42

Анонимен

преди 4 години

до 41 Един тука ще те набие ако му кажеш, че короната устоявала само до +26 градуса. Спореше с мен. Аз съм чел че до + 35 устоява.

41

Анонимен

преди 4 години

до 42 И излизаш от магазина с макароните и бутилките, и започва да ти капе носа от хремата , бъркаш за носна кърпичка- избърсваш си носа и си готов с корона. Или при всяко влизане у вас чистиш след това дръжката на вратата ли? И ако не я изчистиш от магазина, измий си ръцете след това, но решаваш пак да излезеш на същия ден- хващаш дръжката и отиваш на среща с гаджето и я погалваш по лицето като се срещнете у тях..примерно. Няма отърване!

40

Анонимен

преди 4 години

Сега особенно с тоя ветрец навън... Летят си вирусите навсякъде... И се лепят по дрехите, очите...и ти влизат през терасата. По орането, което е на простора също и т.н.Няма смисъл да се коментира повече.

39

Анонимен

преди 4 години

Ето идва, готвят да забранят парите в брой. Само електронни пари, скоро чип за всеки. Който и сега не го вижда е безнадежден случай. Знака на сатаната на хоризонта.

38

Анонимен

преди 4 години

Това, че даден предмет или стока е докоснат от заразен и след това от вас не означава, че задължително ще пипнете вируса. Измивате си хубаво ръцете, минавате ги на входа на магазина с дезинфектант. пакетите- ориз, спагети... под чешмата. Предава се чрез лигавицата и само докосване не стига

37

Анонимен

преди 4 години

От -20 до +56 градуса мисля , някъде четох е диапазона на температурите в които си живее този вирус без проблем...

36

Анонимен

преди 4 години

Отиваш с карта в магазина, не пипаш банкноти и стотинки, ама си харесваш някаква стъклена бутилка и решаваш да я вземеш от рафта, а преди това за последните 72 часа тази бутилка може да е била взета за разглеждане от някой заразен, но да я остави пак на рафта, щото си променил решението. Няма спасение колкото и да се пазиш, има само късмет да не те хване вируса, защото по много начини може те хване колкото и да се предпазваш. Набийте си го в *** страхливи кратуняги!

35

Анонимен

преди 4 години

Преди да обслужи мен момичето на касата избърса с дезинфектант работното си място и лентата. Съотвенто и ръцете й са дезинфекцирани

34

Анонимен

преди 4 години

А някъде четох, че вирусът не издържа на температурните разлики и умира. Тоест като излезем от магазина навън на студа и е свършен?

33

Анонимен

преди 4 години

Този вирус живее повече от другите извън тялото на човека и затова се случва тази епидемия. Освен това може и да не прояви симптоми в някои хора и така продължава да заразява. Реакцията е верижна и постоянно се рестартира. Затова всички държави са в паника и се чудят, как да го ограничат.Така, че разчитайте повече на късмета и организма си. Също и на лечението разбира се.

32

Tangra

преди 4 години

Това сега някой тествал ли го е ? Или пак се говори наизуст ?

31

Сатира

преди 4 години

Това доказано ли е с научни твърдения и съответните изследвания ? Или просто някакъв професор изказва мнение и предположения ! Точно сега не ни трябва излишна психоза

30

Анонимен

преди 4 години

до 36 Това коя година ще стане у нас? 2036-та? Или 2042-ра ?

29

Анонимен

преди 4 години

Касиерите по магазините трябва да имат до себе си кутийка с гъба напоена с дезинфектант . Преди да маркира стоките на всеки да си дезинфекцира ръцете .Което е почти невъзможно. Всичко купено от магазина може да е с вируси от пипането на другите клиенти. Просто няма дори 50% шанс да не се пипне тоя вирус.

28

Край

преди 4 години

Изкупувам нестерилни банкноти - лев, евро долар. Плащам бързо по карта - стерилно чисто. До 1000 плащам 1/10 до 1млн. плащам 0.9/10 нагоре по договаряне. Адрес и телефон в редакцията.

27

до 18

преди 4 години

именно нищо няма да те спаси, и за те спасят ще забранят парите в брой и всичко да се плаща електронно, друг е въпроса че така ти ще ходиш на работа да ти заредят едни виртуални пари по чипа, а други ще си пишат трилиони по сметките...

26

Анонимен

преди 4 години

Е кога успяха да направят чак такива подробни пручвания. Да тестват определен брой заразени, които да пипнат банкнота, върху банкнотата да остане вируса и после да направят заключение, че вируса остава 24 часа. Всичко това при положение, че твърдят, че дори не са тествали 3000 човека за ефективността на лекарствата, за които има данни, че помагат.

25

Анонимен

преди 4 години

до 21 Алоуууу, ти си имай карта, но като един заразен преди теб е използвал своята си карта и касиера му я тикнал в терминала, нали твоята карта вече ще е заразена от този терминал, бре!

24

Анонимен

преди 4 години

Картата ми не е безконтактна и всяка продавачка/касиерка я пипа.Какво правим тогава?

23

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ви, че маските са само за болните и вярвате. Просто искат са се понижи търсенето и да има за лекарите. Според проучванията, хирургическите маски предпазват 95% този, които я носи. Маските от плат предпазват на 70%.