119

Анонимен

преди 4 години

Розовия по му отива ама му е голям

118

Анонимен потребител

преди 4 години

***! Прочетете истинската биография на Путин, но не тази, която е писана от неговите биографи. Малко поне да се събудите!!

117

f

преди 4 години

Може и народите да не се делим на животни защото имаме и човешки ген, но на какво тогава се делим и как да се различаваме, това продажните военни го знаят най-добре! Май че животинският ген също е от значение за народността, защо едната тур-ска подчаст имат толкова много хора прасета? Имаме гени и на растения.

116

Анонимен

преди 4 години

Кога ще го препарират че ленин нещо се вмириса

115

До 122

преди 4 години

Той Путин не е каризен като Тръмп. Като му кажат обличи се като космонавт,ще се облече. Не иска специално за него да правят найлон с диаманти.

114

Анонимен

преди 4 години

До 102 Абе,ти сигурен ли си.Че *** е жена? Тази дето Те е родила?

113

Анонимен

преди 4 години

По-голям майтап щеше да се получи, ако от авиокосмическата агенция му бяха дали скафандър за космонавти!- Такъв са имали, такъв са му дали!Щом вървят шеги в медиите, значи демокрацията не е напълно умряла там.Това е добър признак.

112

f

преди 4 години

Канада и Мексико са може би по-добрите ***-ймуни и аме-риканци, може би в северна америка има и други неосновани държавички и други човечни ***-ймуни, сащ са може би подчовечни ***-ймуни или някакви средни.

111

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 94......ТЪПЧОоооо ...праснал те е вируса....във полираният промит мозък

110

Българин

преди 4 години

До 60Ами задай си въпроса защо в Рассия не се бият за тоалетна хартия?Защото за колхозниците това е екзотика. Те си бършат задните части с вестник "Правда"!

109

Анонимен

преди 4 години

Защо ли не вярвам на изданието "Открытые медиа" на Мойша Ходор, че това е модел TyChem 2000C на американската компания DuPont? Русия сама произвежда 1 500 000 защитни маски/24ч, 100 000 теста/24ч, достатъчно количество защитни костюми и апарати за изкуствена вентилация ИВЛ. На МКС пиндосите ползват руски скафандри, защото пиндостанските са некачествени, а руснаците ще рискуват Государя си да подложат на такава опасност, обличайки го с TyChem 2000C.

108

Нагледно Дозателство

преди 4 години

че Путин не е Комунист - от Глава до Пети в Западни Капиталистически Технологии - Американски Костюм, Немска Маска и Лицев Щит!

107

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Каквото на гащите... - такъв и костюма...

106

пенсионер

преди 4 години

До Боко, Годжи и КаскетА ти убеден ли си в това което пишеш?Защото и в Чернобил беше всичко под контрол!

105

Анонимен

преди 4 години

в жълто е понеже розовия е за момиченца над 14 години и му идва голям

104

Анонимен

преди 4 години

Това не е Путин, а неговия двойник. Наивно е да смятате че Путин ще рискува дори и минимално.

103

Подпираме скелето

преди 4 години

Популистко шоу, но на Вовата трябва му се признае коравият инат, защото е в много рискова група. И помощта за Италия беше сполучлив ход, независимо от целите му, които кремълските блогери подчертават открито в руския нет. Не е зле обаче точещите лиги от възторг да обърнат внимание на интересен факт - ТАСС спря преждевременно тежкото пропагандно начинание "20 въпроса към Путин". Защото Вовата такива ги надрънка, че рейтингът му се смъкна с още 5% и според държавните социолози. Старост-нерадост.

102

Бау

преди 4 години

Възрастен е. Правилно е да се пази.

101

Боко, Годжи и Каскет

преди 4 години

Не са за смях руснаците. За смях сме ние. Руснаците не са ги затворили като животни за неопределено време. На руснаците не им искат бележки да отидат до града.Огромна държава с многомилионно население, апреживява по-леко коронавируса от малка и обезлюдена България.

100

Анонимен

преди 4 години

До asdкакво имат, не четеш ли че екипировката е на америкаснката фирма ДюПон