21

Анонимен

преди 4 години

Много по- лесно е да затворят възрастните хора, отколкото римляните.

20

Някой

преди 4 години

Аз предлагам да се ползват за карантиниране ербиенби-тата. И без това до вчера ги пълнехме с какви ли не чужденци. Да могат да продължават собствениците да правят пари за сметка на съседите.

19

Анонимен

преди 4 години

София им е виновна. Тук пристигат и тръгват за навсякъде "нашите сънародници" или да ги нарека инвеститори.

18

п

преди 4 години

На тези май нещо не им се работи много много. Дай да ни закарат в лагери всички. За 112 заразени и 3 починали.

17

Анонимен

преди 4 години

А ако се нуждаеш от спешна помощ през нощта? Много е тъпо, та това си е фашистка диктатура - "кристалната нощ"!

16

Анонимен

преди 4 години

Осигурете дезинфектанти за етажните собствености за да могат да почистват критичните точки във входовете си поне веднъж дневно.Нямахме ли държавен резерв?

15

Асс

преди 4 години

Пълни глупости. Тия са се паникьосани яко .А иначе Бойко Борисов е виновен за това ,че здравната система е в кома и прокуратурата него трябва да разследва

14

Анонимен

преди 4 години

Тия съвсем изплискаха, а ние се надяваме на тях....

13

Анонимен

преди 4 години

Строежите няма ли да спрете?Имайки предвид, че 90% от работещите по тях са от малцинствата с ниска хигиена и не използват никакви мерки за защита от трудова злополука как ще ги накарате да носят маски, ръкавици, защитни облекла и да дезинфекцират.Не вярвам работодателите им да поемат нещата в свой ръце, виждайки ги как пускат камионите без да измият ходивата част да разнасят кал из града. А пък за работниците съвсем не са загрижени осигурявайки ги на минималната и на половин работен ден.

12

73195

преди 4 години

Абе нещо всички се филмирахте, шубето е голям страх. Ясно е че ще измрат хора, няма спасение, европа и България е с застаряващо население. Последните 30 години *** които ни управляваха ни доведоха до тук. Сега ни бил виновен коронавируса. Пълни простащини. Вкарваме *** от юг, която е млада и тя ще ни превземе. Погледнете изторията назад. Виновни са всички управници до сега, защото трябваше да има младо поколение, а не всички да са над 50. Това е истината, винаги боли.

11

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисълът от този вечерен час след като заведенията отдавна не работят? Вечер няма кьорав човек по улиците и риска да се заразиш така или иначе е почти нулев.

10

Който е натрупал

преди 4 години

пачки, сега мисли как да е безсмъртен.който работи за да храни децата си тези глупости не го интересуват

9

Анонимен

преди 4 години

Адекватно искане.Трябва да се създадат буферни санитарни зони около града, както по автогари, летища, жп гари.Всички пристигащи от чужбина да се извозват и ескортират със специален конвой до родните им места, а не да ги пускат да разнасят заразата из цялата страна.

8

Един българин

преди 4 години

За вечерен час съм съгласен,ама ако ще се забрани излизането и до магазина за още 1 месец хората няма да могат да си закупят толкова храна,или ако купят тя ще се развали. Никой после няма да иска да го глобят.

7

Гражданин

преди 4 години

Пълна простотия. Не виждам какво разходка в парка без да се контактува с други, или пък в планината със семейството ще навреди.А най-рисковите групи - ами да си стоят вкъщи.А какво правим с хората, които ходят на работа, та дори ползват и градският транспорт? А с всички магазини за компютри и не само, които продължават да си работят, а трябваше да са затворени?Пълно лицемерие и полицейщина.

6

До 3

преди 4 години

Като те гледам, едва ли вършиш нещо съществено важно, че да не можем да оцелеем без услугите ти за един месец.Стига се взимахте толкова сериозно. Никой няма да умре без вас за един месец. Ще умре заради вас, ако не спрете да сте ***

5

До 5

преди 4 години

естествен подбор му се вика

4

Анонимен

преди 4 години

Да, наложете карантина и гледайте как цяла София виснала по опашки.

3

Анонимен

преди 4 години

По-добре 1 месец вкъщи, отколкото лекарите 3 месеца да не могат са смогнат с болни. Трябва да спрем да сме такива самогъзници и да мислим в перспектива. Това е за наше добро. Да, гадно е. Да трудно е. Да побъркващо е. Но това е правилното, за да няма после кой ми .... в гащите

2

L.

преди 4 години

Откога носенето на лични предпазни средства е задължително? Има ли за всички?Виждам една паникьорска истерия и то при хора, които трябва най-трезво да гледат на нещата.