260

валентина

преди 4 години

тепърва ще има..Бог да ни е на помощ,държава НЯМАМЕ..

259

Поп 259,

преди 4 години

Ами нормално е от фирмата да не плащат, когато човек не ходи на работа без да си е пуснал отпуска или да са му дали болнични. На никого не се плаща просто защото не ходи на работа.Хора, радвайте се, че имате работа и че можете все още да работите и да си изкарвате хляба. Тежко е, ако затворят фабриките и всички работодатели хлопнат кепенци по държавна принуда. Тогава ще ядем коприва и - който оцелее. Не че тогава държавата ще има кой да я хръни също.

258

Анонимен

преди 4 години

До здрасти 257На 30 съм и да хвана вируса ще ходя на работа кой ще ми плати карантината ??? Не ми дреме за другите, те сметките не ми плащат.........Кашляй в лицата на дъртите БКП-та и ще си истински герой! Обикновените възрастни хора обаче не заслужават тази жестока учас!

257

българин

преди 4 години

до 263 Не съм "изостанал" аратлик! Знам че всеки лекар е учил обща медицина!Но всеки набляга,Точно на специалността си! И му е под нивото да практикува "друго"! Схващаш ли? А и практикуваш ли само едно и също. Забравяш за останалото!

256

Анонимен

преди 4 години

Двете звезди се виждат проминентно...

255

Анонимен

преди 4 години

До българин Всеки един доктор завършва общ профил и след това специализира, така че има понятие за какво става дума.

254

Анонимен

преди 4 години

Защо не казват колко са излекуваните?

253

Анонимен

преди 4 години

Изпаднах в ужас от думите на излекувалите се Разбрах че наистина не е шега работа

252

българин

преди 4 години

Ами " Честито" българино! Много похвално Че "ръкопляскаш' На медиците от терасата и прозореца! Но това Не променя нещата за съжаление! Да си медицинско лице "вирусулог' и обикновен медик.са 2 различни неща! ГЕРБ иска всички да са такива "вирусулози", Защото нуждата в момента е такава! Това е все едно ,Лицево челюстен хирург,в момент на "пандемия" Да "оперира" коремна хирургия?! Еняма как да стане! Властта ГЛЕДА ДА СЕ ПОКАЖЕ " ОК" ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ! ИСКА И СЕ! Но не е на ясно с "тематиката"!

251

поп

преди 4 години

Не знам кой ви лъже , че някой плаща ?? В наща фирма двама излязоха болничен и не им дават , не е корона , но нито фирмата нито държавата ще им плати- ФАКТИ ПИША

250

той

преди 4 години

Управляващите като разбраха,че няма да видят пари за вируса,ако нема болни и се почна отново с цифрите за увеличение.А,пък фирмите като разбраха,че държавата,ще дава пари на хората,спряха да работят.Какви са хитри и те.

249

здрасти

преди 4 години

На 30 съм и да хвана вируса ще ходя на работа кой ще ми плати карантината ??? Не ми дреме за другите, те сметките не ми плащат

248

Lan

преди 4 години

240, но може да се настани на принудителна карантина в специални помещения...по-добре държавен хотел за две седмици, отколкото адът, който е в момента в Италия, Испания, Германия...

247

Гост

преди 4 години

Да попитам гастарите имат ли платени здравни и каква ще е таксата ако нямат? Защо им позволявате да се приберат? Избягали са от бг да си седят където са!

246

Анонимен

преди 4 години

Айде започна току що ръкопляскането...идиоттско за лекарите- дето напускат!

245

Анонимен

преди 4 години

До gf hf mf :> 205 Целта е да се вземе ново заемче както предишните до сега и пак в " името на народа".

244

Анонимен

преди 4 години

На фона на 4200 новозаразени в Италия и 500 по малко пенсии за изплащане сме цвете.

243

Киро Брейка

преди 4 години

Годжи, за нищо не ставаш! Насрааах тА вчера в ю туб как си противоречиш!

242

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Кога ще узнаем кои са вносителите на заразата в България?За чуждите туристи разбрахме.Кои се завърнаха, тия дето просят край църквите в Ц.Евр., жрици на любовта,или IT специалисти?И етносът е важен, когато има помощи - ние сме роми, като се случи нещо, ставаме бълг. граждани.Кога ще кажете, кой подпали България?

241

Зоната на здрача

преди 4 години

Всички, които са на страната на американците, вярват на тях каквото им кажат, всички, който са на страната на руснаците, вярват на тях.. Въпроса къде са Китай в цялата работа.... А истината е някъде там.......