15

Анонимен

преди 4 години

Пуснете аналгин хинина по аптеките, бре! Как пък толкова поколения са го пили и изведнъж при демокрацията се оказва, че имал странични ефекти?! Страничният ефект е сигурно малката печалба за фармацевтичната мафия ли, защото е евтин????

14

В.Узунов

преди 4 години

Супер ми дойде тая карантина. Ям,лежа, самозадоволяване по цял ден и си пръскам на топло под одеялото. Чета си Корана по цял ден и гледам как ги извозват онея по Италия към моргите.

13

Анонимен

преди 4 години

Всичко е въпрос на време. До 5-6 години, след като навсякъде по света се лекува този вирус, пазарът ще се пресити и лекарства ще стигнат и до нас!Гроб се грижи за нас!

12

Dr. Know

преди 4 години

До Анонимен (7)Спокойно има време... Ще стигнем и тази цифра...

11

4

преди 4 години

Сапунът, когато си мия ръцете, е с голяма концентрация на активното вещество. Даже в англоезичните реклами и указания как да сме си миели ръцете се обяснява, че трябва да го правим, все едно, че сме пипали лютива чушка и след това ще си слагаме леща на окото.Температурата в миялната машина сигурно може да е различна, а и програмите и препаратите също.

10

до 7

преди 4 години

С тази разлика, че за всеки грип, било то А, B, C има десетки антивирусни препарати, които действат и директно убиват вируса. Също така и ваксини. Друга глупост и тотално неуместно твърдение можеш ли да кажеш?!

9

Rheumashark.org

преди 4 години

Инвазивен смЕх

8

до 4

преди 4 години

Ти май си бавноразвиващ се. Вирусът умира при около 50 и нещо градуса. Миялната машина, в зависимост от програмата, може да мие и с 90 градуса вода... А за детергентите вътре да не говорим- и с ледена вода ще го убият.

7

Rheumashark.org

преди 4 години

Гледай си стентоеете , алказалцерите и хепарина д-р ***

6

Анонимен

преди 4 години

Без паника. Според данни на СЗО, поради грипът годишно умират на Земята от 290 до 650 хиляди души:https://en.wikipedia.org/wiki/InfluenzaОще не е достигнато това число.

5

до 4

преди 4 години

Айде малко мисъл да вложим, м? Айде прочети при колко градуса вирусът умира за секунди. Айде сега помисли колко е температурата на водата в миялната машина. Айде да помислим и как обикновен сaпyн убива вируса и да помислим и с какво мие миялната машина. Друга глупост има ли да почешем езичето и празната глава?

4

Анонимен

преди 4 години

Само да вметна- Аналгин Хин-ът, който изкупихте от аптеките няма хинин като активна съставка и няма да повлияе на вируса по абсолютно никакъв начин. Професорът е прав, интелигентен човек, мисли какво говори, не като разни доценти кълвачи и поплювковци, говорещи глупости. Аналгин хинин може да си намерите, ако имате познат във фармацевтична компания- прави се в огромни количества за износ към Русия и Украйна. В складовете има много, в момента износът е спрян. Наложи ли се лечение с него, сме ок.

3

Анонимен

преди 4 години

Никъде досега не попаднах на материал, където да се споменава каква е издръжливостта на вируса във вода. Няколко пъти споменавам тук за миялните машини като възможен преносител.

2

Анонимен

преди 4 години

Сигурни сме, че неща, които лекуват са спрени и нямат намиране в България!Все пак знаем в каква "държава" "живеем"...

1

Анонимен

преди 4 години

Накрая няма да се знае дали човекът си е отишъл от вируса или от лекарството, което са пробвали върху него.