395

ГЗът

преди 4 години

Радев вече си ритна трудовата книжка и няма да повтори мандат.Кой да повярва, че толкова злоба и неадекватност могат да се съберат под една фуражка и да го докарат до национални предателства. Чак от вируси и икономика взе да разбира и да разколебава народа в борбата с епидемията. ГЗ.

394

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

До Анонимен430 Тя пък една епидемия само в болните и страхливи мозъци . Страх те нали ? Дребна страхлива душица .

393

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Забравиха Ореха .

392

Анонимен

преди 4 години

Немците(а и други) след перестройката в СССР,крадоха Русия ,както я бяха ограбИли през ВСВ,хванаха един от тези немски крадци с ценни руски картини на границата,ето тава са западните ценности.

391

Анонимен

преди 4 години

По нареждане на БСП и другарката *** Радев наруши забраната и събра хората на Шипка да ги зарази корона вирус и от там пламна епидемията.

390

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен424 А ти в Брюксел, на гей парадите! И с еднополов брак !

389

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ, как да иска льотчика и БКП да приемем Еврото, като искат да приемем рублата.Да си вадят руски паспорти и да заминават - чемодан, вокзал, Москва!........Аз съм твърдо за ЕС и предпочитам ЕС пред Русия,но когато започнахте да искате събарянето на паметниците на нашите руски освободители,побеснях от ярост!Такъв фашизъм и злоба,просто нямам думи!Немците(а и други) след перестройката в СССР,крадоха Русия ,както я бяха ограбли през ВСВ,хванаха ги с ценни руски картини на границата

388

Поручик Ржевски

преди 4 години

Чакай да помисля за още кандидат-президенти от огнеборската партия.Чудя се певицата Луна, Веселин Маринов или главния пожарникар имат по-големи шансове, това още не мога да реша.Или ястреба Цецо ще излезе от някое модерно мраморно жилище 250 кв.м. закупено за 15 хил лева?И ще си направи плакати на фона на Ф16.Не, сетих се. Най-благородната си остава Цвета Караянчева, която си гласува увеличение на заплатата с цел да ни помогне, сигур тя ще е....

387

Анонимен

преди 4 години

Е, как да иска льотчика и БКП да приемем Еврото, като искат да приемем рублата.Да си вадят руски паспорти и да заминават - чемодан, вокзал, Москва!

386

Анонимен

преди 4 години

До Поручик РжевскиТой Плевнята не е от ГЕРБ,а е от Костовистката партия,но те са от една и съща партия - ЕНП.Но когато Орешарски управляваше страната беше по-спокойна с БСП и ДПС,дори Костов,макар че не беше в управлението.

385

Анонимен

преди 4 години

бсп създават най-голямото разделение в държавата.трябва да си ходят при путин или коронаджиите в китай,защото са национални предатели.

384

Поручик Ржевски

преди 4 години

Абе гербер умен, нали се сещаш, че като изкараш Цецка Цачева или Цвета Караянчева или Теменужка Петрова или друга калинка срещу Радев на избори и става смешно....Дори и герберите недообразовани започват да гласуват за г-н Радев.Чудя се имате ли някой с више изобщо, всичките изглеждат все едно са лауреати на техникум.Или този Росен с 8% доверие, кой ви е златната ракета на вас?

383

Поручик Ржевски

преди 4 години

Новини от еврозоната - държави като Италия очакват общоевропейски коронаоблигации. Германия и северните са против, зер да не обеднеят васи. Ако не се споразумеят, Италия смята да обмисли изход от ЕС.Шефа на зидаро-мазачите Росен дали ги знае тия неща?

382

Поручик Ржевски

преди 4 години

От кризата с корона вируса разбрах, че тази настинка директно пръсна ЕС на десетки малки парченца. Не ми се мисли ако се появи по-голяма криза....Вместо да помогнат на Италия, съседните и държави блокираха границите и поставиха стотици шофьори на камиони в хуманитарна криза.ЕК вместо да осигури границите, направи декларация против Русия, премиера Джузепе Конти благодари на Русия...И тоя ми бълнува тука за Радев, за Нинова, за еврозона...клоун.

381

Анонимен

преди 4 години

Вируси се тушират с карантина На 13 май коронавируса и ГЕРБ си тръгват Карантината има полза

380

Анонимен

преди 4 години

Истината е ,че много ми падна мнението за ЕНП,откакто управляват България от 2009 година,никога не е имало по-зле управляващи от ЕНП,от която партия са ГЕРБ и Плевнята.Дори ДПС,която е етническа партия,не са ни нанасяли никога такива страшни щети.

379

Анонимен

преди 4 години

Гласували за ГЕРБ - 1100000Гласували за Радев - 2050000

378

Анонимен

преди 4 години

Направихте ли си сметката ,че когато плюете по Радев , плюете и по 2100000 българи !Няма нужда , сметката ще е направи НАРОДА

377

Анонимен

преди 4 години

:)Немога да повярвам !!!Най-накрая се намери един куражлия , който открито , публично и недвусмислено да посочи и изрече истината за другаря радефф.Няма да има оправия и просперитет докато не се излекуваме от червента чума!

376

Анонимен

преди 4 години

Фараж: ако бях българин, вече щях да стягам багажаhttps://youtube/watch?v=8pSyuIhkd5k