352

до долания

преди 4 години

Той математиката я разбира добре.Проблема е, че се прави на хитър и манипулира често.Залага на масовата неграмотност.За посветените в науката внушенията му са прозрачни.Спомнете си как замаза ония гаф с двете еднакви комбинации изтегленив ЕДИН ден в тотото......Не е от глупост, ше знаете!

351

Манолов

преди 4 години

Абе, няма ли кой да го гръмне тоя маймуноподобен съветоиден ***, пишман професор и математик, дето от всичко разбира и ръси глупости под път и над път?!?!?!

350

ало професоре

преди 4 години

Съгласен съм, че има милиони булгаристанцки, които не могат да смятат, на на тази територия има десетки хгиляди които смятат повече от добре.Та, акто един от вторите, мога да в икажа, че сметките ви са куци.За съжаление, смъртността у нас е по-висока от редица европейски страни. За радост е по-ниска от тази в Италия поне.Нещо важно - прогнозата ви за затихване на епидемията около 25 април я подрепям. Нещо повече -дадох я седмции преди вас.Поспис - Процент Калкулаторов Вероятностев

349

Анонимен

преди 4 години

Гурбетчиите от Испания и Италия, хотелиерите от зимните курорти, те донесоха вируса в България. Още не е набрал скорост. Не бързайте с изводи за гените.Само да не спрат алкохола като в някои държави.Щото българинът в това е добър. Да седи над ракията и да дава акъл.

348

мими

преди 4 години

Добре, че хора няма в България , тогава ще видим колко ни е як генът. Колкото и да се връщат има и много, които са в чужбина.

347

Народна песен

преди 4 години

До ДанРека Марица ракия да стане а тревата шопска салата- дърветата соджуци,камъните хляб

346

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

На този "виден" "професор-социолог" въобще му нямам вяра знаейки начина му на мислене,зависимостите му и изказванията му!!!!!

345

Удай Хюсеин

преди 4 години

До БАЙ ХОЙНе мрънкам байно. Грешно си разбрал. Просто казвам каква е реалността в България.

344

еволюция

преди 4 години

Всяко семе, с разни гени, на земята наша се е ляло и за туй българското племе тук е оцеляло!

343

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

До sffБайно независимо че са 33 000 сравнението се прави към 1мил за да има съпоставимост т.е. необходима е малко математика и преобразуване .. не мисля че професора се е объркал :)) Близко е до АКЪЛА , нали ? :))

342

по етапен ред

преди 4 години

На ден по 1000 изследвания за коронавируса, мнозина умират без лекарска помощ и свястна диагноза по домовете. Желязна завеса над всички случващо се и ето ти и "положителните страни на гена".150.000 завърнали се от Италия, 150.000 завърнали се от Испания, 100.000 завърнали се от Англия и...18 починяли 380 зарезени с вируса...Вьı с ума сашли? Човек трябва да е много глупав, сляб, да ги няма тези данни и да ви повярва. На есен като се преброим ще разберем точната цифра...

341

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

До Удай ХюсеинБайно гледам много мрънкаш ... всеки сам си избира как да живее ... :) Всичко е въпрос на образование, възпитание и здрава семейна среда ... :)

340

Край

преди 4 години

Приятел доктор - много добър доктор и приятел ми е казал и му вярвам-Ползите от ваксините са милиони пъти повече от вредите.Ваксинирайте си децата.

339

Удай Хюсеин

преди 4 години

Генът не е як. В България има много болни хора, вкл. и млади. Причините са много. От липса на адекватно здравеопазване, през липса на адекватни доходи, боклучива храна, обездвижване и завършим с нехайството на много хора по отношение на здравето им.

338

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Като се замисля и при руснаците има малко случаи ... т.е. това ме навежда на мисълта че нациите с проблем с алкохола :)) имат по малко засегнати :)))))))))))

337

хохо

преди 4 години

До ДанАма трябва да е над 50 градуса :))

336

Анонимен

преди 4 години

Ваксината BCG е тайната, затова и младите са по-зле, за тях не беше задължително, правена е в по-бедни и опасни за туберкулоза места---Колко млади? Аз съм на 38 и в училище освен за всичко друго, ни ваксинираха и срещу туберкулоза. Много добре си го спомням, защото на който около мястото след няколко дни му се получаваше зачервяване, трябваше да ходи за още нещо в тубкабинета в болница.

335

Анонимен

преди 4 години

Професора от Русия,има в предвид,нещоот типа на хининовите лекарства,кактои някакъв спрей с антибактериално действие,които ние си произвеждахме, но костовото метресино каза ,че са вредни.За едните пари.

334

Дан

преди 4 години

Ракията помага много!!!!

333

Анонимен

преди 4 години

Заводи за производство на синтетични форми на хинина има в Индия, Тайланд, Китай, Русия, Щатите. В Европа концерна Глаксо проивежда такива препарати, може би във Виетнам се произвеждат. Така че всичко е въпрос на едно запитване кой и в какви срокове може да произведе за нас Мефлохин или хлорохинфосфат.