256

Анонимен

преди 4 години

Пълно с дървени глави и дървени филосфи , както винаги тука. Мислете и пишете каквото искате , но ако живеете в България нека просто ДА СПАЗВАМЕ МЕРКИТЕ. НЯМА ДРУГ НАЧИН ХОРА.КОЛКОТО ПО --ДИСЦИПЛИНИРАНИ СМЕ, толкова повече животи ще опазим и толкова по- бързо ще отшуми всичко!!! В ИМЕТО НА ДЕЦАТА НИ НЕКА ДЕЙСТВАМЕ ТАКА ЧЕ ДА ИМАМЕ МИНИМУМ ПОСЛЕДСТВИЯ. САМО ОТ НАС ЗАВИСИ

255

м-да

преди 4 години

Вече не вярвам на тези цифри защото те са едни нагодени данни! Ако един *** човечец направи математически анализ и ще се убеди, че става дума за стакмистика, а не за нещо официално.Милите те, как по ноти нагаждат нещата.Ами като няма проблем, къде са парите от хазната, а? Не Ви вярвам, защото не съм *** човек!

254

Анонимен

преди 4 години

очилатата крава захариева нема да оди никъдеодеве по телевизията рече - "моето министерство"време е да си направим ново външно министерствооти оно това си е на захариевапа докато поседи тука да научи името на професор баланда не го прекръщава на балабан за срамотиитете всичките са еднокнижници ама малко срам да иматта има си министерство жената къде да оди

253

Анонимен

преди 4 години

Нещо не схващам: общия брой на хоспитализираните е 36, и в следващото изречение - изчерпване на капацитета на ВМА и Пирогов... Т.е. ние имаме ЦЕЛИ 36 места за лечение?????

252

българин

преди 4 години

Не уважаема от мен власт в лицето на др Борисов! ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЖАТА!!! Толкова ли е сложно? Срока който "обявихте" като карантинен.При това положенив влизаики в България по всяко време на наши сънародници зад граница.Няма как да се спази! Та те ще се влачат до началото на лятото!И кво прайм след това? Ще я "удължим" ли? И до кога?

251

Анонимен

преди 4 години

До Буба Ами това е положението - 10-12 легла в болница, оборудвани с респиратори. А за малките населени места не ми се мисли. Господ да ни е на помощ!

250

реалист

преди 4 години

Ако заразата беше толкова страшна и опасна ,Парломента щеше да е празен. А народните иззедници по цял ден се мотаят там.1% да беше риска , цялата тая орда от престъпници щеше да се е пръснала.

249

Бау

преди 4 години

"Никой не може да лиши български гражданин да се прибере в родината си, коментира той в отговор на въпрос." Така е, но този гражданин трябва да помисли за съгражданите си преди егоистично да се прибере на сигурно ...

248

ха-ха

преди 4 години

До Каскета-А Цвъко Асансьора къде се скри бе ,Каскет?Верно че сте колеги от милиционерското училище , ама все пак си е престъпник.

247

гост

преди 4 години

лицето Б.БОРИСОВ на съд за злоупотреба с държавни средста и разпалване на ОМРАЗА .няма вирус ,ИМА МАТЕРИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

246

Каскета

преди 4 години

До Цветан Василев Цецо спри се бе!Под карантина сме!

245

Цветан Василев

преди 4 години

Дидо Пеевски - Президент!!! дари 800 000 лв.

244

Анонимен

преди 4 години

Какви половинчати мерки бе, на 20 км. от Благоевград съмни не мога да отида до града да си платя здравните осигуровки.

243

Половинчатите мерки

преди 4 години

Кои мерки имаш пред вид. Мислиш ли че като излизаш веднаж седмично да обикаляш магазините на галоп ше се спасиш от вируса. Или като чакаш са ти подават пликче с храна на входа минало през същия брой ръце? Изводът е те са ЕГОИСТИ. ГЛЕДАТ ДА МИНАТ МЕТЪР. За тях е държавната издръжка. За тях пазят болниците, които плащаш ти.

242

Нема как да стане

преди 4 години

С половинчати мерки нема как да стане илинсе действа с твърда ръка или с меката китка

241

Анонимен

преди 4 години

На Захариева да се наложи забрана за напускане на страната докато не се разбере подписала ли е за дерогацията. Да не подпише и да духне, после върви я гони. Каскета ако е приключил с медицинската литература да се самосезира.

240

Али Баба и 40 гербер

преди 4 години

covid 19. Пандемия, панпаника, панбъркотия. 5000 починали в света.Какво да кажат например сирийци - след панОбама, панТръмп, панЕрдоган, панИдлиб и др панове, 300-400 000 загинали, за Ирак да не говориме - там цифрите са страшни, 1 350 000 починали при ПТП за година, стотици хиляди - от стандартен грип ежегодно? Те бегло се споменават. Пораженията след тази панпаника ще са много по-големи от поредното инфекциозно заболяване

239

Наблюдател

преди 4 години

"Общият брой на хоспитализираните пациенти е около 36.Във връзка с изчерпване на капацитета на ВМА и "Пирогов", Щабът ще предложи"Большой театр - смотрите спектакль Коронавирусное озеро.

238

Реалист

преди 4 години

до #254Не е реално с 40 легла капацитетът на най-големите и добре оборудвани болници да е запълнен. Изводът е един - останалите поне тройно повече легла се ПАЗЯТ за вип пациенти. Нали не мислите, че в момента няма милионери или политици, които да не са болни..явно те ще получат приоритетно лечение и лекарства там.

237

сара

преди 4 години

Защо оставам с усещането, че има определени и конкретни цели, които се преследват - сякаш е ясно, че ще се сбъднат ?