143

Анонимен

преди 4 години

Бешипету дарява ли нещо?

142

Тервел

преди 4 години

Така не уважаема госпожо Председател, вие нямате ни морал ни чувство за такт, бе, полезна сте на околните и себе си.Гледал съм ви и слушал, а това ме отвръщава.. Никога не си направихте редакция на мислите.. Жалка ***. Вън!

141

Анонимен

преди 4 години

Нито като производителност на труда, нито като квалификация и умения някой от тези хора трябва да си получава заплатата.

140

Алчни, тъпи, прости

преди 4 години

Алчността ви ще ви погуби. Не заслужавате и половината от парите, които получвате!

139

Анонимен

преди 4 години

Цвета вертолета, тази голяма бяла птица (но не лебед) пак е родила нещо гениално. БрекзиД, популизъм, заплатка

138

Беден

преди 4 години

Чудите се как да замаскирате сконфузната ситуация, г-жо Председател?! Явно, не се сещате...:) Жокер. Думата започва с "О......" Искам я ! От днес не сте моя Председател и ме е срам от Вас ! Идете си ! ...И Ви се извинявам:)))

137

анонимен

преди 4 години

Мизерни алчни *** на всичкото отгоре допуснахте и Европа да гори *** си на територията на България!Какви ще са последствията от всичко това?

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142Нищо не я е скастрил Бооко Суджука, просто опипват почвата и гледат до колко могат да си прокарват античовешката политика.

135

Анонимен

преди 4 години

Чакаме ви оставката, а не извиненията!

134

Анонимен

преди 4 години

Тази често греши и то грубо и обидно, държи се арогантно и поведението й никак не съответства на поста, който заема. Отдзавна е време да се прати да работи в производството на някоя фабрика. Но то и там хората имат по-възпитано поведение, та не знам и там колко ще я изтърпят. Но това е отделен въпрос. Важно е да не натоварвате обществото да я търпи.

133

Ф.С.В.

преди 4 години

Правителство в което повечето депутати и министри фамилиите им почват с името КАРА-- нищо хубаво не ни чака!! А в момента са много с КАРА!

132

Камелия

преди 4 години

Не си позволявам почти никога да обиждам хората, НО.... Тази госпожа, не само необразована, но е и проста и нагла! Срамота е когато хората остават без работа и се чудят как да свържат двата края, да излизаш в национален ефир и да говориш подобни неща! За съжаление няма как да получите всичко, което сте си заслужили г-жо Караянчева пишеща "БрекзиД".

131

Анонимен

преди 4 години

скастри те шефа, сега се извиняваш.а здравния как го сколаса сутринта....

130

Бизнес политици

преди 4 години

30 г. пълна разруха, нямаме БГ пирон.Чудо трябва да стане, БГ да не загине.Болници, държавните нямат капацитет, наука-никаква, технологии-никакви.Кризата само показа чудовищната разруха в БГ.Някои хора станаха милиардери, като тези с горенето на бок#лук, здравето на нацията - дреме им.Много цинични и тъжни са нещата.Те действително са милионери и милиардери.

129

Анонимен

преди 4 години

Извинява се човек, който си признава, че е допуснал грешка. Това тяхното не е грешка, целенасочено ни унижават и за всяка мерзост гледат дали им минава номера!

128

Qwerty

преди 4 години

Какво значи популизъм? Да правят каквото иска народа е популизъм? Ами аз искам популизъм тогава!

127

pich

преди 4 години

Требе да се мисли, с главатааааа ..... в нормална държава, тази госпожа дори нямаше да коментира дали да си подава оставка, вече щеше да бъде подадена и съответно приета ... но в нормална държава де, не тук.

126

Бизнес Политици

преди 4 години

Та и законите си творят за тях.Тук променяме наредбичка, там алинея, всичко им е "законно".30 г. пълна разруха, във вода газим - чиста питейна - скъпа.Земя имаме - зеленчуци и плодове от чужбина.Заводи за дрехи и обувки -внос от чужбина.Фармацевтични заводи - аналгин хинин произвеждахме продадохме ги.Оръжия-закрихме и приватизирахме.Чичко Миленчу - яхти с престъпници, милиардер.Чичко Дянков закрива болници.Чичко Костов търговски два, реактори закрива.Горим бок#луци 6000 милионери.

125

г-жо Караянчева

преди 4 години

ПОДАЙТЕ ОСТАВКА!!!

124

Чиновник

преди 4 години

Който не мисли какво говори, го викат на килимчето и после трябва да се извинява. И да, всяка заплата над 1000 лв. трябва да се замрази, а тези над 2000 лв. да се намалят на 1500 лв. Това за бюджетната сфера. За частния сектор- помощ само на фирми, в които има служители със заплати под 1000 лв. и САМО за тези служители.