318

Анонимен

преди 4 години

Обаче мноо *** кефят танцьорките от балет "Funky Monkeys" от шоуто "Като две капки вода"!Танцуват по къси гaщи или бикини, обаче всичките са с черни маски, направо да се прекръстят на балет "Шехеразада"!Мноого са яки! Екзотични и еротични! Дано си останат така да танцуват и занапред!

317

бай х

преди 4 години

когато във всяка къща има болни , и когато всеки ден започните да виждате по няколко катафалки ще се сетите за маските но ще бъде късно ...

316

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми Господа управляващи не Ви ли е срам.Вижте Ердоган какво направи вчера дари 7 заплати на нуждаещите се последваха го всички министри и депутати,които също дариха от 5-7 заплати.А Вие си гласувате бонуси за Великден.

315

Анонимен

преди 4 години

Всяка заповед е предпоследна.

314

Къде е държавата?

преди 4 години

До: 332Съгласен съм и с това твое мнение, при това напълно!Винаги ще се намерят тарикати, които да се опитват да шмекеруват.Прави ми обаче впечатление, че държавта ни е слаба като цяло. Не че по света са перфектни - навсякъде се вижда че цари хаос. У нас започнаха като че ли адекватни мерки но само отначало. В Англия също има глоби, но те са само 60 лири. Ако наложат от 50 до 100 лева глоби, събираемостта им ще бъде в пъти по-голяма и ефектът ще бъде напълно реален, за разлика от сега.

313

Анонимен

преди 4 години

До asddasd Ох, боже, заразени са защото карантината им е от едва две седмици, затова. И защото Още преди нея е имало заразни които са заразили другите. Тези хора вече са били болни но не са го знаели. Омръзна ми да се обяснява. На хора които не искат да разберат е безмислено. Този който иска, разбира.

312

Анонимен

преди 4 години

До: 329Ами доктор Мангъров го каза много ясно: Нищо от тези мерки не помага. Голям процент от населението ще се зарази така или иначе.Той отговори още на въпрос да не би да агитира хората сами да търсят заразата за да добият имунитет, че не е необходимо нарочно да търсите заразата. Заразата сама ще ви намери. Където и да се скриете.

311

Анонимен

преди 4 години

До Къде е държавата? Много е просто. Стой си в къщи колкото ти е възможно повече, излизай само при необходимост. Просто трябва дисциплина, а тя липсва. И оттам започва хаосът защото вече се търсят всякакви начини хората да се дисциплинират. Но няма ли самодисциплина нищо не се получава. Аз се държа отговорно, мога да го заявя. И затова се чувствам ощетена от въвеждането на такива глоби. Аз не ги заслужавам. Заради келешлъка на другите няма аз да страдам. не е честно.

310

asddasd

преди 4 години

Какво е логичното обяснение за това, че в Испания вчера има рекорден брой новоустановени случаи? Нали са под карантина в цялата страна вече 2 седмици? Значи не са се заразили от контакти, има социална дистанция, стоят си вкъщи, излизат навън с декларации и пак ги лови. Тогава явно тези мерки не вършат работа. Очевидно е. Само убиват икономиката.

309

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 322Никой не говори срещу маските Само че нямам намерение да ставам детектив и да ги търся с лупа. защото ние тука сме така- пазарът трябваше да се наводни а не да изчезнат или да ги внасяме. Или да ги шият шивачи които едва ли са запознати с медицинските изисквания. От това полза няма. Нека да е работа смислена е на едно към гьотере. За безмислици аз пари не давам най - малкото такава солена глоба.

308

Къде е държавата?

преди 4 години

Питам аз и отговор не чакам. Не усещате ли как в момент на световна криза като сегашната държавата България постепенно умира?Събрали ми се три оперативни щаба - орел, рак и щука, всеки със собствено мнение.Един издава заповеди, друг издава други заповеди, отменят ги, едни ги признават, други не ги признават... А обикновеният човечец психясва, защото не знае кого да слуша.Знае се само, че трябва да слуша, той не може да издава заповеди.Пълен хаос!

307

Край

преди 4 години

Поздравявам министъра и всички маскирани с песента на Цеца Величкович - Маскарад.

306

Анонимен

преди 4 години

Маскиии, ДОЛУ!

305

Ala bala

преди 4 години

В Италия;) предстоящия пролем е в изхранването на населението. А за нас ? Всичко се внася и е на заем

304

Анонимен

преди 4 години

От всички тези забрани и задължения от Ислямска Държава изпадат в тих екстаз - засега си мълчат, но докога? Байрям за джихадистите!

303

Анонимен

преди 4 години

Всички които ревете тук против маските като се наложи да излезете сигурно и по 2 ще си сложите ама иначе сте много отворени

302

пенсионер

преди 4 години

Абе да е...ба и дървените философи!Дано не ни налази като при италианците,че тогава и кюлотите на бабите ви ще турите на зурлите!

301

Иисус умря за нас

преди 4 години

адвокат Николай Хаджигенов ти си Божии човек. Господ винаги да е с теб. Ти си свещен човек и ни пазиш от тези народни грабители!

300

Анонимен

преди 4 години

Някой виждал ли е рейтинга на герп напоследък...сигурно е по-малък от смъртността при ковид във Корея...(0,7%)

299

varg

преди 4 години

Една от жалбите пуснах и аз.