19

Анонимен

преди 4 години

Според института Хопкинс числото на заразените към 27.03 е 85 400.

18

noFreeman

преди 4 години

това е отмъщението за избитите човеци по целия свят от около 42 малки и големи войни водени от империалистите сащ само за 70 години... сега за една година ще ви се върне реципрочно като бройка... смятайте сами!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Вчера говорих с колега руснак в Москва и вика тоя острия Путин задължи всички да са във ваканция за една седмица. За нашата фирма и за много други не е проблем да си работим от вкъщи но в Русия който ще трябва да се плаща двойно на тези от вкъщи или да излизат и те във ваканция. Яко го псуваше за умното решение дето никой не е мислил.

16

Анонимен

преди 4 години

На този свят нищо не е случайно! Вирусът е пуснат по идеята на шепа хора, представители на водещите кланове в световен мащаб (13 зодиакални знаци, 13 фамилии) и целта му е нов световен ред. За тези ''хора'' несъществува думичката родина! Няма Америка, няма Европа, няма Азия! ''Наща'' Кристалина Георгиева само на лист хартия е българка. За да си част от световният елит трябва да си безродник 1 и 2 всичко е собственост на банките дори силиконените цицкки на дъщерите ви, които им подарихте за бала!

15

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видим преимуществата на пазарното здравеопазване! Някой да ме светне, колко бяха американците без здравни осигуровки ?!

14

Анонимен

преди 4 години

Не ми е ясно какви сравнения прави Тръмп. При китайците кризата е овладяна, при САЩ тепърва предстои. Тези 80 000 са на различни етапи. При САЩ ще има ръс на заболелите, в Китай всички вече знаем. Тръмп не искаше да се тества, с това даде много лош пример на слабоинтелигентните си съграждани.

13

Един българин

преди 4 години

Ако бяха руснаци го пуснали нямаше да го пуснат в Китай,а направо в САЩ. Китай обвинява САЩ,че американски агенти са го пуснали. От 1 млрд. китайци все имат хора дето работят в разузнаването. Защо не обвиниха трета държава?

12

noFreeman

преди 4 години

хахаха американците щели да измислят нещо а руснаците били в хаос... *** ела да видиш в Русия как цялото лечение стана безплатно, а в твоята *** америка скоро ще е тотална пандемия... по улиците на ню йорк защо строят временни морги А? Фактите гледай момче, а те са силен шут в *** на американската фантастика (започвайте печатането на зелена клозетна хартия)

11

Честно

преди 4 години

Индианците най-накрая се чувстват отмъстени.

10

До 9

преди 4 години

Значи китайци са пуснали вируса срещу собствения си народ според тебе?Ами,че то няма логика да искат да уморят собствения си народ.

9

:-)

преди 4 години

Днес или утре заразените в САЩ ще станат 100 000 души.

8

:-) до 7

преди 4 години

Истината боли, грантаджийче, нали така!

7

Анонимен

преди 4 години

86 000 са в щатите ,а не 82 000. Вируса е дело на китайците и руснаците.

6

До 2

преди 4 години

Американците пуснаха вируса срещу Иран и Китай. Само дето не знаеха,че вирусът ще стане неуправляем и ще зарази целия свят и най-вече САЩ.

5

:-) до 4

преди 4 години

А китайците са милиард и триста милиона.

4

Зозо

преди 4 години

До :-)Щатите ще се оправят, не ги мисли. Виж днес Путин как плаче да му свалят санкциите, че гладни ще измрат :)))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 4 години

САЩ е държава с 350 млн население, какво чудно има.

2

Баи

преди 4 години

Трьмп обеща пьрвото място на - сащ в световен мащаб и спази обещанието си

1

:-)

преди 4 години

Честито, каубои! За много години!