121

Анонимен

преди 4 години

И няма нито един оздравял ли, бе Мутафчийски?

120

ПроСоТо

преди 4 години

абе,генерала от армията Мутафчийски дали е ходил в казарма?..Щото го гледам ,че се пъчи навсякъде с генералската униформа,обаче БЕЗ ФУРАЖКА!!!!!това е тежко нарушение на устава и правилата..Фуражката на офицера и кепето на редника са част от униформата!Та или ще е с униформа,или цивилен.без фуражка се едно да тури куртката,а надолу..-с дънки..обаче на кой му пука?!..Важното е с укоряващ глас декларации да са прават,да са гледа строго и заплашително..Другото са подробности..

119

Анонимен

преди 4 години

Ами те нали казаха , че тази година грип "тип Б" бил много сериозен, имаме много възрастни хора починали. Това беше мантрата февруари. Икато нямаха изследване за короната, много знаеха дали е тип Б или е Ковид. Те и сега същите хора умират, така ,че само изследване ще поогне, а такова не се прави. Англичаните мислят 17 млн теста да направят , и които е карал обратно в икономиката, иначе ще оттече до септември.

118

Анонимен

преди 4 години

корона има у нас от декември... баскетболистките националки си го казаха. били са там на турнир.

117

цял свят

преди 4 години

Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.

116

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с изследването на полицаите? Мен живо ме интересува, след втрисащия грип, които карах в края на февруари, че и с кашлица. Хора платили си сами изследването, казват, че са изненадани , че имат антитела, а са карали грип януари. То не е нелогично от декември да прескочи в европа за месец-два, каквото е заразно. Ако се окаже , че 20% вече имат антитела то тази карантина е безсмислена и много , ама много скъпа.

115

Василев

преди 4 години

Селяни прости чакате ли с нетърпение да влезете в епицентъра на бурята!!!???Страшно е, хората загубват човешкия си облик, живота е егоистичен, ако има нужда от апарат за командно дишане и трябва да се избере между един българин над 45 години и един млад ц.иганин лекарите включват директно на ц.иганина, който няма застраховка и преди това е заразил сто човека!Забранявам ви да мислите така, защото това го забраняват от ЕС, това са само хипотетични мои мисли, които винаги се сбъдват!Лари!ЦРУ!!!

114

до 117

преди 4 години

Не ти е точен цитата. Нещо си чел, ама не съвсем."Една лъжа повторена 100 пъти - става истина."

113

Анонимен

преди 4 години

София пламна от *** бе, от берачи на ягоди. Какво ще ми кацат тука?- пускай ги да скачат с парашути над родните села

112

gf hf mf :>

преди 4 години

До 111,Само, че те могат да си печат долари и никой нищо не може да им каже, а и са развита и богата страна. Ние не можем. С тези смешни 10 милиарда, колко да е помощта? Ще теглите заеми, защото не можем да печатим левове. :)

111

Тонката

преди 4 години

Генералите Бойко Борисов и Венци Мутафчийски спасяват нацията а некви тука маргинали:):):):)реват срещу тях и цъкат плюсчета и минусчета:):):):)А иначе вее е ясно,че на Парламентарните 2021 ГЕРБ печели с убийствена преднина,БСП 10%,а Психодесните пак под бариерата и ше гледат НС отвън:):):):)

110

Гьобелс е казал:

преди 4 години

"Повтаряй една лъжа често и тя ще се превърне в истина"Сега всички в унисон повтаряйте, как този вирус е виновен за разпадащата се световна икономика, а не банкерите, които помпат фалшиви пари и създават илюзията за работещи икономики.

109

до 113

преди 4 години

Що бе, искаме столичаните да си отидат по родните места, какво си се уплашил.

108

Анонимен

преди 4 години

ОнчоСтарческият егоизъм унищожава света.В онази приказка бяха избили възрастните, и единственият останал жив дал мъдър съвет. Сега мъдрост нямат, шубето ги тресе, и са готови да обрекат внуците си на глад, само и само да не им стане нещо. Ех, Ончо, Ончо, ако знаех къде си!?

107

Анонимен

преди 4 години

Има статистика като прогноза при лош и добър сценарий дори по градове, но не ни я съобщават.Би било хубаво да се каже на 1000 души колко се очаква да се заразят, колко от тях ще бъдат настанени в болница, интензивен сектор, колко починали за жалост се очакват.Според прогнозата на Института Хопкинс е лесно да се изчисли очаквания брой починали на 1 млн. население, но ако се струпат много болни по едно и също време ще стане като в Испания и Италия т.е.смъртните случаи ще нарастнат.

106

Анонимен

преди 4 години

Слагайте София под карантина!Трябва заразата да се изолира, иначе цялата страна ще пламне

105

Анонимен

преди 4 години

Нищо, нищо, на Господин Президента и съмишлениците му, дано не им се наложи да запеят друга песен по време на пика.

104

до 106

преди 4 години

Абе вие хейтърите сте про-паднали изначално. Само ви плащат от чужбина във фалшиви пари.

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Не се знае, може и на 20г някои да са прежалени. Не всички са здрави като бикове, както се представят

102

Анонимен

преди 4 години

Болните от коронавирус са едно, а заразените са съвсем друго!!! Не бъдете просто ттъпи, а поразсъждавайте малко. Цифрите които виждате са евентуално заразени. Казвам евентуално, защото тестовете са ненадеждни при еднократна сесия.