73

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрочети как са приветствали руснаците в италианските вестници, не ми цитирай проруски глупости от рунета-----------------------------------А ти първо виж чия собственост са медиите,кой им диктува и чии интереси стоят зад тези медии,дори по-голямата част от медиите в Русия не са руски!

72

Анонимен

преди 4 години

До 76 Теб лично те е " спасила" вече виждам!

71

Анонимен

преди 4 години

Ние никога няма да намразим славянските държави,включително и Русия,защото са наши братя , не искаме никакви войни,а мир и любов!

70

българин

преди 4 години

Начетох се на глупости и омраза на сополанковците български Американофили по долу! В казарма Не ходили,И нямащи си идея от армия! Но пък " компетентни" за руснаците в Италия.-:) Леле леле. Поне замълчете бе дечица! Че срамота! Прочетете в нета какви звена имахме в армията преди 1989 г.Днес нямаме нищо! Щото НАТО вашето Ни " пази"! Тогава се пазехме сами и спях спокойно!Но не и днес 30 г по късно!!!

69

Анонимен

преди 4 години

През последната седмица валутните резерви на Русия са се стопили с 30милиарда долара. С тоя темп след 15 седмици валутният резерв на рашка ще бъде занулен. А както се очертават нещата, нефта след 1 април до която дата важи споразумението на ОПЕК от преди 6 месеца ще падне с още 10 долара надолу. Това наложи и спешната и ненужна помощ за Италия та белким управляващие там които веднъж се застъпиха за Русия отново се застъпят за премахване на санкциите.

68

Анонимен

преди 4 години

По целия 600 километров път от Рим до Бергамо, италианците са приветствали руската колона от Камази, натоварени с хуманитарна помощ. Движещите се насреща автомобили са натискали бибитките.

67

Анонимен

преди 4 години

Не искаме да се пипат славянските държави,включително и Русия,те са наши братя!

66

Анонимен

преди 4 години

Министерството на правосъдието на САЩ обяви награда от 15 милиона долара за приятеля на Путин Мадуро за наркотърговия в огромни размери. Интересно каква награда ще определят американците за руския наркоконтрагент на Мадуро товаришч Патрушев?

65

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТоя вирус е биологично оръжие,не можем да знаем кога,къде и кой го ръси!Ясно ли тие,болните са жертва!

64

Анонимен

преди 4 години

ние цъфнахме и вързахмета опряхме да се занимаваме с русия и путиндето бакянското *** му се молеше за респираторипък не се сети да ги поиска от бедните американчета дето им сурна 3 милиардаза 30 години ни направиха боклуджийска яма и гербавите он.ан.истчета вият от радост

63

Анонимен

преди 4 години

Руските фукльовци отново се изложиха като кифладжии в Италия. Заразени военни вместо медици и вирусорлози и съвършено ненужна "хуманитарна" помощ. Показност целяща единствено пропаганден ефект.

62

шш

преди 4 години

Хора оставете кремълскете храненици да си поговорят за последно...Руският петрол вече се продава за 20 долара и никой не го купува .Скоро рублите ще свършат и ще настане спокойствие!

61

Анонимен

преди 4 години

До 68 Време и американското НАТО да изгони ЕС.Че те вече 30 г са тук.И ще забравят да си тръгнат май? ," Осободиха" Ни" Та да си ходят вече!!

60

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМокрите сънища на крепостните за умиращия капитализъм датират от 1917 и най вече лежейки на печките в пустошта.-------------------------------------------------Първо,капитализма не сте го измислили вие или ти,още българите и цар Симеон Велики са воювали за пазара в Константинопол,българите провеждат първата икономическа война,а Византия също е била търговска държава,да не мислите,че вие сте измислили топлата вода?А днес няма никакъв капитализъм,а примитивен робовладески строй!

59

Анонимен

преди 4 години

"Организация пич и възможности! Ресурс който имат руснаците и даден точно на време!"----------------------54, вечерта на 22.03 на полосата край Рим един след друг започнаха на кацат тежки ВКС-транспорти. След като кацна четвъртият Ил-76, италианците вдигнаха ръце и се предадоха. Оказа се, че те не могат да приемат повече от един самолет на 2 часа. Получи се така, че руските Ил-76, натоварени с хуманитарна помощ стояха на Чкаловски и чакаха от Италия да им кажат, че са готови да ги приемат.

58

Анонимен

преди 4 години

Slava na Rusia

57

Анонимен

преди 4 години

ЕС да изгони веднага руските шпиони и окупатори!Навремето така дойдоха да ни "помагат" в България и после не можахме да ги изгоним 45г.

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига дрънка глупости,вееееее,всички царе,крале са със смесена кръв,няма такъв с чиста кръв от дадена нация,дори нашия цар и английскта династия са с немски корени,а английската династия са били роднини и с руските царе!

55

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира и това е.

54

Анонимен

преди 4 години

сънища на крепостните за умиращия капитализъм датират от 1917 и най вече лежейки на печките в пустошта.