382

лаик

преди 4 години

До 1 поликитикЩото имигранта носи валута от която Винету има нужда.

381

Мерки

преди 4 години

Айде пускайте "На всеки километър" И "Как се каляваше стоманата" ,та хептен да затъпеем! Досега народа предложи няколко смислени мерки,които не се взеха,а именно- Подставете под задължителна карантина и не давайте думата на Каракачанов и Гешев.Второ-Всички депутати и министри да си дарят едномесечното възнаграждение за закупуване на сан.материали.Ако искате да спасите туризма- такса 1 лв на ден за чадър и 1 лв.за шезлонг, намаляване на цената на нощувка,намамяле на данъка-нещо сложно?

380

Krasimir Karakachano

преди 4 години

Boiko otvori darjavnyia rezerv po magazinite nyama spirt i predpazni maski vav momenta te sa po 3 ili po 4 Bg leva .Ti vinagi si bil *** i sega go dokaza okonchatelno .

379

Анонимен

преди 4 години

30 нови инфектирани, айде уа. 30 нови разкрити се казва. А неразкритите сигурно са хиляди, но нямате пари за тестове и не можете да се организирате, като улави мухи около ла.йно се въртите.

378

Анонимен

преди 4 години

Ама т. н. елит къде ще ги отнесе толкова пари?

377

Анонимен

преди 4 години

Ако не се спазват мерките и рязко се увеличи броя на заразени, болниците няма да се справят с тълпи от хора пред тях ... Това става сега в Италия... Единствено стоенето по домовете и хигиената забавя скоростта на развитие на епидемията.. Целта е епидемията да протече плавно за да може да се отдели време и лечение на всички.Почти всички ще се заразим, но поне да имат шанс лекарите да работят нормално.

376

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоПонеже явно си Tъп...Обяснявам... Ако рязко скочи броя на заразените няма да има адекватно лечение понеже болниците ще се задръстят... Тези мерки САМО... ще забавят това във времето за да става нормално лечението... Има и 20 дни карантина след излекуване... Почти всички ще се заразим, но не трябва да е в кратък период за да не блокира нацяло здравната система...

375

Джоро

преди 4 години

Добре. Трябва да се справим. Но никъде няма инструкция магазинерите да дезинфекцират монетницките, периодически поне монетите в чекмеджетата, бутоните на автомати за кафе, дръжки на вратите на магазините. Трябва да се подготвим за нов вид лято. Но най-опасни са парите. В стара Англия във всеки хотел е имало назначен човек, който във вани е миел монетите, подсушавал и сортирал.

374

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

ЩЕ дойде края на март, след това едномесечният срок до 13-ти април ще мине, цялата тази паника и стрес, ще кажат няма повече заразени хора, и всичко се връща нормално, парите усвоени, банките и кредити, данъци платени от хората за ток, вода и т,н и хазната за 2018/2019 е пълна с пари вече.

373

1 поликитик

преди 4 години

искам да ми отговори ... Защо влизането в 1 град е 100 пъти по-трудно,отколкото влизането в държавата ни???

372

Боже!

преди 4 години

Какъв кошмар.

371

Селинджър

преди 4 години

Не ви завиждам в градовете как се мъчите сега. С маски, в страх, дори и в парковете ви забраниха да ходите. Просто не е истина как живота в градовете се превръща в мъчение. На мен на двора ми е добре, след малко ще обера яйцата от кокошките и ще си направя омлет. В мислите си съм с Вас драги сънародници в градовете и ви пожелавам поне до Коледа да заживеете нормално.

370

Анонимен

преди 4 години

Много малко бе? Досега трябваше да са поне 3000. Изоставате с планът!

369

така

преди 4 години

е, готови са и живи да ни заровят, щом има файда за "ел-ита"

368

ПроСоТо

преди 4 години

и никой не зададе въпроса:-На лице ли са условията за обявяване на епидемия?..Ето какво казва Закона:-"Грипна епидемия се обявява в случаите, когато заболяемостта от грип и ОРЗ в национален мащаб достигне 200 заболели на 10 000 души население."200 на 10000!!!!!...Ние имаме 120 на 6 000 000,но...обявиха "епидемия"!!!Не ви ли се ще да се запитате:-ЗАЩО?Нещо повече,обявиха "извънредно положение"...Та:..-ЗАЩО?!

367

до ЦИТАТ

преди 4 години

е кой беше прав...

366

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде беше внесен от ЕС гурбетчии или ЕС или британски чужденци. Провалиха ни с тоя ЕС.

365

zoro

преди 4 години

За какво е държавния резерв? Да помага в критични ситуации на населението,на медици,на военни..Обаче той е празен,нали,Боко? Обаче вратовете ви са дебели и коремите пълни...

364

пфуу

преди 4 години

До Така е ..Ти имаш недостиг на сивото в.Дано да не стане и с кислорода..................

363

Ами за 2 неща

преди 4 години

До ОХ1) да сме затворени и да седим мирни2) да има повече зараза, следователно повече пари.