38

Анонимен

преди 4 години

"Qui bono?, в превод: В чия полза?Китай да зарази себе си, за да зарази някой друг? Китай е огромен износител (и вносител) и кризата в Запада се връща в него. Русия да зарази Китай и Иран? Защо? САЩ да зарази всички, за да заразят те САЩ? Полза може да има сигурно за купувачите на акции, но съвсем не в една държава, а пак за конкурентни играчи. Джеф Безос има полза от затварянето на магазините, но и сега има проблеми с доставките на Амазон и зависи от вноса от Китай, и то дългосрочно.

37

Анонимен

преди 4 години

На 30.03.2020 г. бай Дончо проведе разговор с Владимир Путин и веднага след товатежък транспортен руски ВКС, натоварен с хуманитарна помощ, се приземи в УСА.Днес втори руски транспорт, натоварени с оборудване за диагностика и дезинфекцияе на път за изнемогващия бивш хегемон.Руснаците уж нямали пари да преживеят самоизолацията, но могат да си позволятда подарят на супер богатия бай Дончо оборудване за борба с вируса.

36

българин

преди 4 години

Верно ли бе Американецо?Защо до сега,Ти и твоето "правителство"Се мислехте за бого избрани и недосегаеми?-:) Няма войни и "конфликти" по света в последно време. Вашето НАТО е в пълно мълчание! Бежанците иТе са в затишие!Ти да видиш!-:) Що бре?Ето че се оказа.Че след този вирус.И вие Не сте по различни от нас Европейците?! А ? От тук на татък.Светът няма да е същия вече! Животеца е мил на всяко живо същество,без значение в Америка или в Азия живее! Седнете си на задниците вече!СВЕТЪТ Е НА ВСИЧКИ!

35

ИСТИНАТА

преди 4 години

КОВИД Е КОМУНИСТ!

34

Тато из Правец

преди 4 години

САЩ отиват към комунизъм!

33

третия свят

преди 4 години

30 милиона американци без зравна застраховака и без достъп до здравеопазване + 10 милиона нелегални имигранти също без достъп до здтравеопазване. Повече от 10% от населението.

32

Анонимен

преди 4 години

Вируса е комунистически.Затова е много устойчив.Влиза и в мозъка и се говорят глупости срещу белия човек дето говорел с езика на омразата.

31

Анонимен

преди 4 години

Прочетете как работи PCR теста, който всички настояват да се използва, и ще разберете, че всичко е една огромна машинация.Четете инструкциите за употреба от производителя!

30

Анонимен

преди 4 години

Илон се метка на теслата и кара за Марс, а в Русия още пият препарат за вана.

29

До Чиновник

преди 4 години

Простолюдието? Ако тези, които ходят на работа, хващат метрото, отглеждат деца, плащат такси и данъци и ви ХРАНЯТ са простолюдието, много ви е сбъркан социалния компас. Още е рано да се прецени кой крив, кой прав в избора на стратегия и мерки.

28

Анонимен

преди 4 години

хахаха, фори караджов - и неговите словоблудства - защо давате на този клоун да говори?

27

Шойгу

преди 4 години

Суперсилата е на колене ?

26

Анонимен

преди 4 години

Като влезе заразата при тъмните и латиносите, и като ги светнат, че няма да ги лекуват, си представям колко ще е спокойно. Единственото успокоение е, че тези групи са сравнително млади. Иначе пълна карантина не е особено приложима в САЩ, те са капиталисти в мисленето си, колатералните жертви са ги прежалили. Ще действат, който може вкъщи, който не може на работа и социално дистанциране. Нещо като шведите.

25

Анонимен

преди 4 години

Хора умират постоянно, сега ги изкарват на показ. Там е разликата.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Бих желал да има.

23

gf hf mf :>

преди 4 години

Вижте в ютуб event 201 проведен миналата година. Симулация на глобална пандемия от вирус.Съвпадение, а? :)конспирация, сър! :)

22

Анонимен

преди 4 години

С любов за Америка от китайската комунистическа партия.

21

Чиновник

преди 4 години

Във всички държави, които подценяваха вируса и оставиха простолюдието да прави каквото си иска, сега положението е от критично към трагично. В България положението е добро на фона на останалия свят, защото тук народа се оказа в пъти по- разумен и дисциплиниран, отколкото в САЩ и Западна Европа.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако се гледа заболяването в международен план, преди седмица заболеваемостта в Иран беше повече от тази в Германия, сега е два пъти и половина по-малко.

19

Анонимен

преди 4 години

E, zasto da umirat vse ot drugi nesta, malko raznoobrazie?