284

Пустиняк

преди 4 години

За пари го правят за пари. За 53000 на месец. И преди мамаше никаква файда от тях. Само смъртни актове знаят да пишат.

283

Анонимен

преди 4 години

До 66Лекар съм. С две специалности.Отлично зная как и колко се учи.Особено в ***.Но точно сега трябва се впрегнем всички. Да не оставяме хора без лекарска помощ.

282

Анонимен

преди 4 години

Къщи за гости , самолети на хартия ,ало Банов съм ,ало Танов съм ,не бе Мишо Бирата съм Здравеопазването КОГА ЩЕ ВИДИ ПАРИ И РЕФОРМА! ЩОМ 10години не стигат и20 и30 се всъщата . Тръгни си с МИР !

281

Анонимен

преди 4 години

В скоро време ще има и други общински болници закрити-90% от персонала са пенсионирани специалисти.В тези условия с пандемията никой няма да рискува живота си и да остане да работи.Може само с мизерна пенсия,но поне жив:(

280

Анонимен

преди 4 години

До ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА ....дори имам сведения че са били 22000 , а на по-възрастните 33000$ :) :) хайде де

279

Анонимен

преди 4 години

Така е,трябва да има фиксиран таван и твърди на заплати на лекари и сестри,всеки да получава заплата до 3500 лева,а не едни да взимат стотици хиляди заплата,а други да потъват в дългове и се закриват болници,лекарите също се насочват само към печеливши специалности и за останалите специалности не остават хора,грешна е политиката в здравеопазването!

278

М

преди 4 години

Как не ви е срам да пишете така неграмотно, бе! Месните доктори! А плодовите и зеленчуковите остават, сигурно!?

277

Тъпомер

преди 4 години

Сверозапада,200лв. пенсия да вземаш и на боко снимката да гледаш,и не той я дава бе,егати матриала.

276

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен266"Не си от Северозапада - ми таков пущиняк немамо!"---Само това, как си написал думата пустиняк , говори че нямаш нищо общо със северозапазда. А иначе си прав-Ми смо си ми.

275

66

преди 4 години

До АнонименЗа лекар се учи поне 10 години висшо след гимназия в която тези хора са били отличници.Ти който едва си хванал средно от мързел и тъпотия това не можеш да го разбереш и оцениш.Не знаеш какво е да носиш отговорност.Тези хора работят със заплати по- малки от на един *** работник и са за уважение.

274

Анонимен

преди 4 години

За да се вземат трябва да се изработят!

273

Запознат лекар

преди 4 години

Тези в София взимат от 5000 до 50 000 и башка от пациентите. А в провинцията от 800 до 1000 лв на месец. Деленето е и по лобита и специалности, но не и по количество труд и качество на специализацията. Инвазивните кардиолози например взимат по 50 00 до 80 000 лв на месец. Частните болници си избират леко болни и им измислят скъпи пътеки, така си докарват суоер възнаграждения. А там където яко се бачка по 1000 лв - това е!!!

272

Анонимен

преди 4 години

И как оцеляха близо три години без заплати?А, сега се сетиха....

271

до 294

преди 4 години

Невероятно изречение от 6 реда без нито един препинателен знак... Впечатлен съм, честно !!! Шланга на такива като теб разчита!!!

270

Анонимен

преди 4 години

Като искат лекарите да лекуват короновирусни ,да бяха им платили заплатите,иначе при тези дългове на болницата е ясно ,че пари няма да видят ,ако ще и да напълнят болницата със заразени!1млн.лева дългове не са малко за болница в дълбоката провинция,учудвам се ,че все още не са я затворили!

269

до 300

преди 4 години

Лекарите са напуснали без предизвестие, защото не са получавали заплати. А някой си след това е решил да каже, че са напуснали от страх, заради вируса... Четете внимателно

268

до 298

преди 4 години

Всяка една държава на запад от Албания предлага мнимум по 2000 евро за мед сестра, за лекар нещата са доста по - сериозни. В скандинавските може да се правят по 2000 на седмица в частни болници и клиники, има къде да отидат, не ги мисли ти :)

267

Да

преди 4 години

Боже мой колко са жалки тези "лекари"!!!Пожелавам им вируса да ги застигне все пак...нали от него бягат!На лекарите ,които остават и се борят пожелавам здраве и много късмет сега и за в бъдеще!

266

Анонимен

преди 4 години

Веоятно просто не са били за тази работа! Е сег а ще им е по-лесно, дано

265

Анонимен

преди 4 години

.....и къде ще отиват на работа все пак, в София ли ???