33

Анонимен

преди 4 години

Всички смъртоносни зарази през вековете са идвали от Китай

32

Сделано в Китае

преди 4 години

*** разбира само от Бой, Революции, Войни, Репресии, Лагери и разбира се както вече цял свят знае - от Биологични Оръжия!

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИменно затов а САЩ ще загубят. Техните бизнесмени са предатели а техните политици и президенти са прости_тутки.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСамо предизвикваш смях с това си изказване!Казах ти,те не говорят за такива неща,но са много напред в науката,много напред и недей да спориш с мен!

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Вие разбрахте ли за какво се карат?"САЩ все още си въобразаяват че са световния жандарм и безсилно панически пискат за това че нови световни сили се издигат и ги задминават.

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГлупости. САЩ са били напред с науката когато са имали учение. Днес обаче назначават само НиггНоггери, жени и хомо-гей-***, в университетите и в корпорациите и те не могат да свършат работа за 5 стотинки.

27

Р.У.

преди 4 години

До Анонимен: Запада, няма как да си изтегли производството, защото няма подготвени кадри ! В модерния западен свят вече няма подготвени - шивачи, стругари, фрезисти, шофьори, механици. леяри и т.н. ! Това е лошото, защото за 30-40 години лесен живот сами се поставихме в тази зависимост от която няма излизане в поне следващите 100 години

26

Анонимен

преди 4 години

До Тонката"Хвалите ми некви мизерници къде ядат"Хвалим ти мизерници, които се справиха с кризата, макар че ги удари първи без грам подготовка или време за реакция.Кой какво яде си е негова работа. Постижения не се мерят на база на това кой какво смята за това кой какво яде, постижения се мерят... на база на постиженията ;)"по-добре е да живееш и дори да умреш като свободен човек, отколкото..."Откровен тоталитаризъм е за предпочитане пред фалшива дъмбукрадция.

25

Тонката

преди 4 години

Хвалите ми некви мизерници къде ядат прилепи,плъхове,червеи,кучета,котки,мравки,змии и гущери?:):):):)И то полусурови:):):):)Ех другари,другари:):):):)

24

ДртПрч

преди 4 години

В крайна сметка по-добре е да живееш и дори да умреш като свободен човек, отколкото да живееш като червен роб в Китай.

23

Анонимен

преди 4 години

Отдавна се окъкаха краварите - при тях епидемията тепърва започва, а вече имат повече случаи и жертви от Китай, макар че са 1/4 от населението, и въпреки цялото биене в гърдите колко са напред и подготвени...

22

ДртПрч

преди 4 години

До 24Вирусът не мисли. Той плеви. Ще си проличи накрая.

21

ДртПрч

преди 4 години

Трябва да мислим позитивно.Кризата ражда добри възможности за развитието ни след нея.

20

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчИнтересно как ще разсъждаваш,ако някой те счита за плевел и че трябва да умреш,тогава едва ли ще ти е весело.

19

ДртПрч

преди 4 години

Вирусът прави за нас едно пролетно прочистване, което не искаме да признаем дори пред себе си колко е нужно.Светът е пренаселен. Факт. След тази зараза ще живнем като оплевена градина. Имаше нужда.Въздухът се изчисти, В каналите на Венеция вече плуват риби и делфини...Всяко зло за добро. А Китай ще си остане комунистическа страна, която всеки обсъжда, но нилой не иска да отиде да живее там.

18

Анонимен

преди 4 години

Този пропуска предисторията. САЩ винаги са се стремяли да спрат другите държави, които могат да станат по-силни от САЩ в икономическо или военно отношение. Помните ли как преди 40 години Япония беше на път да надмине САЩ като икономическа сила и САЩ така ги удариха, че те още не могат да се съвземат. Сега опитаха да ударят Китай с коронавирусът по същите причини, но май няма да им се получи.

17

Анонимен

преди 4 години

В САЩ вече има повече починали от Китай от вируса Това бе замисълът на китайците - да пуснат вируса и да съсипят икономиките на Европа и САЩ Затова целият свят трябва да блокира навсякъде мръсните китайци и да ги гони до дупка с всякакви санкции

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЖестоко се лъжеш,щатите са много напред в науката,ама много напред и наистина контролират света и могат да направят каквото си поискат с когото или която си страна поискат,да не дава Господ да се стига до конфликти или войни!

15

ДртПрч

преди 4 години

Сега като отсвирим китайските стоки, чайницитебързо-бързо ще залязат.Тоя вирус отвори очите на много хора и показа на преден план колко вредно е изнасянето на производства на едно място в Китай. Западните правителства ще спрат да помагат на изнесени в чужбина производства и ще стимулират само родните си.

14

Всяка криза поражда

преди 4 години

Истини. Не може държава имаща се за световна ДЕМОКРАЦИЯ исторически изградена от евро ренегати и разбойници, избила почти местното население индиянците, внесла си роби да се мери с люлката на науката и културата на изтока. Как едно първеню самохвалещо се и брутално нагло се мери с вековни традиции на изтока, като сочи треските му за дялане, но не вижда собствените си греди...