150

Анонимен

преди 4 години

Предстой икономическа криза.Безработицата ще се увеличи.Много от ресторантите и заведенията приготвящи храна ще се избягват, заради страх от вируса.Много от бизнесите ще фалират.Страха ще съсипе икономиката.

149

Сл

преди 4 години

Световния лихаврски ешалон отново ще спечели.Потреблението спира, парите остават в баките.Бизнесът. се задушава и ще се отпуснат милиарди правителствени пари, кредити от еврейско-стотинковата *** на света.Който чете английски да намери текстове за заболяваемостта от грип в Италия през последните години, за да се убеди черно на бяло, че се регистрират годишно над 1млн случай, от които умират около 25хил. - отново казвам, само в Италия!И ще ви се избистри водата!

148

Разредител

преди 4 години

Много сте нагъсто. Трябва да ви поразредят малко. Например до 60 бр.

147

Ужас

преди 4 години

Защо никой доктор не излезе и не обясни кое е по опасно.коронавирус или грипБ,който го има всяка година?от грипБ умират в пъти повече и е в пъти по опасен.*** пасмина от управляващи,който и хал хабер си нямат какво им нареждат да правят,а само говорят тва дето са им написали.

146

Анонимен

преди 4 години

А, сетихте се, че няма да може да намалите тока и парното...

145

истината

преди 4 години

И двете бяха предложения на БСП,но Радев налага вето за да спре армията от нейните задачи в помощ на полицията.Думи нямам за тоя Радев.Навсякъде по света армията е в помощ и стожер,но тук е една партийна зависима кохорта търтеи като Радев.

144

Анонимен

преди 4 години

До Не знамИ аз не знам! Кой знае?

143

?

преди 4 години

До 152Ти милионер ли си?Харесва ми всичко което не е комунизъмДа можеше и президента ви и вие да се пренесете в Сибир ...

142

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Верно е, че е изневерил на Кyрнела... - но поп Киро и Решетников са над нея...

141

Очио Бастуун

преди 4 години

С всяко свое неадекватно изявление президентът губи потенциален електорат. Така че 2-та милиона отдавна се стопиха.

140

Не знам

преди 4 години

Не разбирате ли,че този целият цирк в световен мащаб е заради кризата,която ни гласят.2020г иглата,която ще спука балона се казва КОРОНАВИРУС!!!Някакво грипче,което ще е извинение за това дето ни чака-фалити,корупция,намаляване на работна ръка-глад,повишаване на лихвите по кредитите и тн.Най важното в случая е,че ще съберат на хората до последната стотинка дето са заделили.

139

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, голтаци! Харесва ли ви герберо-феодализъма?

138

Анонимен

преди 4 години

Радев, Радееев, сега Корнела ще те маризи, какви ги вършиш?

137

Анонимен

преди 4 години

доброто ченге и лошото ченге. слянинова предложила някви текстове срещу подкрепа, порко уж ги приел без да ги чете, льотчика ги ветоса, и накрая приеха това дето порко са му го сложили на масата началниците. това с "фейк нюза" знаят че няма да се приеме, първо защото на тях самите ще им се съберат по около 100 годинки присъди за глупостите с които ни облъчват само за един ден а и да го приемат след два деня целите им арести ще са пълни с противници на режима и роднините им ще са на улицата. страхлива мутрчка е порко.

136

Баи

преди 4 години

Да очакваме голям глад значи - колко пари ще се натрупат от някои хора сега с вдигането на цените - но да не забравят , че короната е комунист - пред него всички са равни

135

Анонимен

преди 4 години

До ФактЩе трябва да употребя един клиширан лаф - най- независимата инситуция е това от която абсолютно нищо не зависи, а два милиона и се кефят, всъщност милион и половина защото 500 хиляди са електорат на бесепе и те гласвуават за който им се нареди и им е все едно кой какво прави.

134

?

преди 4 години

Ошушкването на българския народ започна. Старта бе даден от "президента на народа"Сами си го избрахте!

133

Факт

преди 4 години

Добре, че поне една институция в България е независима. Всички останали са зависими от ГЕРБ. В случая ГЕРБ сътвориха законче, сякаш писано от първолак, вкл. и промененият от ГЕРБ текст за спекулата.

132

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

След дълги, неимоверни усилия най после Радев успя да обедини нацията... - с омразата към себе си...

131

Анонимен

преди 4 години

4000 млади хора са загинали от свински грип през 2008-2009 годинаhttps://youtube/watch?time_continue=95&v=C5VWbLGeYv8&feature=emb_logo