40

1234

преди 4 години

Да дойдат да се смаят как смъртността в България е като при война по принцип или че преживяемостта от рак тук е 50 пр. Още нищо не са видели

39

Анонимен

преди 4 години

Ясно ! Щом и там ги превъзпитаха се гответе за наистина нов ред хибрид меду либерасти и комунисти

38

Анонимен

преди 4 години

До до 26 от славянинПоредната доза глупости на един душевно болен русофил :) вземи се научи кога и защо се ползват антибиотици.

37

Анонимен

преди 4 години

До 52Безработен си ти панелен мишок :)

36

Анонимен

преди 4 години

До 49Кажи му на Валентин Хаджиев да се метне от някъде, аз съм в Сиатъл и тук е лудница.

35

до 26 от славянин

преди 4 години

Отдавна твоите учени ''земни божества'' ни обещават да ни освободят едва ли не от всички болести, сега е на мода да ни обещават живот по 200-300 години чрез генната инженерия, ама нищо от техните обещания досега не им се е получило - болестите и болните постоянно се увеличат, даже и стари почти забравени инфeкциозни болести се завръщат, уж ''победени завинаги'' от ''всесилните'' антибиотици! Твоите учени в действителност са балони с въздух под налягане!

34

Анонимен

преди 4 години

Винаги ми е било забавно да чета коментарите на работническата класа (главно душевно болни русофили) :))) страшно ме забавлявате всеки път :)))

33

Анонимен

преди 4 години

До boboboИ на тях не им дреме за теб споко :)

32

гут байАмерико

преди 4 години

Индианските духове,пратиха в Амера тая беля,избиха корен.насел индиана.Сега им пращат хабер

31

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе епидемията ще отмине и ще дойде време да се търси от къде тръгна. Версията за прилепите и змиите от пазара в Ухан е пълно фалшименто. Версията че е изкуственосъздаден вирус най-вероятно ще си остане в теорията на конспирациите. Но версията че първоизточникът е секретна лаборатория в Русия или Китай си остава най-правдоподобна. Такива вируси се пазят както в Новосибирск така и в Ухан, но само в Новосибирск е имало инцидент и взрив който е довел до последващите събития по света.

30

до 26 от славянин

преди 4 години

Аз не съм религиозен и не се кланям на икони, нито пък на учени-*** като теб, само изучавам духовните, космическите и природните закони и се стремя да се съобразявам с тях! Да чакам учените-*** да се грижат за моето здраве е същото като да чакам Слънцето да изгрее от запад! Отвсякъде вече се вижда докъде е стигнала планетата под '''мъдрото'' ръководство на тези духовно невежи учени!

29

До 18

преди 4 години

"Голяма работа" си: пишело някъде, една полуглуха баба чула, един полусляп дядо прочел. С такива "достоверни данни" далеч в кариерата си на лъжец ще отидеш:)))

28

Анонимен

преди 4 години

ония ден гледам че китаиците пускаха фоерверки защото били се преборили с болеста вместо да си мълчат защото именно те са причината на такова глобално заразяване и не се знае благодарение на тях колко хора ще измрат поцелият свят еи на това се вика гьонсуратлък Никога вече в китаиски ресторант

27

пенционерРамбо

преди 4 години

С мощната Амера,кво стана,велики били,клекнаха от един вирус,война ще водят,пройдохи

26

д-р Ох Боли

преди 4 години

Явно американците са доста увреден народ.Между другото, англичаните се оплакват от същия проблем. Може би щамът им е по-различен.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Тва обобщава цялата ви пасмина.

24

д-р Ох Боли

преди 4 години

До Анонимен 13Ваксините и сега са задължителни и безплатни, а не само по времето на "Народната република"Който намира начин да не ги слага на децата си и рискува живота им, това си е негов проблем.Айде без манипулативни внушения, моля!

23

MaйMyнaтa

преди 4 години

Ти не разбраха ли, че тва не е вирус. КОВИД 19 - КОСМИЧЕСКИ ВИД е гост от космоса пристигнал 2019 г.

22

Анонимен

преди 4 години

Както се казва, има и майстори на този свят, въпреки че 95% са плява.

21

Анонимен

преди 4 години

Цитокинна буря-имунната система на човека полудява и те убива в стремежа си да те лекува!