84

Анонимен

преди 4 години

До къде я докара алчността.В цяла Европа да няма мощни производители на маски и защитно облекло да залеят пазара.Всичко е унищожено от жълтите.И така е в много индустрии.Няма работни места.Ами... няма да има!Като ви изхвърлят от работа и шефът ви започне да внася от Китай ще започнете да псувате,ама ще е късно.

83

от 90

преди 4 години

имахме предвид "до 85" и да добавя - режима в Пекин разчита на Къса Памет на масата и искат дори това с което се фукаха пред света за лабораторията им в Ухан да бъде заблавено...

82

Баровеца-СФ

преди 4 години

От къде тръгна вируса!!!???

81

до 88

преди 4 години

ако беше прочел статията щеше да разбереш, че Китайските Учени в Ухан са единствените Генно Модифизирали Корона Вируси - като пренасят "вирусните шипове" поразяващи Човешки ACE2 рецептори от SARS-CoV към 3-ти Корона Вирус. Ти за какво мислиш, че текущата Чума СЗО я класифицика като SARS-CoV-2. Така, че съгласен съм, че Уханската Чума е ГМО и единствените хвалещи се от 7 години с такова ГМО са Военните в Лабораторията в Ухан, т.е. Червената Армия на Комунистическият Режим в Пекин!

80

до 88 продължение

преди 4 години

Най-готината история от последните години е с Майкрон - топ производителя на Памети за компюютърни устройства. Китайските шпиони им открадват най-новата технология, патентоват я в Китай, строят Завод в Китай да ги правят и понеже имат патент в Китай, то Майкрон не могат на продават в Китай тези чипове, т.е. Крадеца го пази Комунистическият Режим в Пекин и Оригинала е Забранен за Продажба - яко а?! а на Майкрон им е трябвало десетилетие и милиарда зи разработката - крадците на 1000% печалба!!!

79

до 88

преди 4 години

трудолюбини, всеки има възглавница и по 1 час на ден спи в офиса - няма по-мързеливи, просто знаят как да крадат и така функционират. Преди 1-2 години откраднаха от Холанска компания 2-*** Китайски шпиони вградени като служители най-модерната фотолитографска технология - това е как се правят чипове и Файненшъл Таймс го обяви за най-голямата Кражба на Интелектуална Собственост в Човешката История - а Брюксел си затвори Очите и си Замълча! Такива Истории са с Хиляди - свърши ми мястото, ще продължа

78

Тонката

преди 4 години

Китайците имат яко производство,защото са трудолюбиви,обаче све вируси оттам идват бе:):):):)Много ***,никаква хигиена,пълни мизерници и бълват зарази:):):)Кой вирус не е тръгнал оттам?:):):):)Те тези ядат кучета,котки,змии,прилепи,мравояди,катерици,мравки,***,скакалци,червеи,абе кво мърда го хаващат,готвят(в някой случаи не)и изяждат:):):):)как нема да бълват вируси?:):):):)

77

до 85

преди 4 години

Първият Линк е Публикация на Списание Nаture - едно от Топ Научните Списание на Планетата, Плюс Статията е на Учените от Института в Ухан - та кой Лъже - Китайските Учени 2013 дето сами са писали публикацията или може би Редакторите на Nature са я Фалшифизирали.Второто е Документален Филм на Държавната Комунистическа Телевизия на Китай - та значи те Лъжат, че Ловят Прилепи в Института в Ухан. Та вързките към Статията и Филма са на Китай - не на 3-та институция или индивид!!!

76

Анонимен

преди 4 години

За тези на които има нещо между 2те уши.След време ще дръпнем чертата за да видим колко умряха в Китай и колко по света от техният грип.Пращат помощи маски и облекла и друго в опит да задушат производството им в тези страни и какво ли не производство. По нататък ще си избият парите.Не ги мислете.А трябва здрави мита да се наложат.Маски да нямаме...!?Да чакаме от Китай. И така до следващият вирус пак от Китай.Тука има хора за съд.Ние всички знаем кои са.

75

Perekly

преди 4 години

Ало 84-ти- щом е в Интернет, значи е истина, няма значение дали е вярно. И какво в действителност се е случило. Важното е да има конспирация.

74

Анонимен

преди 4 години

Дай да не се залъгваме и Бг спасява първо себе си максимум да оделим бякакъв остатък за Македония ..Чак след презадоволяване с нещо можем да оделим за други Това е разумна и необходима мяркаКитай и Сащ също неса направили нещо по различно

73

Петърчо

преди 4 години

Много лесно е. Китай в момента помага а САЩ търсят помощ и изнасят от Италия 500000 теста. Всеки сам да си прави изводите. Тук не става въпрос кое е по-добре демокрация или комунизъм тук става въпрос за отношението на хората по време на криза. Това че САЩ наричат короната "китайски" вирус е меко казано безобразно при положение че както се вижда не се справят с епидемията в собствената си страна. За тестовете даже и дума да не става. Този вирус показа че всички сме хора. Някои добри а някои лоши.

72

Тато из Правец

преди 4 години

Е... То се знае,че краварите пуснаха вируса!

71

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли има толкова изостaнали хора да вярват на пропагандата че....... един китаец ял прилеп и пламнал цял свят ???

70

Анонимен

преди 4 години

До 62А какво са видяли Балканите от жестокият ъмерикански капитализъм? Обеднен уран

69

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 62Не ме убеди, че комунистите трябва да М-Р-А-Т.АЕЦ-Фукушима в коя комунистическа страна се намира, че нещо не мога да се сетя. Аварии на АЕЦ са ставали и на други места, но на такива като теб им е удобен само Чернобел. А за авариите в Хирошима и Нагасаки не си ли чувал.

68

Тонката

преди 4 години

Докато генералите Бойко Борисов и Венци Мутафчийски спасяват нацията,другарите вият като чакали под статиите в Днес.БГ:):):):)Вият другарите безпомощно,а нищоправеца от Дондуков 1 седи в ъгъла наказан с вдигнати ръце и гледа как и според Червения Галъп рейтинга на Бойко стигна до небесата:):):):):)

67

хах

преди 4 години

предният коментар е до 59 вече. Някой трие. "Заразата пълзи в Щатите от август- септември миналата година. Много добре са описани симптомите в статия в наш сайт, като американците обвиняват електронните цигари."

66

Анонимен

преди 4 години

Най сетне една свестна статия. Явно искат не искат всички ще видят истинското лице на краварите. Пуснаха вируса в Китай но всичко се връща.

65

хах

преди 4 години

До Анонимен 60Сега потърсих и наистина е много интересно колко добре съвпадат симптомите... Ще чета още по темата.