73

Анонимен

преди 4 години

До онзи ден тия същите възрастни хора бяха ограбвани и бити от телефонни измамници и всякакви маргинални престъпници, и на никой от правителството нито съдебната система не му правеше особено впечатление, но сега Годжи започна да пуска и емоция. Едно ще е епичното в настоящето и бъдеще време, а това е цинизма и презрението което силните ще имат над слабите или тези дето нямат оръжие.

72

Анонимен

преди 4 години

Хипократова клетва майнольо. 10 дни разиграват две жени с ковид и не ги приемат в болница, докато не си заминаха. А не трябваше ли да се борят за живота на всеки до последния му дъх, вместо да му помагат да умре по-бързо с цигара? Вие им ръкопляскайте още.

71

Анонимен

преди 4 години

Сара Загора? Сериозно ли ... нивото на драскачите е като това на държавата, многооооо ниско

70

ПРОЧИСТВАНЕто

преди 4 години

Идва нощта, пада мъгла,но аз ще чакам, аз ще чакам.Мойта душа търси следа,любимата жена очаквам.Близо до мен спира такси,защо ли в него ти не си. Цигара догаря, последна цигара,догаря и с нея нашата ЛЮБОВ.Цигара догаря, последна цигара,догаря и с нея нашата ЛЮБОВ.

69

Анонимен

преди 4 години

Български доктори сте убийци и си го знаете.

68

Срам ме е от вас

преди 4 години

Този под мен си задава отговори. Именно това казвам, привидно здрав човек на средна възраст почива от преки последствия от вируса. Това е жертва на вируса. 81 годишен пушач, с отказали половината органи от тежкия диабен, не е пряка жертва на вируса, той дори и косвена не е. Защото и без вируса, жив нямаше да го изпишат.

67

Анонимен

преди 4 години

"Персоналът от 15 души - лекари, медицински сестри и санитарки, които са имали работа със заразените, е тестван веднага за заразата. Пробите на всички са отрицателни, но хората са поставени под карантина по домовете си" - бе вие луди ли сте, ВСИЧКИ медицински работници в условия на карантина независимо дали работят или не със заразно болни ТРЯБВА да са със защитни облекла, презункцията е че всички са заразни. Както е тръгнало ще останем без мед персонал от едната ГЛУПОСТ.

66

Анонимен

преди 4 години

Двустранна бронхопневмония, ония цигара му дават защото се бил почувствал по-добре. Сякаш са искали да се отърват по-бързо от него. Такава е практиката по бг болниците. На възрастни хора ги тъпчат с разни неща за да умpът по-бързо и да не ги гледат дълго време. Така умориха мой близък навремето. Бази Боже у бг болница да влезеш.

65

Срам ме е от вас

преди 4 години

В Италия нямаш 13000 които получават тежки симптоми на грип, основната група в Италия са хоспитализирани хора. Както и този човек в България, той е хоспитализиран заради захарта, не заради пневмонията. Никога не съм казал, че няма усложнения след вируса. Ако здрав получи усложнения от вируса и почине, тогава причината е вируса. Но когато някой на практика мъртъв, 27 захар на 81 години, те органите са му отказали. Смешно е да се говори за пряка вина на вируса.

64

Анонимен

преди 4 години

Да, човека е бил пушач и на 80 години.... а човека, който вчера почин на 40 години, който е бил спортист и непушач???? Или той не се брои????

63

Ванката

преди 4 години

А преди корона-вируса бяхме безсмъртни...

62

Анонимен

преди 4 години

Виготура коронавируса ти смазва организма.и ти отключва заболяванията. Стигнал е до там.защото коронавируса е направил така.че тялото му да полудее и диабета да.излезе от и нтрол. Много сте.про *** конспираторите начело с антиваксърите. Баба ми има.всички ваксини и е на.96

61

Анонимен

преди 4 години

Човека е усетил, че идва последния му час е затова е изпушил една цигара.Бог да го прости.

60

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е от вас - умирали са но не толкова масово. Коронавируса е нещо което прави така че заболяванията и слабостите ти да те.убият. ако си напълно здрав шанса короната да те убие е малък. Все пак има шанс. Какво и в Италия ли 13000 които получават тежки грипни симптоми от короната и в същото време.умират са.съвпадение. НЯМА ТОЛКОВА ОГРОМНА СЛУЧАЙНОСТ!!!

59

а-а-а,не

преди 4 години

До Анонимен 50Ако не е пушил е щял да живее до 150 години!А сега само някакви 81!Между другото,и той,и лекарите са знаели какво става!И те са постъпили чисто човешки!Да са живи и здрави!

58

Баце Бойко

преди 4 години

Другари и другарки-пушенето убива!

57

Анонимен

преди 4 години

Пневмония и цигари. Комбинация за леко ***.

56

Анонимен

преди 4 години

Имал е двустранна бронфопневмония предизвикан от вируса. И като добавим, че е диабетик и на 80 години е сигурен пътник. Магаретата-конспиратори се наредиха и под тази статия да ***.

55

Срам ме е от вас

преди 4 години

Сайта worldometer където се води най-подробната статистика пише. Във Франция са починали 880 човека в старческите и домовете за специялни грижи през последните дни. По световната практика, трябва да ги включим в статистиката за ковид19. Не някои, всички, демек старите хора и болните хора до сега не са умирали.

54

Анонимен

преди 4 години

До Срам ме е от васА, мен ме е срам от вас. Ясно е, че след зараза от Covid19 болните умират от усложнения вследствие на хроничните им болести. Мой колега / ЧЕЗ / почина два месеца преди пенсионирането му, беше заразен и бъбреците му отказали, друг е в болница - също заразен.... Не вярвам на "герои", които твърдят, че вируса не е опасен и от него не се умира.....докато стоят вкъщи и мърморят в нета.