217

Анонимен

преди 4 години

Тази фуражка само за първите случаи каза, че идват от чужбина, после нито дума, че на практика в България коронавирусът все още идва само от чужбина.

216

Изборът

преди 4 години

Да живеем или ГЕРБ, изберете сами!При тази епидемия ни трябва кадърно правителство, което да прави каквото трябва, а не да ми твърдят взехме всички мерки, без да има реални мерки. Границите трябваше да ги затворят преди два месеца, а още не са ги затворили.

215

До 251

преди 4 години

Ами защото вожда му е наредил,а на вожд не може да се откаже.

214

Анонимен

преди 4 години

Някой журналист сети ли се да попита генерала хирург,колко от българите,върнали се в страната са тествани за корона вирус или само са им казали да си стоят в къщи?Знае ли генерала колко от тях контактуват с други хора и дали новите заразени не са от тях?

213

До 248 ANK

преди 4 години

Ами да оперира, щом е добър хирург! Какво прави по пресконференции за коронавируса, което не е от неговата област?

212

Анонимен

преди 4 години

А тогава защо не си седи във ВМА и да прави операции,а всеки ден ни говори едно и също,което могат и други негови колеги???

211

Факт

преди 4 години

Маски трябва да носят всички, най-малкото, защото не знаят дали са вирусоносители. Тези, които знаят, че са заразени, нямат място навън.

210

ANK

преди 4 години

До ФактТози с фуражката е един от най-добрите хирурзи в България.

209

Факт

преди 4 години

До 243Искам принудителна карантина за всички влизащи в България. Ти как успя да разбереш нещо друго? За съжаление некадърните управляващи изобщо не мислят за реална карантина, а само отправят пожелания, заради които заразените се увеличават.

208

Факт

преди 4 години

В България хората на възраст над 65 години са около 1,4 милиона. Ако от коронавирусът се разболеят половината, това са 700 хиляди. Над 80 години са 336 хиляди. Ако се разболеят половината, това са 168 хиляди. Някъде прочетох за 18% смъртност от коронавирусът за хората над 80 години, т.е. около 21 хиляди ще са починалите над 80 години. Ако 30% от тях се заразят, починалите ще са 18 хиляди. Пак каца самолет с вирусоносители на летище София, в 10:42 прелетя над центъра на София.

207

До Анонимен 242

преди 4 години

Питаш защо не наложат задължително носене на маски?Ами защото не могат да осигурят достатъчен брой такива. Иначе досега да са реализирали солидни печалби, като ни задължат да купим по 100-200 еднократни маски или по една дузина такива за многократна употреба. Дори ще задължат нямащите да изтеглят кредити, за да си ги купят.Не си ли разбрал(а) досега, че у нас на възлови места се набутват все хора със скромни качества? Поне в рамките на последните 2-3 поколения е така, за по-рано не знам.

206

умиране има

преди 4 години

До бтв-отърване от Герб няма! Горят се заразените *** от Италия и никой не се сеща!

205

Анонимен

преди 4 години

Продължават полетите до летище София от най-силно засегнатите от коронавирусът държави.------Прибират се българи от чужбина, ти какво искаш, да им затворят границата ли? Много си специален...

204

летище София

преди 4 години

Е основния източник на заразата! Пълен контрол и карантина! Нищо не се предприема!Заседанията са повече от леченията!

203

бтв

преди 4 години

Между другото продължават да горят ***

202

Защо чак сега?

преди 4 години

Защо чак сега им дойде на ум, че всеки пристигнал от чужбина трябва да е 14 дни под карантина? И дори не са приели тази мярка, тя е все още само идея!Има ли толкова наивен човек, който да вярва, че сред онези 200 000, които досега си дойдоха от странство, няма нито един вирусоносител? Дори един единствен такъв да е влязъл в България, това обезсмисля цялата патърдия около великите им мерки срещу заразата, с които ни проглушават ушите от сутрин до вечер.

201

рай за мафията

преди 4 години

До ФактКолко контрабандни полети на самолети с българи ще кацнат на летище София?

200

Анонимен

преди 4 години

Ако останема без работа можем да си продаден жилищата за да живеем, ако свършат парите от жилищата можем да колим и убиваме други хора и да се храним с труповете им! А ако умрем от вируса - как да се нахраним тогава?

199

Факт

преди 4 години

Мерките, които ГЕРБ предприе помагат за разпространение на коронавирусът, а не го ограничават. КПП-тата са източник на зараза. Продължаващите самолетни полети от чужбина са източник на зараза. Добре, че българите сами се пазим, че с това некадърно правителство за един месец всички ще ритнем петалата.

198

Ани

преди 4 години

Еййй, какво и да включа от всякъде Коронавирус.. Побъркахте се с тези новини