92

Нефтът е най-важен

преди 4 години

На поданиците си цар Вова каза вчера "Ами оправяйте се там както знаете по региони". Днес в "народен" руски сайт нов виц събра 16 000 лайка:Путин влиза в кръчмата и се провиква:- Черпя всички по едно за сметка на заведението!А иначе вече се договаря кротко с Дони - трябвало глобалното дневно производство на нефт да се намали с 10 милиона барела. Ало, колхозниците, нали вашият идол щеше да троши и стъпква шистовия добив в Щатите с ценова война. Ама първо пресъхна неговата нефтена хранилка.

91

Анонимен

преди 4 години

До100 Ние се"справяме"По добре от Русия???! И как точно се "справяш" Бако Че нещо Никак не ми е ясно?С отворените Все още граници И "внасяйки" си " вносен"КОРОНА ВИРУС? От Все още прибиращи се българи гастербайтери?!От правителството на др Борисов което образува 2"болници"в инфекциозни?Които никога не са били такива и нямат нужните епидемиолози и вирусулози? От кампаниите наГЕРБ да"събират пари" за НАРОДА ОТ НАРОДА?А КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА? ЗАщо пак от народа се чакат пари?10 г ГЕРБ а хазната празна?

90

Анонимен

преди 4 години

Ех ***,***.Скоро ще завиждате на Украинците и на малкото,което имат.Те поне не крадат чужди територии и не се правят на велики.Слава УКРАИНА.

89

Анонимен

преди 4 години

Руплите не струват даже хартията на която са напечатани.Скоро долара ще удари 100 рупии.За една седмица са похарчени 20% от фонда за пенциите.Явно пак ще залагат на износа на Наташки.Апят обосрались.А хатели как лучше.ГЪЙ ГЪЙ ГЪЙ.Га га га .

88

Анонимен

преди 4 години

До До 100Нито едното, нито другото, но дори и най-засегнатите ни съграждани пак ще може да разчитат на подкрепа. Не знам дали това може да се каже за руснаците, на които "подкрепата" се състои в това да правят символични жестове, докато положението се омазва.

87

Си Дзинпин

преди 4 години

Поста на Путин, скоро ще е Мой! Вирусчето ми ще ги довърши - Европа и Русия ще Бъдат Присъединени към Великата Китайска Коми Империя - от Атлантика до Пасифика! Белите ще са Роби на Китайският Комунизъм за Хилядолетия Напред!

86

Анонимен

преди 4 години

Само да уточня, 2.7 трилиона евро, не 2.7 милиарда евро. За момент се замислих за Руския държавен бюджет затова. Извинете. :)

85

До 100

преди 4 години

Ти инвалид и просяк ли си,че да разчиташ само на помощи и слугинаж !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Е това на снимката което си е сложил на лицето тоя пич пази от коронавирус.

83

Анонимен

преди 4 години

А, така, спретнахме си един спектакъл, сега овцете се готвят психически и за кризата, която беше реалната цел. Ама забелязвам има още хора, които вярват на всичко, което им снесат по телевизията и даже са готови да се разправят с всеки, който им каже, че ги лъжат - все пак тези неопровержими факти, които генерала чете от листчето всеки ден няма как да са лъжа, нали така ?

82

Анонимен

преди 4 години

До Русия, а ние?????Ние се оправяме по-добре от Русия, а Германия току що обяви, че ще отвори пазара си за наша работна ръка за селскостопанска работа .... Отделно ЕС ще подпомогне всичките си страни членки с общ пакет от 2.7 милиарда евро. Ние можем да спим спокойно, въпреки напечената обстановка.

81

Българин

преди 4 години

Бай *** оправи България,сега тръгна и Русия да оправя )

80

панчо

преди 4 години

До Bondкъде и кого са разчленили за 10 лв ?

79

Русия, а ние?????

преди 4 години

Пак ли гледаме в паничката на "врага"? Русия ще се оправи, пишете за България! БГ-то влиза в такава криза, че цялото ЕС няма да може да ни извади. 10 години царуване на една мутра + коронавирус + масова емиграция + завърнали се 140 000 команча с "професия" - ***, крадец и просяк.

78

Асан Герберджията

преди 4 години

Липсва ми клоуна с лампазите!!!Искам да го гледам по тиквовизиите по най малко 3 пъти на ден!!

77

бай ганю

преди 4 години

подходяща ситуация за да могат управляващите да си намерят извинение за лошата ситуация чрез нещо не зависещо от тях

76

Bond

преди 4 години

Да си гледаме в наш'та кочинка, а не в тази на Русия.Допреди няколко седмици, братчедите по селата разчленяваха 70+ годишни пенсионери за 10 лв. и една кокошка, не ми се мисли какво ще е след 3-4 месеца. И няма да е само по селата, а и в големите градове. Ще има грабежи и убийства за една торба с продукти от магазина. Гладът е по-силен от тока!!!

75

anon

преди 4 години

за какво да се готвят? няма нужда да се готвят. от 50 години живеят в мизерия и нищета. просто поредното отлагане на светлото социалистическо бъдеще.

74

анонимен

преди 4 години

до 87 " икономист" Тииии.Да не си обсъждал Лично с Путин проблемите на Русия бре? Я се скрий бе!

73

88

преди 4 години

Както се вижда може да се разхождаш в парка, зад парка, пред парка или пък на майната си стига да не си по-далеч от 1 км от дома си.Просто е.