7

Аз

преди 4 години

Навсякъде по света е така, този вирус побърка всичко. Не разбирам защо трябва да обвиняваме за всичко "пожарникаря"? Ами ако ни бяха оставили на произвола, сега нямаше да има кой да пише тук и да се оплаква от безпариче. Не съм фен на правителството, но смятам, че постъпиха правилно в тази ситуация. И на мен доходите ми изчезнаха, но ако оцелеем от този вирус, все някак ще се справим.

6

Тим

преди 4 години

Това е по вина на вашите работодатели който са си пребирали печалбата в джоба и са щракали с пръсти щом и пет дена немогат финансово да издържат са егати и бизнесмените

5

Анонимен

преди 4 години

Направиха 20000 човека безработни и си увеличиха заплатите...Сега тези хора ще гладуват няма да имат пари да си купят хубава храна,витамини и имуностимулатори,някои ще пестят и от лична хигиена и има голяма вероятност да се разболеят... И тва всичкото заради 10 умрели 8 от които са бабички и дърти бастуни на по 80 год . Гениално!

4

Киро Брейка

преди 4 години

Няма смисъл да ви говоря повече в ЮТУБ!Казах ви к'во ви очаква! Чао!

3

Истината

преди 4 години

Да си купуват въжета и да се бесят . На оживелите от пандемията след това ще им се иска да бяха умрели.

2

За сметка на това

преди 4 години

Борисов и депутатите му днес си увеличиха заплатите!

1

Анонимен

преди 4 години

"За десет работни дни извънредно положение 19 555 българи са обявили, че са загубили работата си"Чакайте втората вълна на втората десетдневка, третата вълна на третата десетдневка, а Пожарникаря току що ви зарадва че още месец удължаване ще има - тоест още три десетдневки. А после като отворят бизнесите и видят че няма оборот, щото има голяма безработица чакайте поредната вълна. Очакванията са поне 300 000 до около 550 000 безработни(200к само от туризма).