1134

Анонимен

преди 4 години

К. Нинова държи на верижка генерала. Беше никому неизвестен, когато Първанов го предложи, Нинова го яхна, набързо го ожениха в община Студентска за да се хареса на бабите. *** е, че ББ им направи жест и от ГЕРБ издигнаха неизбираем кандидат.

1133

Анонимен

преди 4 години

При Радев няма морал в кариерното развитие! Няма морал и в социалния живот - запознайте се с неговата биография и няма да се учудвате! Както за Нинова - дясна ръка на Костов и Овч, Техноимпекс, БСП. Стари комунисти споделят, че са се отказали от партията след като такива са начело!

1132

Анонимен

преди 4 години

Ценете живота на всеки българин, че и без това сме номер Едно в световните класации по темп на изчезване като етнос и нация!

1131

Анонимен

преди 4 години

Президентът наложи вето на Закона за извънредното положение---------Е, как ще спреш Вируса при липса на лечение и ваксина, бе, Радев???Интересите на "Червените Олигарси" по-важни ли са от живота и здравето на хората???Щъ, не щъ, но трябва да призная, че бат Бойко реагира адекватно!Я, си представи, че не беше Карантината и имахме 4-5 хиляди заразени - Кво прайм,а???Радев, не очаквах, че ще клекнеш пред Болшевишките Капиталисти!

1130

Швестер Велко

преди 4 години

Законът е писан с гъзъси на тъпите Герберасти... Не харесвам президента, но съм съгласен с взетото решение!

1129

Анонимен

преди 4 години

Всичко върви по план. Приемаме закон по нашите правила. Правим критика на лошия закон. Критикуваме който сме нарочили. Правим събрания с трудещите се като изземваме инициативата само ние да сме защитници на онеправданите пред противниците. После се съгласяваме с промените в закона, каквито и да са те, но си оставаме вратичка за следващи нападки. Хитро, нали.

1128

Тъй де

преди 4 години

Днес ни казаха по телевизора че трябва да сме под карантина 3месеца. Само че никой не каза дали ще ни изключат тока и откъде пари да си купуваме храна. Някой ще умрат от вирус други от глад . Прав е президента

1127

Анонимен

преди 4 години

който има ум и съвест го разбира ;)

1126

Анонимен

преди 4 години

Писаните доводи на Радев са в стила на писаните статии на Доган. Случайно събитие ли е това или е корелативна симетрия хомотетна на властовите очаквания или по-точно желания за над популна доминация водеща към имперски практики за обезличаване и обезсилване.

1125

Истината

преди 4 години

Президента е напълно неадекватен .Говори много а нищо не казва.Никакви конкретни и приложими решения.Само омраза.Не мога да разбера , как се гледа в огледалото ?

1124

Анонимен

преди 4 години

Гладът ще надделее над страха, последствията ще са разрушителни... Точно казано, но в този закон липсват мерки за защита на работещите хора, на работещите бедни! Нищо за тях! Ако кризата се проточи, тези хора ще гладуват, ако се развихри спекулата, няма да могат да си купят почистващи препарати..., няма да могат да си купят лекарства за препоръчаното им самолечение. Не се ликвидира така бедността. На мястото на умрелите бедни, ще се окажат обеднелите средняци...

1123

Алекс2

преди 4 години

Селски пръч прогледнал на Запад ! Ще се пръсне от злоба че хората разбраха че не може да се съизмерва с Борисов ! Май женка му по става за генерал !

1122

wild horse

преди 4 години

Армията е подчинена на върховния главнокомандващ,който по Конституция при нас е Президентът. Не може всяка ти ква да я вади на улицата и да я слага помощник на полицията. Това е уникален български патент. Вместо това правителството да се погрижи за това,за което *** нарите са гласували- доходи,пенсии,разтеж,маски,лекарства...Да ама не,все се бутат където не им е работа за да отклонят внимание

1121

Анонимен

преди 4 години

Моля всички да гледат първите президентски интервюта на Радев!Ще видите огромна разлика.Как е звучал тогава,и как съскаше днес!

1120

Анонимен

преди 4 години

"Не пожелавай жената на ближния,защото може да я получиш.."А,ти вече я получи!?

1119

Тренев

преди 4 години

Как да му вярвам на тоя - вижте го само как мръснишки гледа ?Ч М-дааа,те и делата му такива...

1118

муспи

преди 4 години

Синедрионът благодари на човечеството за паниката и недосещането, че от друго се мре къде повече, а специално българите които за 30г. се преполовиха, че не се сетиха да обявят извънредно положение още в началото на Демокрацията. Този златен непукизъм ще позволи, да се проведе невиждана до сега концентрация на парите, с хуманитарната цел - възстановяването след джимбо епидемията! Нашите цели са прозрачни, защото нямаме врагове.

1117

Анонимен

преди 4 години

Поредния гаф д-р.Радеф,ти не си никакъв обединител за какъвто те избрахме,ти създаваш само напрежение....срамувам се от такива като теб!!!

1116

Това нещо

преди 4 години

Да не е прецедент на Нубия?Нещо жалко ми звучи.Даже пародийно.

1115

Анонимен

преди 4 години

Категорично подкрепям Президента.