76

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв ще е ефекта . Аз говорих с хората които работят в магазина . По добре е да се врътнат кепенците . Всеки работник има семейство и близки които се хранят . Разбрали сме се отваряме магазина за нас си за 1 час без външни посетители и всеки по къщите . Хем ще сме здрави , хем да не мислят , че сме спекуланти . Много поздрави на другарката Нинова и електората .

75

Анонимен

преди 4 години

А работодателите защо не настоявате правителството да поеме една част от финансовата тежест както е в нормалните държави в ЕС?

74

короната

преди 4 години

За какво са ви толкова пари господа милиардери?На оня свят няма кой да ви пита колко народ сте оскубали и затрили , и имане сте наринали. а колко добрини сте направили и колко хора с добро ще ви помнят.

73

До72

преди 4 години

Когато-7.62 ти опрян близко до главата,идеята за криене и "лов на риба в мътни води"не е добро Решение! Мерките за борба със спекулата,целят именно да не се стига до Там!

72

Анонимен

преди 4 години

62,Ако това се въведе, ще видиш Унгария къде ще е след две години. Бойко цвете ще ни се види.

71

далаверска икономика

преди 4 години

Вдигат цените и пак никой не копувабахмамуму икономика пазарна.

70

Анонимен

преди 4 години

И като как при военно положение спекулата ще процъфти?Ами ей така - всеки, който смята, че продава под себестойност, ще крие стоки. Военните ще се корумпират, за да си затварят очите и те така. Отделно, в подобни времена най-много се лови риба в мътна вода.

69

При тази криза...

преди 4 години

...този законно да ми надува цената за храна?! В Китай примерно този съвсем друга песен ще запее!!!!!

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Но момичето можеше да се съобрази с наредбата до 10.30 ч. да пазаруват само възрастните.В някои от малките магазинчета наистина не обслужват старци след 10.30 ч., защото така тълкуват тази наредба и ги е страх да не бъдат глобени. Значи, ще върнат бабичка, която е докретала с бастунчето, за да си купи минерална вода, но няма да помолят младата жена да дойде след 20-ина минути.Целта ми не е да се заяждам. В сложни времена наредбите трябва да се спазват.

67

До65

преди 4 години

Много Молим,крадливи червени к'елемета като тоя и неговите дружки,да не бъдат наричани"ЮНАЦИ"

66

спекулант кожодер

преди 4 години

Тулетна артия ша.продавам.

65

Анонимен

преди 4 години

Васкоооо,Кръпкаааа,социализма се завръща НЕ СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА!

64

До61

преди 4 години

И като как при военно положение спекулата ще процъфти?

63

Ти какво дадее ?

преди 4 години

Този юнак вместо да бъде в затвора за неплатени данъци ламти за още грабежи !

62

спекулант

преди 4 години

За спекулатаи военното положениеИменно.

61

Браво.

преди 4 години

Само ромите са по-глезени от тях. Опростиха им 16 милиарда данъци на бизнесмените, синдикатите си седят с пръст в ***, нищо не правят за работниците. Цените на горивата паднаха с 30-40%, ама в България намаления няма за тях. Внасят второкачествена храна от Европа и ни я продават за по-скъпо. В западна Европа, сам Люксембург има по-скъпа храна, ама там минималната е 2000 евро бруто, тука е 300. Ко0пелета.

60

Анонимен

преди 4 години

Абе май Унгарците ще дойдат най мъдри,извънредно положение до края на годината,разпускане на парламента,управление с укази и декрети, 140 структурни предприятия от икономиката,минават под управлението на армията!

59

Анонимен

преди 4 години

Време е за военно положение.В такова положение спекулата процъфтява, само да ти кажа.

58

Анонимен

преди 4 години

Време е за военно положение.

57

Анонимен

преди 4 години

Да.живее спекулатаДа живее келепира.