179

БГ

преди 4 години

ЕМИ ВНИМАВАЙТЕ МНОГО ЧЕ НАРОДА В ТАЗИ КАРАТИНА ИМА МНОГО ВРЕМЕ ДА МИСЛИ И ВИЖДА ВАШИТЕ ЩУРУТИИ ДА ТО СИ МИСЛИТЕ

178

до 190

преди 4 години

Няма нужда аз да го казвам. Пише го черно на бяло.

177

до189

преди 4 години

Кой си ти бе ,та ще кажеш че болеста засяга само 65г ? Чети колко много по-млади умират . и да не умират пак Препълниха болниците ! Старите отстъпват апарата на по-младите в Италия , ама в Бг младите сте гадове

176

Анонимен

преди 4 години

Цялото неще е спекула.Отначло, ако изобщо тази Корона е нещо по-тежко от тазгодишния Грип Б, трябваше хората над 65 години да бъдат под карантина. Само това. Защото реално заболяваемостта касае само тази група.Вниманието е изкривено и отклонено от реалните проблеми на системата и наистина болните, онкоболни деца, диспансерите в средните и малките градове са като в филм за Виетнамската война.

175

Анонимен

преди 4 години

Всичките тези дето сте Против Мерките - можете ли да подпишете документ ,че ако ви тръшне Пневмония и се задушавате Няма да идете в болница ? Защото мили ми овце -пуснат ли ви да се шляете из мола точно това ще стане.Ама за овчото стадо апарати няма и ще има беее беее

174

ганчо

преди 4 години

махнете го тоя стар трек бе,писна ми да го гледам и да го слушам....

173

Анонимен

преди 4 години

Вероятно съдържанието на декларации те се качва в компютър за последващ анализ на ситуацията и нейния контрол. Те в статистиката си знаят. Срещу английската гимназия.

172

Анонимен

преди 4 години

Управляваща генералска хунта има още две седмици да коригира политиката си. След Великден хората повече няма да търпят това бездействие, чакане на Михаля и хаос. И ако дотогава умрелите ще са само 3-*** (на средна възраст 75 г.) няма сила, която да спре народа да се върне към нормалния си живот. Да купуват тестовете, да ни профилактират по-бързо и да се разбере, че с висене в къщи нищо добро не ни чака.

171

Намирисва

преди 4 години

Намирисва на корупция. Бърз тест, не много точен, но ако е отрицателен - връщаш се на работа, ако е положителен - не. И си плащаш теста вероятно, на каквато цена ти кажат. А може би си плащаш и резултата, ако искаш да работиш. Много хора вече отварят алчна уста да спечелят от това нещастие, или паниката която го съпътства.

170

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира.

169

Цецо Мен

преди 4 години

До Цецо Мен 175Извинявам се,грешка в смятането. Живи и здрави.

168

Генерал плужek

преди 4 години

Аз съм безгръбначно. Гол ***.

167

Анонимен

преди 4 години

До Цецо Меннаучете е тази математика. Едно делене не знаете. Ама бързате да се пишете компетентни. 930 000/30 000 = 31 лв. какви 300 лв. Ама пишем. Първо изкарай на нова до 4 клас и после говори за коронавиреси.

166

До 175

преди 4 години

Някой не с е завършил 3-ти клас 900:30=30 не 300

165

THE STAR

преди 4 години

Искате ли звезди?

164

НЕКОЙ

преди 4 години

Накрая хората ще се ядосат и ще пробият безсмислените блокади.

163

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да се събират тези декларации на КПП-тата? На гърба на една декларация проверяващия може да отбелязва само, че си преминал еди къде си, примерно с един *** печат става. Какво ги правят после тези купища от декларации и тази бумащина, колко тонове хартия ще се употреби за да се хвърли в най-близкият кош.

162

Цецо Мен

преди 4 години

""1000-1200 случая дневно могат да се правят.Което е около 30 000 теста месечно. Като цени това е около 930 000 лева месечно. В поръчката, която е извършена в Европейската комисия, за България са отделени 600 000 теста", допълни той." Значи когато частна лаборатория прави теста е 120 лева, когато е държавата 300. Има ли спекуланти?

161

Светли мисли

преди 4 години

Мисля, че бързите тестове могат само ще покажат колко много хора са със вируса без дори да подозират.Но това няма да помогне много а само ще увеличи за статистиката броя на заразените.Това от своя страна ще намали %та на смъртността.Страха влияе на мислите, а те на тялото ни.Трябват ни чисти мисли на душите да преборим всички трудности.Надявам се тази световна истерия да попремине и хората да започнат отново живота си.Стига с този театър. Вярвам в световната манипулация на умовете ни

160

Бай Х

преди 4 години

Ако пуснат на свободна продажба бързите тестове - ще лъснат нещата поне на 50 % това е проблема на властта . иначе сега квото те кажат това е.