92

Smurf

преди 4 години

Защо да не си отменям почивката .... ти ли ще ми я платиш... ако въобще сте отменили до тогава извънредното положение, щото като ви гледам май ви се услажда това положение

91

Анонимен

преди 4 години

Докторе , от Вашите уста в Божиите уши ! Само да питам - в морската вода при много къпещи се колко време се задържа вируса ?

90

а дано!

преди 4 години

Предполагам, че извънредното положение ще приключи на 13 май! След като народните избраници останаха без заплати, едва ли ще продължи още дълго.....Но дано епидемията да затихне и без техните мъдри решения и закони!

89

Митю Пищовя

преди 4 години

Тва го казва щото му обещах да го водя на Каваците Август, да го помпим със Киро дъ рок в палатката.

88

Анонимен

преди 4 години

Тоя само като го видя и ми става смешно.Като започне да ми се пули насреща и да търси думите,с които да ни забавлява,премествам канала.

87

Анонимен

преди 4 години

До Сащ признахаЗадължителната противоТБК ваксинация е въведена в Царство България през 1928 год. БЦЖ ваксинацията като вариант на ТБК ваксинацията е въведена през 1955 година.

86

Докс

преди 4 години

До АнонименНе е тридесет, а над двадесет градуса, както при всички сезонни вирусни инфекции, и при относителна влажност на въздуха под 25-30%. Както всяка година, просто тази година щама КОВИД 19 беше по-агресивен към белите дробове, т.е. Пулмотропен, съответно с повече усложнения, но не и по-опасен от грипния, особено тип А.

85

Анонимен

преди 4 години

Какви почивки бе господа богопомазани. Фалирахте фирмите, хората нямат доходи - само до почивки им е сега. Изкуствено спряхте икономиката. Не се наяде и оня търтей от Банкя и приближените му.

84

Ivan

преди 4 години

И с коя отпуска по-точно ?

83

До 72

преди 4 години

Колега...много философсли гледаш на нещата.Аз ти предложих един оо реалистичен вариант и възможност да защитиш позицията си.Щом е просто вирус..вземи родителите си, баби и дядовци...и точно в момента ги заведи на екскурзия в Бергамо или Милано, Барселона.Съгласен съм с позицията ти...хайде отивайте. Без маски, предпазни средства...мини и през някоя болница да им споделиш теорията си.Искаш ли да те спонсорирам? Плащам ви..отивайте.

82

Анонимен

преди 4 години

Изкуствено създадена икономическа криза.

81

Пук

преди 4 години

Ще помагаме пак на Гърция. Насила ни изгониха от нашето море. Ако съборят поне половината бетонни чудовища и възстановят заграбената природа, може и да се върнем.

80

Анонимен

преди 4 години

На море без пари. Ще си плащате със стихчета и песни, герберундели смешни.

79

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА !!Море тази година НЯМА ДА ИМА !!Как си представяте че ще работят ресторанти и хотели???Луди ли сте ???????Отменете си резервациите СЕГА докато е извънредното положение и имате право да си получите парите 100% щото после ще ви врътнат.Тоя пишман-доктор са го подкупили мутрите-хотелиери.

78

Иван Иванов

преди 4 години

Бавно и полека ще запеят песента на Радев.. Няма по страшна епидемия от мизерията и глада! А за почивка юли и август.. на кой му останат парички.. ли банките да раздадат поп хилядарка и за почивка, тъкмо ще подпомогнем родният туризъм.. аз съм за..;)

77

вдедр

преди 4 години

Обърнаха палачинката....Влезна закон на 14 май КОРОНАТА ДА ИЗЧЕЗНЕ ЗА ВИНАГИ...Короната изпълнява?????

76

Св

преди 4 години

Е нормално е да пуснат хората на море юли-август. Нали все пак една от прогнозите беше че ще има пик (или втори) около септември. Все пак трябва да познае някой, а пък ако Кунчев играе на вързано, нормално е да каже това. А сега сериозно - ако се каже от утре ЙОК всичко приключи излизайте, нищо няма да е постарому. Икономиките световните сериозно крашнаха и нищо не зависи от нас, дори и да си произвеждаме вързани сме с големите. Няма кой да купува. Поне 4-5 години преди да се върнем на ниво 2019

75

Бобо

преди 4 години

Мангърчето си разбира от работата.

74

Анонимен

преди 4 години

Как я мислят тази работа, не знам. Като свалят мерките и отворят летищата пак ще дойдат болни и пак ще има ззаразени. Това не му ли минава през акъла на другаря Кунчев? Проблемите с вируса ще отшумят едва тогава, когато се открие ефикасно лекарство срещу него. Всички други приказки са ей така във въздуха.

73

Буфон

преди 4 години

Тоя здраво се е нашмъркал да говори такива глупости. За какво море говорим...?