90

РЕПРЕСИЯ

преди 4 години

"По-добре да има опашки от коли на КПП-тата, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове, каза той в отговор на въпрос за струпвания на превозни средства заради проверките."ТОВА ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В "АРХИВ НА БИСЕРИТЕ". НЕ ЗНАМ НА ПРОСТИ ЛИ ЛИ ПРАВЯТ ИЛИ ТЕСТВАТ ОТСТЪПЧИВОСТТА НА БЪЛГАРИНА! РЕПРЕСИВНИТЕ МЕРКИ ВИНАГИ СЕ ВРЪЩАТ КЪМ ИЗТОЧНИКА СИ, РАНО ИЛИ КЪСНО!

89

Митко

преди 4 години

До АнонименКакво очаквате да се прави на брифинг. Да танцуват ли?

88

дядо от село

преди 4 години

Тука има хора,които ако няма по кой да плюят,застават пред огледалото и почват да плюят...

87

Диабло

преди 4 години

Дар от алах, дрекно .!.

86

Анонимен

преди 4 години

Поредния брифинг на които се съобщава статистиката само и нищо не се прави.

85

Тъпомер

преди 4 години

до 73 А бе куха лейка,вероятно 5 10%,ти можеш ли да смяташ,това значи между 35000 и 70000 болни,че то досега трябваше да умрат поне 100 човека,слагай си маската и марш в леглото загрижен ми бил ***.

84

Анонимен

преди 4 години

"Стои си вътре, ограничи контактие, че ако изчерпаме капацитета легла, ще стане кофти."Капацитета им е изчерпан. Все слушаш за респиратори - а те нямат анестезиолози за работа с тях. А това, че няколко 90 годишни младежа ще си заминат мен не ме тревожи. То е в реда на нещата. Дето викат: като сте толкова загрижени за възрастните, защо ги оставихте десетилетия в мизерията? Сега това е лицемерие. Мерките в голямата си част са излишни.

83

Анонимен

преди 4 години

Много мразя хора без собствено мнение

82

Анонимен

преди 4 години

Кукла на конци е Годжи, Погребалния Агент особено с Черната УНИФОРМА.. Класа от село Дупница

81

Анонимен

преди 4 години

сащ вече изпревариха италия по заразени с 78982 айди довиждане

80

ПППП

преди 4 години

Отивам да си купя медицински ръкавици 100 броя така ще пазарувам в маркета. Айде чао

79

иво

преди 4 години

Тоя плешак пусна хиляди българи, връщащи се от чужбина, а на нас не ни дава да ходим от град в град. Пълен ***.

78

289

преди 4 години

Може и да има Великден.

77

Анонимен

преди 4 години

Добре че вяли няколко дена..... та не ми се хвалете че заради мерките китайците в хуан ги заключиха всички и пак едвам утихна

76

Анонимен

преди 4 години

е, ПАРИТЕ ЩЕ СЕ УСВОЯТ И ЗАРАЗАТА ЩЕ ПАДНЕ...

75

Анонимен

преди 4 години

За да се съкратят мерките направете КПП та на повече места, даже и в градовете, по летища, входове на метро, гари, обществени учреждения и фабрики, но не по този начин, а да извършват препоръчаната дейност от СЗО.Измерване на температура, при показание над 37, бърз тест при положителен резултат обратно и под карантина, при отрицателен, пълна дезинфекция и да продължава напред.

74

Клоунски Свят

преди 4 години

До аз-ътАз като песимистично настроен за реакцията у наше село преди 2 месеца си представях много лоши неща. Смея да кажа че бях приятно изненадан - буквално от 0 до 100 за 5 секунди.Както нямаше нищо и изведнъж месец извънредно положение и затваряне по домовете на максимално количество хора.Да задържим така да отмине този мутант-вирус и да се запазим, другото се възстановява. Пък и топлото време идва - ако не друго, УВ лъчите са си биоцид и намаляват разпространението поне малко от малко.

73

L

преди 4 години

Затворете ги границите бе за сетилите се сега че са българи! Затворете ги ,рискувате живота на цялата държава.

72

до 73

преди 4 години

Всичко има капацитет. От какво имат нужда и колко им дават, ние не виждаме. Къде им е bottleneck-а, ние не виждаме. Толкова могат - толкова правят. Стои си вътре, ограничи контактие, че ако изчерпаме капацитета легла, ще стане кофти.

71

познайте

преди 4 години

В Кърджали болни с такива симптоми не ги тестват, ако не са имали контакт с чужденци или не са пътували...но си ходят спокойно , без карантина