойно по Витошка?Требва за цял живот охрана събра доста врагове Божков,Йосич,Банов и др.

126

Анонимен

преди 4 години

ЦРУто - няма да се омитам.Приеми, че има хора на различно мнение от твоето.Отвращавате ме.Като тръгнат ковчезите /пази боже/ като в Ню Йорк/ ще ви видя как ще подскачате.Лошото е, че ще удари и други, не само такива като теб.Веднъж и ние да се опитваме да направим нещо заедно и заради такива като тебе - ще го прецакаме.

125

Анонимен до ЦРУ

преди 4 години

Пандемия има в *** ви кратуни, починалите от свински грип само за месец в България са били 4000 човека и то предимно млади хора. Сега има диктатура и то много по изявена отколкото преди 89 год.

124

Анонимен

преди 4 години

Биби пак наруши законите на България. Ако трябва да носим маски, то ни осигурете бизплатни такива, Тикво

123

nexussss

преди 4 години

Аз те искам в ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!

122

ЦРУ

преди 4 години

До Офф ,да се омита..........645 заразени са ПОД 1 % !!!!!!!!!!!!!!!!!Толкова си грамотен . че защо не се ГРЪМНЕШ и ОМИТАШ ??????

121

Няма такава държава

преди 4 години

И аз ще се моля на двора: "Господи ,отърви ни от този самозабравил се злодей!Моля те Господи ,бъди жалостив и дай шанс на децата ни да живеят по-добър живот.Накарай нашия тиранин и диктатор да се покае за греховете си ,и да намери покой грешната му душа , обсебена от Дявола."

120

до офф....

преди 4 години

Защо сме по-добре от съседните държави?Нито сме по-здрави, нито сме по-силни.За сега само строгата карантина ни пази.Още не е измислено лекарство.От чий зор насила да се влошим?Че не можете да изтърпите още малко.

119

Анонимен

преди 4 години

До 121Ей ся ха спрат интернетя и тв няма имам ...

118

Анонимен

преди 4 години

Нацията стана на *** от такъв Барселона,народа полудя нека така трябва да глясуват пак за ГЕРБ.Ти разполагаш с свободата на хората до някъде.

117

Анонимен

преди 4 години

Направете някакъв вид организация и позволете на хора, поетапно, да излизат поне малко на разходка. То в един момент на всички щемим писне. Не е ли по-добре, вместо да блокираме всичко вовеки, да кажем на рисковите групи - на ви пари, на ви маски, ще ви помогнем, да живеете така, докато има ваксина. Удърът върйщху икономиката ще е стократно по-малък. Ама нееее - всичко е блокаж. 99% ще са без имунитет и на есен, един с китайския вирус да има и окнше се разболеят всички ...

116

Офф ,да се омита

преди 4 години

700 заразени ,към 7 милиона са ТОЧНО 0.01%! Ама съвсем точно!Казано на *** гербаджийски език ТОЧНО 100 ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ 1 %. От ниското образование и пълната неграмотност на Премиера-слънце страдаме всички!И така вече 11г. слушаме празни приказки и откровени лъжи.В страната няма нито един човек ,който да вярва на Вожда, но тава не му пречи да ни съсипва.

115

Анонимен

преди 4 години

Ми като е трудно, подавай оставка и да идва някой, дето няма да му е трудно!

114

ЦРУ

преди 4 години

БРАВО Б.Б. !!!!!!!!!!...А представяте ли си .че при тази пандемия на власт бяха БСП + през. Р. Р. ??????????????? Ж.В- деновият ПОГРОМ и ГРАБЕЖ и ФАЛИТ на Бг ...щеше да е като детска игра !

113

аз-ът

преди 4 години

другите влязоха и излязоха ние още чакаме ПИК-а. Да не съборим СКЪПОЦЕННАТА здравна система. Герберастко управление.

112

Активист на БКП

преди 4 години

Сам като куче !!! Само един гръцки остров,къща в Барселона и 4 милиарда в Панама ...

111

уточнение

преди 4 години

Ако бяхме правова държава ,*** щеше да е в затвора , а не на двора.Заедно с хунтата около него.Само за старите краварски самолети ,платени авансово 2.5 милиарда му се полагат 5 години , а за убийството на Чакъра край Хасково/с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР!!!/ още минимум 20 г.Гледайте филма "Държава в държавата-мофия и политици празнуват заедно" /10 минути в ю туб/ и ще се убедите колко съм прав.

110

-

преди 4 години

Бойко, извини се на Радев и почвай да чуваш какво ти казва! Забрави егото си - света не започва от теб! Не ти е нужен рейтинг - историята няма да те запомни с добро. Не се хаби - безвъзвратно изпусна момента да направиш нещо за народа преди 7-8 години. Харчи РАЗУМНО парите и не позволявай кражби и комисионни!!!Махни извънредното положение и мислете за дългосрочна борба с вируса!Бъди жив, здрав и УМЕН!!!