105

Винету

преди 4 години

От следващата седмица в Чехия започва изплащане на 25 хиляди крони, което е равно на 1812 лева еднократна безвъзмездна помощ за всяко самоосигуряващо се лице в Чехия. Тъй като в Чехия повечето хора са недоволни от ситуацията и търпят загуби в оборотите, правителството започва изплащане на сумата на 700 000 самоосигуяващи се чехи. 17,5 милиарда крони. Всяко самоосигурено лице може да си поиска сумата от следващата седмица лично или по електронен път.

104

Анонимен

преди 4 години

77% си заслужават правителството, ака е вярна статистиката и не е фалшифицирана с цел да манипулира общественото мнение както обикновено.

103

Анонимен

преди 4 години

23% със слаба и лабилна психика не е много. Хора ,които не могат да се справят с няколко месеца изолация... не са полезни на никого.На тях явно не може да се разчита в тежки моменти.

102

Анонимен

преди 4 години

Българите трябва да градим стаден имунитет.

101

Анонимен

преди 4 години

Идва "много страшния" вирус, крийте се всички, фалирайте държавата, бъдете зеленчуци. Като дойде следващия "мегастрашен" вирус ще повторите упражнението.

100

Анонимен

преди 4 години

Господ да ме прощава ,но заради 20+ починали 100 000 останаха без работа и още минимум толкова са с несигурно бъдеще. Сами си правете сметка.

99

До 93 ха ха ха

преди 4 години

В грешка си. Няма да умрат еднакъв брой хора в двата описани от теб случая. Първо броя на заразените ще е различен. Второ, при по-малък брой заразени в даден момент, лекарите много повече може да помогнат, т.е и процентът на смъртност ще е по-малък. Примерно без ограничения за 2 месеца ще има 6 милиона заразени и 600 хиляди починали или с ограничения за 10 месеца ще има 600 хиляди заразени и 30 хиляди починали.

98

Анонимен

преди 4 години

77% нормални хора, 23% амеби

97

Хм

преди 4 години

Как един път не ме анкетираха мен?Къде и кога се правят тези анкети?Твърдо ПРОТИВ мерките.77% да си стоят *** по къщята.

96

haha

преди 4 години

77% абдали

95

ГЕРБ-куроволец

преди 4 години

Мафиотската партия надмина БСП по идиодщини. Бай Тошо и Брежнев са като сирачета в сравнение с Боко и Путин.

94

Анонимен

преди 4 години

Оценяваме го положително ама в кавички

93

бай Тъпчо

преди 4 години

Не ви трябват доктори и лаборатории бе! Значи, като излезете сутрин рано и на гладно на двора и са изпикайте до дувара, ако веднага са сберат мравки-диабет имате, ако си опикайте обущата-простатата ви се е повредила, ако намирисва на снощна скара-холестирола е голям, ако китката ви боли кат го изкарвате-артрита са обажда, а пък ако са върнеш в стаята и си забравил да го прибереш, още са мандахерца-алцхаймера та е хванал.

92

Анонимен

преди 4 години

Терорът на безхаберието продължава. Като си се родил българин, такава ти е съдбата - робска.

91

Анонимен

преди 4 години

В случая мерките се делят на адекватни и неадекватни. Строгостта им не е съществена, а анкетата явно набляга на строгостта. Досегашните мерки дали са адекватни след като не спират основният източник на заразата до този момент - идващите от чужбина? В други държави взеха адекватни мерки срещу вноса на заразата - незабавна карантина за всички идващи от чужбина на специално отделени за това места.

90

Анонимен

преди 4 години

нормално. *** в навсякъде са поне 80%. А останалите 20% ги хранят. Има отдавна изведен закон на Парето за тези закономерности.

89

Некъф

преди 4 години

днес.бг мислите ли, че някой ви вярва!?Тая статийка е поръчана от ГЕРБ за да имат още време да крадат.

88

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.

87

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз. Ще ядете гербунгели ако сега не сте на полето.

86

изнервен

преди 4 години

Дааа Герб не плаща на ***, плаща БСП. Троловете на ГЕРБ работят от любов към ГЕРБ и Бойко съвсем безплатно и това е истината. Нинова толкова се е улисала да прави пропаганда с телевизия и *** че си фалира партията, Герб ако плащаше на *** в касата нямаше да има нищо както в касата на Бсп.