23

Хе Хе

преди 4 години

ГЕРБ да не прекаляват с полицейщината че от нея до военно положение е един хвърлей и тогава Президента поема властта. Трябват по скоро мерки за превенция в закон за месец а не глупости като авансови вноски и тем подобни. Трябваше да спрат всички срокове за месец и готово. И да ударят като Тръмп по едно месечно плащане например 500-1000 лв. за всички за да си стоят вкъщи. Те пишат закони все едно извънредното положение ще е за години.

22

БСП са гад.ини

преди 4 години

БСП е най-ретроградната партия в страната. Като само знаете да плюете и критикувате какво предлагате бе,

21

До до ГЕРБ

преди 4 години

При тройната коалиция беше 2.70, МРЗ беше 280 кинта, а Марешки го нямаше. Това какво е?

20

Факт

преди 4 години

Браво! Най-после умна постъпка ! Без комунистите ще се свърши поне някаква работа - те само пречат на всичко в държавата!

19

до ГЕРБ

преди 4 години

искам само да питам днес дизела на бензиностанциите на Маре6ки е 1,72, а по големите вериги 2,13 това спекула ли , дъмпинг ли или "конкуренция"

18

Червен кашон

преди 4 години

Другаре , при БСП на другаря Станишев имаше растеж и свобода, а при ГЕРБ мизерия и вируси. Да върнем Станишко на власт!

17

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Герберунгелите са изгонили и журналистите ,какво ли корт тайно от българският народ!Тази криз я употребяват за прокарване на тирания !Стига Бойковизъм!След като отмине на бунт целия народ и да ги натикаме в затвора за национално предателство и престъпна безотговорност!Ефектите за икономиката ни ще са много по страшни от някакъв си корона вирус!Истинската заплаха е ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че ще откажат. БСП кога е мислела за гражданите наистина? Какъвто пРезидента им такава и Партията - Майка.

15

Анонимен

преди 4 години

Браво,без това партията на червените олигарси само пречи на вземането на решения.

14

апо

преди 4 години

БСП и президента точно в тази ситуация ще усилят опитите за дестабилизация на държавата , независимо от това дали правителството действа или бездейства , дали е право или греши.Целта им е кристално ясна - тотална разруха , смяна на управлението и преориентиране на страната към архаични и вредни модели на управление с дебело подчертано руско ( съвеЦко ) влияние.

13

555

преди 4 години

Как се измъкват тея ***

12

Анонимен

преди 4 години

Червената Мафия си помисли, че щом има извънредното положение, значи могат да се държат сякаш е дошла съветската армия и вече могат да турят ръка на БНБ, и да започнат експроприация на часната собственост.

11

Хойнелия Нинова

преди 4 години

Искаме си парите или нищо няма да подкрепим.

10

Хайде

преди 4 години

Запролети се и Другарете хванаха гората!Кадя бря,още е студено Трябва ли ,нещо да се решава,бегане му е макята!

9

Алчен

преди 4 години

Държавата иска да изстиска авансово тези, които в момента са заплашени от фалит..под 30 000 месечно) с авансов данък.. Не да разсрочи, не да облекчи данъчния товар, а рязко да го увеличи, като се предвижда облагане на база успешната 2018г.Или.. просто казано, правителството се опитва да пречука икономиката с ръждива брадва. Ще фалира малките бизнеси и сума ти народ ще останат на улицата.Това е умишлено престъпление срещу бъдещето на стотици хиляди семейства и цялата българска икономика

8

Пешо

преди 4 години

Браво на бсп, без тях работата ще се свърши по-добре и по-качествено. Наистина мъдро решение в полза на хората.

7

Мразя ФАЩ

преди 4 години

"извънредното положение" въведено от герб е по -страшно от какватои да е било чума!Тавака неадекватност и некадърност няма никъде!Съсипаха малкото останала икономика!Народен съд за предателите!

6

Анонимен

преди 4 години

така поне ще оставят хората да си свършат работата! иначе никой няма да усети липсата!

5

Анонимен

преди 4 години

БКП'то подкрепи извънредното положение с надеждата да се доберат до държавния резерв и да раздават пари на кум, сват и брат !

4

срив

преди 4 години

тия шумкари не спират да се заиграват със страха и здравето на българите!надявах се че заради опасността за българите от тоя вирус шумкарите ше си променят държането, но не, целта им е хаос, сваляне на правителството и да вземат властта!