51

Да, ама...

преди 4 години

Melitta macht Kaffee zum Genuss

50

Гледам че

преди 4 години

Разни пръдливи тийнове, обладани от скуката се упражняват в сложни словесни алабалистики, а всъщност не са живели и един ден от онова време, но сега грачат по форумите колко злонамерена и опасна била Русия. А тях ще кажа: намерете си по-смислено занимание.

49

Анонимен

преди 4 години

Путин каза, че Русия е приемник на СССР.Ако на Путин поне за секунда му е минало през ум какво причини руския комунизъм на човечеството, ако Путин имаше поне малко съвест и човечност и понеже претендира, че е християнинПЪРВОТО което Путин трябваше да направи е да се покае, да се отрече от садистичните методи, с които комунистите управляваха.Но Путин си е същия комунист, а комунист никога не се отрича каквото и престъпление да направи. Да не се чуди защо народите не искат и да чуят за Русия

48

до българин

преди 4 години

Какъв трябва да е и какъв е човек, който предава родината си и при това на кого?------------Значи на "едни" може, на други - не!Всъщност въпроса ти би тябвало да бъде:Какъв трябва да е и какъв е човек, който предава родината си (на когото и да е било)Но това не се отнася за нас, ние не само предадохме, но и продадохме родината си на всички за "30 Сребърника"!

47

до анонимен

преди 4 години

Путин каза наскоро, че Русия е приемник на СССР на 100%. Нищо не се е изменило и КГБ то си е на място-----------Е, и?САЩ - ЦРУ, ФБР, АНБИзраел - Мосад, АМАНБритания - МИ 5, МИ-6Франция - DST, DGSEТурция - МИТРусия - ФСБ, ГРУА, България??????А, да! На нас не ни трябват разузнавателни служби.За кво му е на Разграден Двор - разузнаване!?

46

Анонимен

преди 4 години

Точно защото е работила за `идеята`.Да ви п-кам на човеконенавистната идея.С тази` идея` избиваха цял век. Заради тая `идея` Източна Европа пропищя от тях.89-та година по площадите на Австрия спяха в спални чували ГДРейци и умоляваха австрийските власти да не ги връщат обратно.

45

Българин

преди 4 години

Какъв трябва да е и какъв е човек, който предава родината (?) си и при това на кого? Като какъв пример показвате тази?

44

Анонимен

преди 4 години

СССР го било `нямало`И откога така?Сам бащицата ви Путин каза наскоро, че Русия е приемник на СССР на 100%.Нищо не се е изменило и КГБ то си е на място , и Путин - пръв кгб-ист управлява държавата.И всичките му олигарси и те първи комунисти и кгб-исти.

43

Анонимен

преди 4 години

Ами ако беше агент на ЦРУ или Мосад???Кво прайм???Ами, Меркел и Оланд (бившия френски прездент) подслушвани от ЦРУ???И забележете - бабчето е работила не толкова за пари, а заради идеята в която вярва!Кой знае, може би, благодарение на на такива като това бабче света живее в мир 75 години.

42

Анонимен

преди 4 години

Русия не напразно още от старо време е наречена `тюрмата на народите`Още от тогава се е знаело какво представлява и какво го чака човечеството ако бъде оставена да се вихри. През миналия век Русия беше най-голямата касапница и месомелачка, която изби милиони.Няма държава ,която да е била в досег с Русия и после да не иска да я погледне.Събират ги такива ненормалници като тая и само им дай оръжие.

41

Анонимен

преди 4 години

Ей заради такива като тая ***.ка, бяха избити милиони.Сталин ги е наричал - `полезни идио.ти`

40

Анонимен

преди 4 години

Сега шпионството е част от държавната политика на България. Живееш в България и предават шпионски сведения на господарите на България.

39

Анонимен

преди 4 години

Нещо ново за новичок не са ли измислили вече? Много се забавиха. Очакваме с интерес новата порция смях.

38

ПроСоТо

преди 4 години

иначе с тоя плам и ентусиазъм,който блика от лицето й,ми напомня за майката на един познат ..(жената се спомина на 95,лека й пръст!),която със същия ентусиазъм тръбеше:-"Другаря Сталин е най-големия учЕн на нашето време"....Изобщо.."Страсти человечески"..

37

Анонимен

преди 4 години

Хубав сценарий, но наивен.Да измислят друго, това отдавна е скучно.

36

ПроСоТо

преди 4 години

най-мразя шпионите и доносниците.Те са ДЕФЕКТНИ създания!..Без значение дали работят за цру,кгб,българската дс,за "шалом-малом",или който и да е.По време на война РАЗУЗНАВАНЕТО е много важно,но да живееш в една държава в мирно време,да се ползваш от всичките й "благинки" и да я предаваш зад гърба й, ми се вижда много унизително.Отнася се за ВСИЧКИ!..но такъв е "човека"....После викат:-"Къде са извънземните,що са не обадат?".Ами защото НАШАТА психика е ОТРОВА за тях,нещо като .."ковида"..

35

Много ясно

преди 4 години

Естествено, че е шпионка, КГБ я е вербувало лично, Русия е виновна за всички злини на света, за дъждовното време в Англия, за сушата в Африка, за студа на полюсите, за това, че тревата расте, за това, че тревата не расте, затова, че водата е течна, затова, че земята е кръгла и за всичко останало, което се сетите.

34

Анонимен

преди 4 години

Ако питаш ми 5, ми 6, ми 7, 8, 9, 10, 11, 12 и всичките номера докрая те всички британци са шпиони на Съветския съюз.Само че Съветският съюз го няма от 30 години.

33

Анонимен

преди 4 години

И защо не е вкарана още от малка в психиатрията заинаги ?

32

от 4км

преди 4 години

КГВ е от КПСС на СССР и МОСКВАКТП е от ГРЕБ на РБ и БАНКЯктп-кратунетатикветаирупонета