34

Анонимен

преди 4 години

Знаех си аз, че сърбите нямат медицина. Те там още си живеят, като в Екваториална Африка. Ама с тия 87 дофтори, къде по-напред!

33

Аферата драйфус

преди 4 години

Руснаците си мислят че Европа е с тях.Обаче Зад Косово седи Албания а зад Албания седи Италия на Запад.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Ненененененене. Зеления ЛИЧНО ще ги договори. Само гледай!

31

Хан Крум

преди 4 години

Сърбите винаги са били руски про-с.ти.тутки - винаги са близари руски а.нуси. Ама като кацнаха руските им "братя" оня *** вучич не им подаде ръка ами лакътя си - защо ли?Май се шубелисва, че вместо помощ да не са му докарали някоя корона, да го коронясат за владетел на цяла сърбия - или това което е останало от нея след като нормалните страни ги наритаха. От сърбите по голечи гну.с.няри са само "братята" им ***. то за това цял свят ги мрази.

30

Анонимен

преди 4 години

Борисов да договори няколко Илюшина и за България нужна ни е всяка възможна помощ.

29

Тъпомер

преди 4 години

Абе хахааа,дори правилно изречение не можеш да съставиш,за по нататък не ми се мисли.А от САЩ помощ,кокгато ти цъфнат треволяците.

28

Bad Company

преди 4 години

До Ха-хаТролските си опорни точки за знамената ги приказвай нейде другаде. Впрочем тази опорка за руските и кубински знамена "масово веещи се по балконите" излезе още същия ден като кацнаха ***. Много се смяхме тук , в Италия. Всички се чудехме откъде аджаба италианците се "сдобиха масово с руски и кубински байраци"!!:)) От 20 г. живея в Италия ама такъв "артикул" никъде не съм видял да се продава!:))

27

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаФантазиите на русофилите не спират! Във главните им вестници писаха за дефектната руска "помощ".Между другото, ти изчезна от другата тема, където трябваше да обясниш в кои сектори китайците са единствените които произвеждат? Що така?

26

Анонимен

преди 4 години

Ами и ние имахме химически войски тука. Все нещо трябва да е останало по складовете - противогази, ботуши наметала. Имаше едни ГАЗ 66 миячки. То не че върши работа, ама създава впечатление. Особено военните камиони. Пък и като турнеш един генерал да командва - Вперед, поехали! Е, президента е идеален за тая работа.

25

Аферата драйфус

преди 4 години

Тия французи да не се казват Серьожа или Наташа.Руски наркотрафиканти в Парижь.

24

Анонимен

преди 4 години

До 29Излезе информацията, че руската "помощ" за Щатите си е била всъщност купена от американците. Само дето бля*ките забравиха да съобщят за това когато обявяваха че я изпращат. Кой знае за Сърбия какво ще бъде? За Италия беше пълна трагедия и там. Както казах, руснаците с тяхната "помощ" предизвикват смях, когато на хората не им е до това.

23

Анонимен

преди 4 години

Русия праща само и единствено, не хуманитарна,а хумористична помощ.

22

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyМдааа. Разсипаха ги след като се разбра за дефектната им и неадекватна "помощ". Сърбите в момента ги управлява президент който е на границата да стане следващия Милошевич, но спрямо собствения си народ, тъй че очаквам там да тръбят "пАбеда". После ще си подвият опашката, а сърбите ще съжаляват жестоко за глупостите на политиците им.

21

Bad Company

преди 4 години

В Италия ПР акцията им претърпя пълно фиаско. Путин си помисли, че италианците са ***. Е, не са!!

20

Анонимен

преди 4 години

Както винаги, руската простотия не познава граници - вкъщи мрът като мухи, но важното е да напомпаме мускули навън

19

Анонимен

преди 4 години

За територията Бг населена от 80%тадебили няма ли да има помощ ? Ааа! Сигурно ще ни помогнат испускащите се тука сороскигендари. А дано всичките се заразите и заминете от този свят

18

Анонимен

преди 4 години

Във връзка с тази новина ми хрумва нещо друго. Какво ще стане когато (не дай Боже) при нас ситуацията ескалира?Нека ви кажа: пРезидента ще се обади на Володя за да "уреди" "помощ" и за нас.Да се хванем ли на бас какво ще каже пРезидента?

17

Анонимен

преди 4 години

Сърбите щом опряха до Русия да им помага пиши ги бегали

16

Анонимен

преди 4 години

До м...даЗначи не Русия и не Китай.За ЕС ли става дума?

15

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyВ Сърбия със сигурност ще мине, защото правителството е съставено от Русофилчета като тия при нас, и военопресъпници като Шешел (в момента една сръбска журналистка алармира за изчезване на свободата на словото под предлог че има борва с вируса). Нищо добро не ги чака сърбите. Колко ли ще ги накарат да платят за "помощта"?