41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Дано да не те посети лошо без да си искуфяло старче, шото не си неприкосновен. Ако четеш малко за случаите в другите страни, ще си наясно. Ама засега нали все сме ербапи.

40

Анонимен

преди 4 години

Тук правителството също се забави с месец с мерките, но нито дума. Реално никой не знае колко са болните и колко болни влизат в България всеки ден. Годжи го подготвят за следващ президент или наследник на ББ. Няма нищо случайно в това, че го навират в очите на хората по 5 пъти на ден. Пита се в задачата какъв е смисъла от този цирк с "изолацията" като само такива като мен се правят на примерни граждани и седят вкъщи като къpтици, а по улиците е пълно с хора. Хубава работа ама българска.

39

Гошку

преди 4 години

И кво - изпозаразихте се , сакън да не притесните пациентите, като ви видят с маски....Оставииии, имаш желание, както се казваше навремето в казармата:)))))

38

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До SichtpunktИ китайците са виновни, и руснаците, и американците , и европейците !В стремежа си за световно господство човекът се самозабрави !Милиарди се харчат за оръжия, тотален контрол над хората и други античовешки неща, а за здравеопазването се оказе, че е давано твърде малко.Когато всичко това приключи трябва незабавно Тръмп, Си Дзипин, Путин и Урсула фон дер Лайен да подпишат договор за тотална забрана на разработването и употребата на биологично оръжие под всякаква форма.

37

Трол

преди 4 години

До 34 Знам, кое видео си гледал. И да -нещата не могат да се сравняват, тука ще каталясаме далеч по-бързо.От къде си толкова сигурен, че тука камиони с трупове няма да има? Знаеш ли колко хронично болни и хора над 65 години има в България?

36

Турист

преди 4 години

В момента карам вируса, не съм установен защото не искат да ми направят тест! Имам кашлица и треска, без температура! Ходя на работа, по магазините, по КПП тата сещата ли се?

35

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!България има най-мръсния въздух в Европа, а не Италия. България и Полша.

34

пецата

преди 4 години

С един вирус разбиха цялото доверие и насадиха разделение между държави, градове, съседи че даже и семейства

33

Анонимен

преди 4 години

Г-жо Първанова, за съжаление забелязвам прилики на немърливост. Правителството е наложило псевдомерки, които само мъчат населението, а ефекта е нулев. Границите са отворени, хората масово ходят на работа и се струпват големи групи от хора. В заводите в Сливен работят натъпкани заедно по сто човека. Не се носят маски и защитни облекла. Не се правят достатъчно тестове за да се локализират максимален брой болни. Според мен България до 2 седмици ще стане център на епидемията в Източна Европа.

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Китай не предупруди света с какво си имаме работа.Ами Китай е виновен, защото не съобщи за заразата веднага, а обвини лекаря който каза за нея (и в последствие умря), че лъже. И по този начин заразени китайци се разхождаха по целия свят.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До МангъровНе сравнявай Бергамо с България !Няма нищо общо. Италия има най-мръсният въздух в Европа. Също като Китай.В Италия гъстотата на населението е два пъти по-голяма, а в някой населени места много повече.Никой от учените не го казва, но е логично гъстотата на населението да допринася съществено за бързото разнасяне на заразата.Италия си е Италия - 60 милионна държава на лака територия.У нас нещата стоят съвсем различно. Тук камиони с трупове със или без мерките няма да има !

30

Анонимен

преди 4 години

В Италия първоначално ги съветвали да не носят маски лекарите за да не плашат населението. Докато не избухнала заразата. Странно, тук също ни съветват да не носим маски. По телевизиите се изредиха десетки лекари, платени от правителството, да успокояват населението. Това донякъде е добре, но също е и форма на дезцинформация. Дори в социализма нямаше такава дезинформация и лъжи.

29

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Анонименdo 29 ...da ne se iznenadsh posle kogato se razbere ,che Kitai ne e vinoven .a drug ima vina za tozi virus !

28

Анонимен

преди 4 години

А големият "борец за правда", "РевиЗОРО", разреши на Ковачки да гори италински *** в ТЕЦ Бобовдол.Айде честитУ на пИчИлившитИ !!

27

Историята вчера

преди 4 години

До Анонимен 18 Италианските деца не са били лишени от медински грижи по време на ВСВ, защото Италия воюва извън границите си. Когато в края на войната е окупирана от американскат армия, всъщност получава повече грижа, отколкото преди това, защото населението не е делено на фашисти и комунисти, както при Дуче! Не са пропуснати някога ваксини това, което убива масово в Италия...

26

Анонимен

преди 4 години

Китай не предупруди света с какво си имаме работа.

25

Анонимен

преди 4 години

До fБолен си, ама не от корона.Някаква френия е твоето.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Щеш-нещеш - 70% от хората по Света ще се заразят и ще прекарат вируса.Вирусът не пита дали мульовци като тебе ще съдят или ще наказват.

23

Анонимен

преди 4 години

Разни изкуфели старчета си мислят, че Мангъров им е виновен, че короната ги е заразила и евентуално са пътници.

22

Анонимен

преди 4 години

До МангъровАз гледах видеото от Италия с извозването с военните камиони на труповете на болните и им казах,те пак не повярваха или нарочно правеха така,че да се заразят повече хора в България.Тоя Мангъров,сайта Афера и един крайно примитивен *** в Тубата,който Томова показа,застанал пред портрета на бай Тошо,как всичко било лъжа и измама и нарочно ни затваряли!Тези,които вредят на населението и държавата, трябва да ги осъдите и затворите за противодържавна дейност и фалшива информация!