98

Бау

преди 4 години

Младежите не приемат ситуацията сериозно.

97

Анонимен

преди 4 години

Аз не одобрявам вноса на вирус от чужбина и исках границите да се затворят отдавна, но явно българите са на друго мнение. Изглежда, че предателите идващи от чужбина са им по-скъпи от собствените им деца, живеещи тук. Аз съм от петия българин, твърдо и категорично не одобрявам мерките!

96

Вирус

преди 4 години

Може да е по-стар вируса. Просто не са го бдиагностицирали преди. То и Венеция си е развъдник. Лагуна с блата. Неслучайно най-силната чума е била там.

95

Анонимен

преди 4 години

Още по -строги мерки.В Испания и Италия не им дават да излизат,носят им храна по домовете.

94

Анонимен

преди 4 години

Ке се умира.

93

до 104

преди 4 години

не, говоря за Китайската Проказа от Ухан, тази дето *** от Пекин плащат на така наречените УМаоДанг по всички форуми, да се пишат минуси и да се говори, че е от сащ - при положение, че цял Свят знае не само от къде, но и кой 2 месеца Кри от Света, Арестува Лекари и т.н.

92

Анонимен

преди 4 години

това все ще мине след 2-3-4 месеца.ами после?боко е ясен,че ще избяга от отговорност с оставка.анархията ще е страшна.господ да ни пази.

91

ГД

преди 4 години

Одобрявам мерките взети за борба с коронавируса,но смятам, че въвеждането на медицински съвет към премиера с публични изяви като начало засега от доц.Мангъров ще доведе до разнобой между съвета и щаба и може би би било по-добре той да послужи като консултативен орган на МС и премиера, а не като опозиция на Кризисния щаб. Проф.Мутафчиев и Кантарджиев и доц.Кунчев са авторитетни лекари,следят чуждата специализирана литература и опита на водещите държави и имат доверието на своите колеги и на МС.

90

до 101

преди 4 години

ами ако фактите, защото че този 37 годишен Британец е умря е факт, предизвикват паника, то проблема не е във фактите. Положението е сериозно - факт е, като цяло повечето млади в 30-те си имат над 50% шанс за лека форма и дори да не разберат, че са болни, но зачестяват случайте на млади с тежки форми на заболяването. Може би, чисто статистически - повече млади се заразяват, увеличава се шанса млад да развие тежка форма...

89

До 99 последни новин

преди 4 години

За америкаският вирус пуснат от САЩ в Ухан ли говориш?

88

До 96

преди 4 години

Май най-застрашени са централните квартали.

87

Forever

преди 4 години

До 93,Отиди ти на мястото на Мутафчийски,от страни е лесно да намираш костури.Едва ли този човек точно сега мисли за рейтинг.

86

Последно издихание

преди 4 години

Ами бог да го прости човека. Не всявайте паника. Пощурели са хората, да не отключите епидемията тук.

85

Странна анкета

преди 4 години

Ами то реално мерки няма. Все още източника на зараза са пристигащите в България от чужбина, а за това никакви мерки няма.

84

Последни Новини

преди 4 години

не знам, дали чухте, Посланикът на Великобритания в Унгария, само на 37 години, умря от Китайската Чума днес!! Така, че тия 30-годишни в България дето се мислят за БезСмъртни от Ухански Грип - помислете пак, щото ако мислите, че и на 1% ще получите медицинската помощ в България, която Посланник на 5-тата икономика в Света получава - Великобритания, лъжете се - ако се заразите в България и сте от тези с тежка форма на Китайска Чума - почвайте с молитвите! Така, че Пазете се много!!!!

83

до 96

преди 4 години

*** им обяснявай по крайните квартали за мерки... Простотия до шия. Видя ли ги българските гастарбайтери от шведски произход във Великобритания как ги наби полицията? 50 души се събрали барбекю да правят в някакво допотопно българо-шведско гето. Паднах... Пак се прославихме.

82

Анонимен

преди 4 години

Има прости и богаташи, далавераджии, симулативни покупко-продажби на недвижими имоти правят.

81

Анонимен

преди 4 години

Одобрявам мерките. Нашата компания ни каза, че е нежелателно да ходим в офиса още преди месец и половина. На жена ми- същата работа. Стоим си вкъщи, излизаме на пазар и до вилата. Пием хубаво вино, ядем хубава храна и се забавляваме с бебето, което расте. С приятели си правим конферентни разговори, игри в мрежа- забава е. Всеки около нас спазва мерките. Колкото по-беден и по-*** е един човек, толкова по-недисциплиниран. Доказано с времето. Един вид сам си е изградил живота и си е виновен.

80

Анонимен

преди 4 години

Да Работниците да не напускат фабриките. До края на извънредното състояние .

79

Анонимен

преди 4 години

Тонката, днеска на лаврак ли си?