158

ъъъ

преди 4 години

тези които ще се връщат, дали са със всичкия си ики са от шведските испанци и въобще не вдяват, какво ще им се случи и как ще им лепнат короната?

157

испанци мислете

преди 4 години

Само пълен идиод+*** самоубиец би искал да се тъпка в самолет с още 200 потенциални носители на кораната. Кораната му е гарантирана. А и тук хич не лекуваме, само статистики правим.

156

дали

преди 4 години

тея 300 евро ще стигнат за лечението и погребението на стотиците които тези ще заразят. Те първо сами ше се заразят в самолета.

155

ами

преди 4 години

Може ли Захариева да иде в Испания да ги срещне и да се върне заедно с тях обратно. Би били много хубаво.

154

Ами

преди 4 години

нека се връщат - няма проблеми. Натикани в самолета часове обменящи една въздушна среда, после на опашка на летището. Но не разбирам, защо е забранено далеч един от друг ние да се разхождаме по парковете и градинките?!!!

153

Анонимен

преди 4 години

Какви българи са тия ,нали ги виждам като идват тук ,децата им не знаят български ,родителите с тях говорят на испански и италиански!Правете си извода колко ги интересува българщината и България!

152

Анонимен

преди 4 години

Бг-граждани с привилегии,ако нещо ги интересува за България да си стоят там да не идват сеят зараза!На Нас не ни дават да пътуваме в България,до парка не ни пускат,а на вечно мрънкащите и плюещи и държава и народ,се организира превоз!

151

Анонимен

преди 4 години

До 167Налял пари в България ,дрън-дрън!Наливат тия където всекидневно пазаруват в България и плащат ДДСто на стоките които купуват,ти най-много да си довлякъл някаква кола на 20год. и да си купил жилище за себе си!

150

Анонимен

преди 4 години

На злобарите само ще кажа,че и едните в България и другите в чужбина са български граждани и трябва да си ги приберем!

149

Българин

преди 4 години

А защо са толкова евтини билетите? 300 Евро за баровци, като българите, работещи в Испания е нищо! Тук всички им слушаме лакардиите, как редят палета за по 30 евро на час и как карат камиони за по 5000 евро на месец. Пуснете им билетите по минимум 450 евро. Разликата дарете за болните от коронавирус в България, защото тез хора от Испания бая корони ще докарат!

148

от Испания

преди 4 години

Дояде ми се лютеница и филе 'Елена' чудя се дали да се прибера за 1 седмица, то и без това тука сега работа няма ама тия 300 евро за билет нещо много ми се виждат. Не може ли по 30 като Райн Ейр?

147

АК-47

преди 4 години

Тая да си ги настани у тях. Почти всичките са вирусоносители. Нали им беше хубаво в Испания и плюеха България, чий го търсят тук, че искат да се връщат. Същото се отнася и за тези от ОАЕ, колко им е гот да се развяват, а сега реват да се връщат. И тая калинка ще ги прибира, отврат... Ще съберат родата на иху-аха и ще стане страшно. А ние спазваме правилата.

146

бо

преди 4 години

Тая калинка(торен бръмбар) от къде я изровиха за министъра в началото?

145

питам

преди 4 години

АКО СА ТАМ ОТ 10 ГОДИНИ ,ЗАЩО ДА ГИ ВРЪЩАТ? ПОДИГРАВАХА СЕ ,ЧЕ СМЕ *** ТУК И ПИШЕХА ВЪВ ФОРУМИТЕ , ЧЕ ИМАТ КЪЩИ И ДОБРИ ЗАПЛАТИ ,А СЕГА , МОЛЯ У ДОМА !НА ЛЕТИЩЕТО С БОЙКОТ , МАМКА ИМ !

144

Хотел

преди 4 години

Къде ще стоят в карантина тези хора? Надявам се, че няма да ги пусне неизследвани сред хората! Може и в министерството да си ги настани за 14-20 дни карантина! А проверени ли са въпросните хора дали са здравно осигурени в БГ?

143

Анонимен

преди 4 години

Госпожа гербавата министърка от вкъщи ли работи?

142

Истината

преди 4 години

Целта е да излолзват, източват и "усвояват" европейски пари от фондовете за борба с короната. Защо ще ги "прибира",нали сме "голямото европейско семейство"? Нима в Испания не трябва да се чувстват като у дома си? Алооо, гербавата!!! В миганскатa цахала в Кюстелдил се върбаха маса мигани-джебчии от Швеция и Дания, постояха седмица и после пка - усвет! Върнаха си се необезпокоявано, защото имат регистрация там! Цирка е пълен, а тази селска тояжка е освен грозна,жалка, смешна и опасна за България!

141

Тази не е добре!

преди 4 години

Чудесно, самолета е ГАРАНЦИЯ, че дори един от пътниците да има вирус, след часовете циркулация на един и същ въздух, дори и да не се разболеят 100% от пътниците, абсолютно всички пътници ще го получат в дробовете си. Тази малоумницa заслужава да бъде съдена за убийство по непредпазливост от близките на всички жертви, които неминуемо ще са резултат от тези полети.

140

Анонимен

преди 4 години

"Браво" на политиците ни.Продължават да вкарват вирусоносители в държавата.Докато не уморат народа няма да се спрат.Накрая ще останат само те и циг***нитее с и ще самоизядат.

139

боклуци

преди 4 години

Тези некадърници са за доживотен затвор ама аз ще ви питам кво ще правите като домъкнахте тука всичките .....,утре ще свършат парата от Италия и да ви видя?Ако Живков излезе от гроба Белене ще ви се види като Рай