383

антрапалаг

преди 4 години

Вожда нарочно ли се обгражда с диваци ?

382

до397

преди 4 години

На такива като тебе и сто пъти да им се обясни,че ниската заболеваемост продължително време ще даде възможност по адкватно да се обслужват заболелите,пак ще дрънкаш едно и също,и ще търсиш под вола теле.При нашата бедна здравна система при рязко нарастване на заболеваемост ще те лекуват на поляната до крематориума.Това ли искаш,аз -не.

381

ХХХ

преди 4 години

1 маски за социално слабите ...демек римляните !?

380

Анонимен

преди 4 години

Т.е.да си ги носим в къщи.Ейййй,на маймуни ни направиха.Нали маските ни предпазваха от потенциални носители на вируса,бе.Каква е тая нова измишльотина.Вчера една с кафява кожа в автобуса без маска ми кашляше насреща,а аз не можех да избягам.Добре,че бях с маска.Надявам се да не ме е заразила.

379

Анонимен

преди 4 години

До Миро:За какво да пада. Или викаш първо да ни заробят с едни 10 млрд. дълг и следвашите да му мислят. /да си ядат ***!!!

378

Миро:

преди 4 години

МАСКИТЕ ПАДНАХА!!!СКОРО,СКОРО СЕ ОЧАКВА И ГЕРБ ДА ПАДНЕ!!!! ТЯХЕН РЕД Е СГА!

377

Анонимен

преди 4 години

И какво е мнението на съвета от учЕни за маските? Тоя съвет го развяваха 2 дена и пак го набутаха в чекмеджето. Къде е експертното мнение на епидемиолозите и вирусолозите ? Досега слушаме само бойколозите.

376

Митю Пищовя

преди 4 години

Тоз Ананката съм го порил кат риба зад един бурун до Арапя.Беше само по маска,мръсницата.От тогава му е фетиш.

375

Анонимен

преди 4 години

Шизофреници

374

Анонимен

преди 4 години

Обществото от герберопитеци не иска маски за 3лв но явно много иска глоби за по 5000лв? Я вместо маски направо им раздайте по едно камшиче , да се удрят от време на време , че са грешни и недостойни да ги управляват такива велики управленци.А някой ще се сетил ли да попита БоБо защо е готов да дава милиарди на неработещи, но му се свидят 10млн за безплатни маси на хората?И за неразбралите пак да повторим - маската не спира вируса , а слюнките които го пренасят и които хората ръсят навсякъде.

373

ddd

преди 4 години

Този целия цирк имаше за цел да отклони вниманието от 10 млрд и успя. Нито един въпрос по-тази тема?

372

Анонимен

преди 4 години

До Юрист Поредният който гледа от собствената си камбанария. Щели да паднат в съда, нима? А защо да стигаме до съд? На кого е нужно това?Не на мен във всеки случай. Ето създава се нова ситуация- от солените глоби ще изкяри не само държавата но и юридическата общност, която очаква масово завеждане на дела, които не са безплатни.Ето докъде водят умотворенията на някои хора. Всички знаят че никой не се е отървал от държавата когато те подгони.Ананиев да има доблестта да отмени тъпата заповед

371

Анонимен

преди 4 години

Недоразумението Ананиев= недоразумението Бойко= недоразумението Фандъкова.....= недоразумението ГЕРБ = 0

370

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли в Тикволандия!

369

Бай Пешо

преди 4 години

Господи, защо не си прибереш вересиите!*** и шизофреници и тикви!

368

Анонимен

преди 4 години

До Офф ,да се омитат Не е нужно да се омитат, ако смяташ че другарите ще те спасят-грешиш. Просто Ананиев трябваше да отмени тази глупост, но пусто - егото ,пустото его не дава на човека да признае че е сглупил.И сега така, ама не съвсем, от сто кладенеца вода ще вади, но няма да отмени глупостта която сам сътвори. Ще страдаме ние.И се пригответе - докато търсите маски, държавата масово ще спечели пари от глоби.Това Ананиев не го косва. Защото той се снабдява нали не е невъзможно. Отврат

367

Анонимен

преди 4 години

Бойко Живков го нема.

366

Кирооооо, Киро...

преди 4 години

Тоя бай Киро е пълен клоун! :)

365

Абе шушляк

преди 4 години

Стреснушка ми излезе заради тебе с тези маски!

364

Анонимен

преди 4 години

Г-да министри на МВР и МЗ, бихте ли убедили, ако се наложи бихте ли наказали виновните лица от кметството на община Ботевград, които тихомълком не спазват заповедта на мин.Ананиев в часовия диапазон 8:30-10:30 само хора на възраст над 60 г. да търгуват в хранителните магазини и аптеките? Под различни предлози се позволява на млади хора да нарушават заповедта и то под покровителството на общинското ръководство.