46

до 49

преди 4 години

Момче, не си мисли , че си хванал Господ за шлифера. Като бях на 24 в Германия, говорех 4 езика и бях арогантно българско лигаве, завършило ФМИ, спечелило олимпиада и със самочувствие до Бога. След 3 часа разговор с шефът ми тогава, световна фирма, ми се промени светоусещането и даже ме досрамя. Благодарен съм му досега. Мисля , че ти липсва един такъв разговор, ако ти помогне де....Прогресирай, пиши, стани гордост за България!

45

Italianskoto

преди 4 години

правителство да съди компанията за опит за убийство на множество хора и ТЕРОРИЗЪМ...

44

Анонимен

преди 4 години

ба ти клапата ръиш ли,и противогаза има клапа и акваланга за под вода,те не вършат ли същата работа,не могат ли да се пригодят или да се разработи евтина алтернатива,ай стига бе,студенти по трудово обучение могат да го направят,да не кажа и ученици,пфф,теа *** утрепаа

43

до 44

преди 4 години

Ясен си ми , ти си от смешните майкрософт партньори....Не ти искам стажа, мерси. Аз съм от поколението, което пише код, не гради лего.

42

Анонимен

преди 4 години

Тези клапи китайсицте сигурно ги произвеждат на 20 цента бройката, а тия ги продават на $11,000. Те това е печалбарство.

41

IT

преди 4 години

Няма такова нещо, fake newsНякой "професионалист" е гледал 9gag преди 2 дни без да провери нищо.

40

Посетител

преди 4 години

Смятай кво дране е било 11 000 =1 $

39

до 40

преди 4 години

Ако незнаеш къде може да го намериш нямаш право да коментираш.Третия който няма да взема на стаж...

38

до 41

преди 4 години

Community edition платено ли е? И теб няма да те взема на стаж :p

37

до 37

преди 4 години

И на стаж няма да те взема

36

до 38

преди 4 години

Но самото Visual Studio е платено. Естествено, трябва да имат приходи. Не са БЧК. А дори и БЧК имат приходи, които са проценти от дареното.

35

.

преди 4 години

До 36Глупости! И къде може да се намери публикуван сорс кода на бозичката? Ами на Офиса?

34

до 38

преди 4 години

Пуснаха visual studio code, целият netcore и много библиотеки за netcore и net framework. Лаик, какво пишеш като не знаеш?

33

язе

преди 4 години

До 33 да пуснаха файловете безплатно, но не от фирматат сза по 11 000 евро а от младежите които ги изпечатаха за долар, Аз знам 2 фирми у Софето които тестваха файловете и работи клабана.

32

Анонимен

преди 4 години

Точно пък майкрософт да са опен сорс? Пуснаха мисля , че стидиото и до не изцяло и толкова. И като купиха гитхъб не станаха по опен сорс. Майкрософт е тема, за която и 300 поста не стигат ....

31

до 31

преди 4 години

Няма такова животно.Говориш с експерт по темата.Open Source неозначавa free. Майкрософт са open source и не са безплатни.Free Software movement на г-н Сталман умря преди да се роди.Първия apple pc безплатен ли е софтуера? Не, че не съм фен на FSM...

30

Браво

преди 4 години

Явно Короната е страшна Лапачка за лекарствената Мафия. 10000 долара за клапа дето струва 1 долар. Гениална далавера. Само си представям и апарата ква далавера носи. Тези италианци вече почват и да намирисват яко.

29

Анонимен

преди 4 години

При компютърните науки е малко различно- ако ползваш отворен код, трябва и надграждането да е отворен код. Ама разни титулувани крадци не го спазиха - Мак е такъв сллучай.

28

До язе 15

преди 4 години

Прочетох че италианците са го пуснали по интернет. Надявам се че е вярно. БЛАГОДАРИМ ИМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. Толкова живота може да се спасят. В извънредно положение сме. Всеки трябва да допринесе с каквото може . А пък производителите би трябвало да бъдат осъдени след пандемията за престъпления срещу човечеството

27

доктора

преди 4 години

Не е спекула а картел. И е вярно че ако едно нещо е за болница струва в пъти повече. Компютъра на ехографа с мощност колкото един лаптоп за 300-400лв. струва 5000 евро