108

Анонимен

преди 4 години

Покрай опазването от короната ще хванат въшки в общежитието. Чудно

107

Az

преди 4 години

Тези *** кое точно от "БЛОКАДА" не разбират? осигурили са им къде да живеят, гладни няма да останат... кво чакат трети ден?

106

Анонимен

преди 4 години

Stoi tam i ne revi

105

Мария

преди 4 години

Направо ми се доплака от тази кокона. Но не от жал, ами от смях! Колко *** трябва да си в случая. Хората дадоха достатъчно време да си съберат багажа и да напуснат курорта, а те до последно решили парички да изкарват. Сега реват и се сополевят в национален ефир колко са нещастни и как всички трябва да им влезнат в положение. Сам паднал, сам се ударил! Заради такива като тези дребнави и егоистични човеченца сме на това дередже! Никой не спазва правила, всеки иска на него да му е добре! Ама не...

104

Анонимен

преди 4 години

Явно тази ревла винаги се е оправяла по "втория" начин. Имала приятели, искала у дома си. Поведението й не съответства на годините й.

103

Писна ми от тази

преди 4 години

Всеки здрав разум , ще си направи сметката да не пътува по време на криза и да напусне града , когато е съобщено за блокадата. Тази пат*ка и другите около нея си мислят , че забраните важат за някой друг. На такива трябва да им се случи нещо подобно за да се научат на ред . И пак не е сигурно...

102

Доколкото разбирам

преди 4 години

Доколкото разбирам е имало предупреждение от 24 часа че ще се въведе извънредно положение. Доколкото разбирам банките и хранителните магазини са отворени . Доколкото разбирам тази кукоона е знаела предварително какво ще стане, после била барофк@ бизнесменка има пари да си купи храна и да си плати хотела. Доколкото разбирам няма проблеми за нея. Доколкото разбирам планът й е бил..... да отиде там нарочно точно за да пише по социалните мрежи и да се направи известна Стана обаче за смях и подигра

101

Анонимен

преди 4 години

Смешни хора , смешна държава. Грешка на природата.

100

Анонимен

преди 4 години

106, имунизацията е именно промяна на имунитета. Както самото име подсказва.

99

Анонимен

преди 4 години

Жертвите са толкова, колкото трябва. Между другото във войни и произшествия са дадени многократно повече жертви. Нарича се естествен подбор и цивилизацията няма друг път на развитие.

98

Анонимен

преди 4 години

До 103Я кажи Ебола, Малария, САРС с промяна на имунитет или ваксини лекуваха? На червеното *** опорните точки не са много силни днес.

97

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази смешна карантина? Вчера журналистката от бтв интервюираше лице в лице хора от карантината. Що не я оставихте и нея там в такъв случай?

96

До 103

преди 4 години

ХахахахахахаДобре ! Ама с колко жертви ?Баси чугунит? !

95

Анонимен

преди 4 години

Да, мерките са неадекватни. Човечеството е победило много болести с промяна на имунитета, а не с криене по землянките.

94

Анонимен

преди 4 години

Лекарите 12 часово дежурство изкарват с еднократна маска, понеже толкова си има, а тая едни *** не може да си изпере. Кой въобще те е зел дори за *** за зеле тебе? Баба ти все Гучи е имала.

93

Христо

преди 4 години

Не може да има заведение в Банско и да няма пари, дрехи и вещи. Аман от мутри и мутреси!

92

До 96

преди 4 години

След кризата БСП ще изчезне като опозиция ! Държавата действа съвсем адекватно и се справя засега !

91

Анонимен

преди 4 години

Горката бизнесдама тръгнала на ски почивка и сега трябвало да седи няколко дена на място. Цяла Европа, особено Северна Италия, се вълнува от гибелта на Герганчето.

90

До 93

преди 4 години

Е щом ти казваш вероятно е така ! Приемаме,че мерките на Китай,САЩ,ЕС,Русия,Иран,Австралия са неадекватни и следваме указанията на " АНОНИМЕН 93"

89

Влайко

преди 4 години

Гергана каква марка дрехи иска да събираме със ДМС да и пратим. Луис вутон или Гучи. Буржоа да казва