78

Питам

преди 4 години

Къде ни е църквата ? Има ли я няма ли я ? И гръцкия и руския и румънския патриарси отдавна призоваха миряните си да НЕ ходят в църквите. Какво казват нашите дебелаци ?

77

stenli

преди 4 години

Нищо ново под слънцето.Първите християни са обвинявани за подпалването на Рим и ред други.В Италия и Испания пак църквата ли е виновна за епидемията.Средство за отклоняване на вниманието и дискредитиране на неудобните.

76

Анонимен

преди 4 години

А пък Тиквун не можел да забрани хората да ходят на църква....К'во се прави на набожен, открадна милиарди.

75

препърс

преди 4 години

В Библията се осъжда лихварството,осъжда се лъжата,осъжда се мамона,демек любовта към парите ,осъжда се лицемерието,затова това е трън в очите на властимащите ,банкерите ,всяка власт е от Бога е писано,Бог допуска такива политици за наказание на самите нас.Не лъжите ли,не прелюбодействате ли,не лицемерничете ли,почитатели родители те си,блудствате ли,за пари и за дрънкулки на какво сте способни.Вярата в Бог Исус Христос е това да обновим мислите си,това което излиза от нас .

74

ноби

преди 4 години

наистина ли църквата трябва да решава дали да има служби по великден ? каква е тая простотия ? защо заради мaлoумнитe вярващи трябва да плъзне заразата навсякъде. палете си свещи вкъщи, ако искате си наврете и в гъзa, само не излизайте

73

Факт

преди 4 години

За този Великден благодатния огън вървял заедно с вируса. Вземаш огън -вземаш и вирус! Всичко е по желание ! Препоръчваме за прецедента и БСП .

72

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли, че: Има закон, според който, за унижаване , накърняването и свободата за право на самоопределяне към религиозна принадлежност, отговорните могат да бъдат съдени? Вкл. и много от коментиралите тук? А статия за другата религиозна принадлежност- моловете, и подобни изследвания като тези ще има ли?

71

препърс

преди 4 години

Църквата не е определена домининация,църквата са всички,та някои кръгове които не искат освен техния ред ,църквата като символ им е трън в очите.Понеже всеки един вярващ ,който живее като такъв ,а не само на думи,знае че в Библията ние имаме своя конституция и свои закони.Бог пази България,и народа ни,някой ще каже ами лошото,отговора мие ами защо се сещаме да търсим Бога все нещо като не ние наред и как го търсим ,само с молби да ни даде това или онова .Бог пази България в името на Исус!Амин!

70

Анонимен

преди 4 години

Кога най-накрая ще затворят вируса тотото у нас?

69

Готина мацка

преди 4 години

Божието наказание си е напълно заслужено. Сигурна съм, че атеистите ще ми нацвъкат много минуси, но аз си държа на мнението. Хората се превърнаха в изостанал животински вид и трябваше да бъдат респектирани с този вирус.

68

Анонимен

преди 4 години

Благодатният огън слиза на Великден САМО при православен свещеник.Всичко друго е фалш.Правени са опити с всички други вероизповедания.

67

Бай Пешо

преди 4 години

Сега църквата им е виновна, а джамиите там не се събират и не се молят всеки час !

66

в

преди 4 години

Те тия не са православни!

65

Евангелист

преди 4 години

КАТО СЕ СЪБИРАХА ПО СТАДИОНИТЕ В ФРАНЦИЯ НА МАЧОВЕ ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ ИЛИ ХРИСТИЯНИТЕ ВИНОВНИ ЗА ПОЖАРА В ДРЕВЕН РИМ ПРИ ИМПЕРАТОР НЕРОН

64

direct

преди 4 години

Това е стара новина евангелиска църква ,още в началото ,после се разбягали мизерниците никой не намериха.Даваха по телевизията баща и дъщеря на 6 години или 7 нямам спомен,излекувани още кашлеше много лошо детето от там плъзна зарата 2000 хил.души затова издигнаха първата голяма болница там.Пазете се мили българи в Бг.не е кошмар както тук в Франция молете се от къщи не ходете на църква за вашето здраве, господ вижда няма се сърди .Господ да пази България и всички добри хора по света,пазете се

63

Анонимен

преди 4 години

В нашата страна църквите не са хангари.

62

Серсемин

преди 4 години

Що пишете глупости? От това събиране била тръгнала заразата във Франция? Ами спомнете си ,че на 19.02 и на 25.02 имаше мачове от Шампионската лига точно във Франция, Италия, Испания,Германия. Аталанта-Валенсия, ПСЖ-Дортмунд и д.р. . Та там колко десетки хиляди се събираха на едно място или при големите пари няма вируси?

61

Анонимен

преди 4 години

Вярващите в бог и следващи неговите правила откъде да знаят за плановете на сатаната,че им праща вирус канибал от човек на човек сякаш ги кани на бал в момент докато хората по света надблюдаваха ситуацията в развитието на плана с вируса канибал появил се на пазар в провинция на Китай,че още на кораба известен веднага след празниците за новата година и не знаеха как е свързано туй в план за тез кратки дни дали по начин на хранене,дишане що допир на вещи,предмети външни,вътрешни по време на сбирки

60

Сливен е син

преди 4 години

Глупави сектанти.21-ви век бе,серсеми,а още живеете в приказките за божества и дяволи.Ненормалници!

59

хаха

преди 4 години

Хайде сега на великден отивайте да ближeтe една лъжица с вино, кой постил, кой не постил и вярвайте, че вярата ще ви излекува. Ама че тъпa нация сме.