79

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе пиши лъжи идиоте, цяла Европа прати помощи на Китай, сега връщат жеста-нищо повече. А би трябвало, защото те заразиха света, после лъгаха като по соц. учебник и накрая им лъсна ***.

78

Анонимен

преди 4 години

Пичове, нещо не ми се струва нормално. 0.000045% от световното население се разболя, а икономиките вече се сринаха. Нещо не е както трябва.

77

Анонимен

преди 4 години

Китай ВЕЧЕ е най - голямата икономическа сила в света. Ако не си забелязъл случайно, само Китай и руснаците пращат помощи. Никой друг. Никой не прати помощи на Китай. Или Иран. Особено на Иран, че те заради санкциите имаха най - голяма нужда от помощи...

76

Анонимен

преди 4 години

До Ххххаве в опорката не пишеше ли че сащ са пуснали вируса в китай за да им смачкат икономиката. не разбрах нещо колега ще коментирам в друга статия.=.

75

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 74И как раздаваш пари които ги нямаш...ааа пускаш машините за долари....и след като цялата девбилска американска *** изхарчи тези доларчета за оръжие и тоалетна хартия....какво става след като кризата с вируса отмине а....ааааа тотална криза...2008 ще е песен...хубаво беше когато наливаха трилиони долари за война и си гласуваха увеличаване на печатането на доларови хартии....е това вече свърши...След тази вирусна криза Китай ще е най-голямата и силна икономика в СветаGame over

74

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотКои да вървят на майната си тия дето приютяват 300 000+ българи или тия на север където има няма 5000-10 000 от оно време.

73

Патриот

преди 4 години

ФАЩ да върват на райната си !

72

Сашо Сладура

преди 4 години

Наистина смятам че най-сетне молитвите на милиони ощетени,ограбени и обругани хора по света ще бъдат чути и най-сетне:Тази Империя на злото отвъд океана, този път ще бъде ударена толкова лошо, че няма да може да се възстанови и отново "точи зъби" на човечеството !

71

Анонимен

преди 4 години

А мАскоФския универМаг какви магии прави по въпроса......

70

Анонимен

преди 4 години

Според някои изследвания на Харвардския университет от 30 до 60 процента от населението на САЩ може да бъде заразено, каза Чен. Интересно тогава какво ще правят американците. Освен да се молят китайците да не спират произвеждат.

69

Анонимен

преди 4 години

"Белият Дом и ФЕД започват да раздават долари на калпак ( 2000 на месеч на човек)"окупанте....проосто парче си........САЩ могат да си го позволят.......от друга страна рушлЯмдия ще разположи цистерни с квас по градовете.....смеееех.

68

Анонимен

преди 4 години

Мда това звучи като...тате обеща да ми купи колело...ама друг път.

67

даже и от инвестор

преди 4 години

След разговор между Владимир Путин и Джузепе Конте Москва ще изпрати военномедицинска техника и екипи от медици в Италия по-късно днес

66

Анонимен

преди 4 години

"Сащ са в епидемия, запада блокира, китайците и руснаците пращат помощ"Фактите са, че блатная се разпадна без пушка *** и Източна Европа се освободи от тях....понял каскет?

65

Анонимен

преди 4 години

Русофилството се лекуваше до сега с кастрация........от сега нататък с корона.

64

Коил

преди 4 години

Просто са те облъчели. Има и други медии.

63

Анонимен

преди 4 години

"Положителните новини за Русия тука са табу."Не не са.....просто няма такива.

62

Коил

преди 4 години

Положителните новини за Русия тука са табу. В реалния свят е противоположност на медията.

61

Бутер

преди 4 години

Този вирус миже да сближи и нациите. И китайците ги еня за запада.

60

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Анонимен 61Супер коментар показващ висше невежество и липса на всякакъв аргумент. Което показва, че не само съм прав, а и че мозъкът на соросопитекантропите има само една гънка разположена под кръста.