277

Анонимен

преди 4 години

Винету,ще има ли пари за пенсии или ще гладуваме като кучета,ние пенсионерите.

276

Анонимен

преди 4 години

Драстичнимерки срещу ковид+ драстипни мерки за исигуряване на пари за икономиката. Стига хленчене, спотайване, ослушване, локуми.

275

Анонимен

преди 4 години

Другарю Борисов.Ти нали си всемогъщ.Как да не знаеш.

274

ПроСоТо

преди 4 години

До ХмНА ПРЪВ ПОГЛЕД си права!..Но:-ДИКТАТУРАТА за това е диктатура,защото нея НЕ Я ИНТЕРЕСУВАТ "правните" възможности!ТОЧНО ОБРАТНОТО:-Диктатурата НЕГЛИЖИРА всяко право в дадено общество и го подчинява на СОБСТВЕНИЯ СИ ТЕРОРИЗЪМ!..поне така ДО СЕГА се прилага в историята..За напред не знам,може и "извънземни" да намесят,или.."Второто Пришествие",или...знае ли човек какви дивотии може да родят ганглиите в гаванките на Недостойните?!

273

Анонимен

преди 4 години

Започва се пак с кредитните милионери.

272

Losho ide

преди 4 години

Mai e vreme tikvata da se prqsne!!

271

Анонимен

преди 4 години

Кои моа да гепят от еврофондовете да се спасяват сами.

270

Анонимен

преди 4 години

Обаче може да се каже откъде да дойдат пари без нови заеми. Фрадтипни метки срещу заразата - да, но оше ефно "да" за драстипни мерки за осигуряване на париза поддържане на икономиката. На дневен ред, разбира се, са банките и тлъстите им клиенти.Начинът е известен. Точка на демагогията.Тик-так, тик-так, тик-так...

269

Анонимен

преди 4 години

Хора, гледайте накъде ви водят докато ви разказват за вируси, маски и шлемове.

268

Анонимен

преди 4 години

А на бас, че Тиквата ще е първият премиер свален след метежи и разчленен на площада.

267

Този е

преди 4 години

Най-простият, най-големият хвалипръцко, с най бедният народ в Европа, най-корумпираната държава и с най безконтролното харчене на народни пари.

266

Анонимен

преди 4 години

За да отклони вниманието от скандала с къщата в Барселона и разкритията на испанските власти за пране на пари от Борисов и приближените му мутрата ББ вместо да затвори границите на България и да не допусне да проникне вируса у нас,взе,че направи точно обратното изпрати безплатни автобуси по Европа да прибере вече заразените роми от ЕС.След тази му операция веднага и вируса плъпна и вече никой не говори за къщата в Барселона и мис бикини

265

Анонимен

преди 4 години

Национализация на крадливите частни ЕРП-та преди да са ни докарали до просешка тояга! Хиляди хрантутници на хранилката във времена на криза, ключов за сигурността на страната сектор! Срив в цена на петрол, газ, навла, но без отражение върху цените на тока. Това ли е пазарна икономика? Ще е облекчение за индустрията да се отървем от няколко десетки хиляди административни лентяи, дремещи вкъщи, за да са "солидарни" с извънредното положение и да "предотвратят" разпространението на заразата!

264

Анонимен

преди 4 години

Тиквата се моли колко може повече да продължи тая карантина,щото падне ли карантината пада и крадливото му правителство..Затова тиквените медии особено сайтовете ПИК и Блиц не спират да бълват черни и страшни новини за коронавируса и да се мъчат да ни втълпяват,че само Тиквата и генерал Ментаджийски могат да се (справят) в ситуацията.

263

Не може да бъде!

преди 4 години

Този е някакъв двойник - "истинския" Боко знае точно датата, часа и минутата когато ще спре карантината!Той знае и може Всичко! Пари дава от 'личното си джобче' - за наше благо (и неколко приближени олигарси)!

262

Пиян - залян

преди 4 години

В момента ромите /любимото нарицателно на цензурастите / са основните разпространители на заразата ! Тиквата здраве да им дава , че без тях... си заминава на някой остров !

261

Анонимен

преди 4 години

обичам класиката всички я знаят но нека повторя гладът е по силен от тока когато огладнеят хората нямат спирачки БОКО внимаваи тълпата огладнели ще те смачкат като валяк домат докато е време влсз в час после да не съжаляваш

260

ПроСоТо

преди 4 години

До Сократисами журналистката е пропуснала да го попита:-"Защо,в 21-ви век няма ли роми?..Ако няма,защо е в обращение тая дума-"ром"?

259

Анонимен

преди 4 години

макс спорт диемите...сега за какво трябва да се плаща такса,веднага трябва да се намали месечната такса..ама плъховете си траят,и си взимат мангизите еи така без да правят нищо..някои да вземе мерки от телевизията

258

Анонимен

преди 4 години

Няма да мине скоро кураната, докато влизат заразени. Кой е отговорен за вкарването на заразени и кой ги остави без контролно да се разхождат. Едни тръгнаха да се напиват другите тръгнали да пазаруват след като са поставени под карантина. А ние баш Тарикатите дето 30 години опъваме каишо, гладуваме, студуваме, стоим в кошарите привършихме парите останахме без работа а децата ни са заложници на същите тези дето ни се смееха че сме работели за две техни надници на месец. Май е време за Винкелите.