13

Анонимен

преди 4 години

Кого призовавате за отговорност? Курортите, които носят пари от хайлазници, биват обявявани за VIP. Заразата я пренасят отвън. Къде са ви наказателните мерки срещу страните, причинители на разпространението?

12

мнение

преди 4 години

Най-после разбихте и тази илюзия.Вируса е безопасен само за 100% здрави хора. Такива почти липсват. Особено в градовете.

11

До тялото

преди 4 години

В грешка си! Вчера Гардиан обяви смъртта на 36 годишен австралиец, починал от корона вирус. Потърси инфото и се увери!

10

Анонимен

преди 4 години

Благодаря на този сайт за тази пропаганда!!!!В такъв момент трябва да се избягват да се пускат такива новини независимо от фактите.

9

Анонимен

преди 4 години

До 7: въпросът е чий град умира и чий се ражда?В Африка, Латинска Америка, Индия или в България, например?Умира моят етнос и от това ме боли.

8

Анонимен

преди 4 години

Спрете проституцията.

7

Анонимен

преди 4 години

Така е.Всеки ден на Земята умират към 200 хиляди човека. И се раждат 400 хиляди.Хайде да полудеете около първата цифра.Колко хора умирали на ден.Доста един не малък град хора всеки ден умира от нещо. И един двойно по-голям град се ражда.

6

76744

преди 4 години

Точно сега възрастните ще покажат своето чувство за отговорност и няма да излизат. При тях заболяването протича с повече усложнения, което ознаава да се отнемат средства, апаратура и лекарства в по-големи количества. А те са ограничени. Да запазим колкото може повече от наличното за тези неизбежни заболели, сред млади хора. Това са нашите деца, нашите внуци. За възрастния е по-леко да си стои вкъщи.

5

родител

преди 4 години

Младите да не стават от спалните и да правят деца ,че изчезваме като нация !!

4

Анонимен

преди 4 години

СЗО не може да знае това!Статистиката отнесена към реален индивид е илюзия.

3

Анонимен

преди 4 години

смъртните случаи са вече 11500

2

Тялото

преди 4 години

Не, не е! Престанете да пишете глупости, без кокретни числа. Средната възраст на починалите в Италия е 81г, Това е повече от средната продължителност на живота в БГ.99.2% от починалите са имали хронични заболявания. Ако има умрели млади хора са били или с рак, или със сърдечна недостатъчност или тежко белодробно заболяване. Млад здрав човек умрял от корона НЯМА!

1

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да си обръснете брадите.Многото косми задържат повече патогени.