178

До ?

преди 4 години

Забравих, че си добре осигурен и не ти се е налагало да не платиш някоя сметка.

177

рихо

преди 4 години

Безкрайни благодарности на днес.бг че ни информират за мнението на Каролев. Ако не съм информиран за мнението на Каролев по всеки въпрос живота ми щеше да е безсмислен

176

Шопа

преди 4 години

Къв а тоа таласъм?

175

Скептик

преди 4 години

А бе умници. Човека казва верни неща за икономиката. Това държавната издръжка прави някои дебилни.

174

Анонимен

преди 4 години

Кой ти каза, че не може има наредба или я спазваш или не я спазваш, даже и амеба като тебе ще го схване. Я кажи колко ще струва кризата или и туй не знаеш. Икономист да се наричам първи срам за мене е.

173

баба мара

преди 4 години

този да го арестуват ако наруши забраните на щаба аз това човече не го гледами не го слушам никога по медиите

172

Анонимен

преди 4 години

Само на наркоман няма да му издържат нервите под карантина и неистово ще иска на Витоша да се дрогира там. Ей го е почна да раздава заплахи, още 2 дена и ще изпадне в будна кома без дрогата си.

171

Мен

преди 4 години

На връщане от Витоша минете и през кварталния салон да ви дооформят, чееееее ...

170

Анонимен

преди 4 години

До 212 ?Опитваш се да кажеш, че 8,3 милиона са починали от вируса в Китай ! *** незабавно на преглед.

169

Анонимен

преди 4 години

Г-н Каролев многократно е изтъквал, че е заможен човек, направил парите си с ум и знания. ЗАЩО сега не направи ОПИТ да помогне в тази тежка ситуация. Плюенето го могат и животните.

168

Аз

преди 4 години

Каролев е от рода Маклауд! Безсмъртен!

167

?

преди 4 години

До 216И ще се обадиш на Гинес да регистрират най- масовото неплащане на сметки ...и един мармот завиваше шоколада в станиол.

166

Новини от бъдещето

преди 4 години

" Сред починалите днес 21. Април 2020 са роднини на икономистът Владимир Каролев. Вероятната причина за заразяването им е контакт с икономистът, за който се разбра по-рано този месец, че също е заразен. Екипът ни потърси г-н Каролев. за коментар, но такъв ни беше отказан. Във Фейсбук, икономистът сподели че не изпитва вина за случилото и че правителството носи цялата вина заради това че не е наложило железни мерки и пълна карантина."

165

До ?

преди 4 години

Ще помисля че не са си платили сметките, умнико.

164

?

преди 4 години

До 214Ако изведнъж в България 1 милион души спрат да използват телефоните си по време на пандемия, каккво ще си помислиш?

163

До ?

преди 4 години

В България може да има към 15 милиона абоната. Това дава ли ти представа за населението?

162

?

преди 4 години

Знаете ли, че единия от големите мобилни оператори в Китай отчете спад от 8.3 милиона абоната! Дали са на Марс? Направете си сметката как китайците "спряха" заразата и колкко е "безобиден" този вирус.

161

Анонимен

преди 4 години

Ако си решил да ходиш на Витоша - отивай, може и да успееш, но няма нужда да си правиш ПР. Твоята "самодисциплина" не работи в полза на никого.

160

До ?

преди 4 години

Е, сигурно не всеки е имал късмета да е реститутка.

159

?

преди 4 години

Бедняци, още ли ревете за правата си? Всички които скимтят за права, прикриват факта, че не са създали дом в който да се приберат. Скитали са с години като миндовата *** по улиците, пукали са по механи, еВали са смрадливи "жени" а У тях ***.