180

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173Сочи всъщност не е по-скъп от някои по-лъскави български курорти (по време на Олимпиадата беше по-скъп), тъй че който може да си позволи да ходи по българските курорти може и в Сочи. "МАсквА" е далеч по-скъпа, но това че ако нямаш равностойността на 200 долара в джоба не можеш да "излезеш" там също не е вярно. Щеше да го знаеш, ако беше ходил дори само на кратка екскурзия. Явно на българските русофили стандарта им е толкова нисък, че освен за до магазина за друго пари няма.

179

пущиняк

преди 4 години

А ти как разбра кое е истина и кое- не? Включи ли поне малко логика- при условие, че е толкова скъпо в Сочи, колкото твърдите, едва ли над 6млн. руснаци щяха всяка година да го посещават, като се има в предвид, че и там плажовете не са пясъчни, а чакълести.

178

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180 Айде, айде признай си. Ние няма да се сърдиме. Руснак и русофил никога не прави нещо безплатно! това е закон. Всички го знаят.

177

Анонимен

преди 4 години

177,Тя се изнесе, но не към Русия, явно на Запад е по-евтино от Сочи.

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 178Я не се излагай...............НИКОГА НИЩО НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ! Такива като вас ще ги оспорваме и оборваме БЕЗПЛАТНО! Истината няма нужда от "подхранване", за нея хората и умират! Но такива като вас не разбират това, тази висша материя не може да стигне до душите ви, вие вашата душа сте продали отдавна за руло тоалетна хартия и кило банани!

175

Анонимен

преди 4 години

Пишещите горен регистър са руски ***. Плаща се по 76 копейки на буква, но само на "заголовными".

174

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 176Ами да, скъпо е, че и визи има! А ти какво си въобразяваш? То ако беше евтино, половин България щеше да се изнесе!

173

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам защо русофилите не ходят в Русия - твърде им е скъпо...

172

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 173,Явно грешно си чувал- в "дзена" обсъждат как може да отидеш и да прекараш няколко дни в Сочи с около 15000р., които към момента са по-малко от 200$, подчертавам- няколко дни!

171

Анонимен

преди 4 години

Вижте, бате Гойко е народен Из_ед_ник. Затова той контактува само с административно-олигархическият контингент. Лют е, защото е по-беден от тях. И не може да ни прости, че нямаме нефт и газ. А бате Бойко обеща!

170

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158Ти си ходил на Олимпиадата в Сочи!!!!!!! Я бегай бе...........в България няма, даже при "богаташите" ни такива хора, които могат да си позволят лукса да отидат в Русия, и то по време на Олимпиадата!!!!! За Москва например съм чувал от действително мой човек, че да излезеш със джобни пари равни на 200 долара си е направо все едно си без пари! А той бил ходил в Сочи, и то на Олимпиадата!!! И то българин!! И смех и грех! Пък и би ходил "извън" Сочи....да паднеш от смях!

169

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 163Факт ли е, че Сталин изби над 20 милиона руснаци? Факт!Факт ли е, че от голодомора организиран от Сталин измират над 7 милиона души, докато СССР изнася 5 милиона тона жито? Факт!Факт ли е, че крепостните селяни в Руската империя са продавани като *** на робските пазари в Ориента в продължение на столетия? Факт!

168

Бако

преди 4 години

Нашия кораб потъва платените *** гледат чуждия..... ***

167

пущиняк

преди 4 години

До анонимен 159,То като гледам изказването на вицепремиера е доста зле цитирано! Тези 63,6 на сто от хората в Русия дори и да не отчитаме децата и най-възрастните пак няма как да са 12млн.д. *** да си проверява информацията- Наслението на Русия е доста повече от 20-30млн.

166

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164Напротив, ГОЛЯМО НЕЩАСТИЕ е да НЕ СЕ РОДИШ В РУСИЯ! И много скоро ВСИЧКИ ЩЕ ВИДЯТ ЧЕ Е ТАКА! За сега има още оглупяли и заблудени, които се правят на отворени, но скоро ще видят, ДАЖЕ ТЕ, на коя страна е правдата!

165

Бате Гойко

преди 4 години

"Иначе, не разбрах, ти повече знаеш за положението в Русия от вицепремиера на Руската Федерация ли?"Едва ли. "потресаващи гледки и хора, които не съм сигурен дали въобще ги пускаха да стигнат до "лицето" на Русия." Не съм бил навсякъде, но такива "апокалиптични" гледки не съм виждал. Сигурен съм, че ги има, но ги има навсякъде, включително тук (ЕС)

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Да, в Точмаш Москва в мамента няма ваканции, те нещо бяха към фалит напоследък. Ето нещо близко. https: // hh.ru/ search/ vacancy?st=searchVacancy&from=employerPage&employer_id=2739581

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 160Знаеш ли, написал си тъпотия, "опорна точка", но нейсе..това си е твой проблем! Едно ми е интересно................КАКВО ТИ ВЛИЗА В РАБОТА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ С ХОРАТА? ВСЕКИ НАРОД ИМА ПРАВО ДА СИ ЖИВЕЕ КАКТО ИСКА? Или ти си от тия, дето под предлог, че "демократизират" страните, носят им "справедливост и свобода" ги ОКУПИРАТ И ИЗТОЧВАТ РЕСУРСИТЕ ИМ? ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА!!!!

162

Анонимен

преди 4 години

Голямо нещастие е да се родиш в Русия. Винаги така е било и ще бъде.

161

Анонимен

преди 4 години

Пак фалшиви новини