50

Много са умни, брей!

преди 4 години

Значи индивидите от БХК не са наясно дали към категорията "масови мероприятия" може да бъде причислено едно политическо събрание или религиозен ритуал, предвиждащ масово участие?Вече беше казано, че ще се забрани събирането на обществени места на повече от двама възрастни граждани, обаче БХК иска да "бъдат посочени в закона събития с определен брой хора"!

49

Анонимен

преди 4 години

Що не пратят този тарикат на обиколка из италианските болници, да види как заразените са разхвърляни по коридори и по стълбища, поради липса на място.. Да видим тогава пак ли ще реве за правата на бизнеса и не знам си още кого

48

Анонимен

преди 4 години

По добре да се бесят Въжето е многократно а и се пестят патрони

47

Отговор

преди 4 години

Пцyвня-Кънев-Пцyвня-БХК-Пцyвня-Кънев-Пцyвня-БХК-Пцyвня-Кънев-Пцyвня-БХК!!!! И накрая pитник!!!

46

Бай х

преди 4 години

Меко казано не съм фен на БХК, но истината е че имат добри адвокати и написаното е много вярно.

45

Анонимен

преди 4 години

До до43Като чуете Люба Курвалезич на коя страна е,да знаете,че точно обратната страна е правилната,тя е от същите Copocoиди,които смучат кръвта на България и държавата стои бедна,но нея не я интересува България,а заплатата и от 15 000 лева!Тези горе са същите Cороcоидни л.ай-на!УВОЛНЕНИЕ НА ТЕРОРИСТИЧНАТА БХК!

44

аман от БХК

преди 4 години

За затворниците са се затъжили пък тези. Пуснете им близките, да се изпозаразят хубаво в тази затворена общност, тъкмо малко да им се редуцира броя, все пак криза иде - малко икономии.Какви права, какви свободи искате бе? Откъде накъде ще искам права за онзи тъпоъгълен DJ, който изброди Европа със самолет и след това цяла София до гарата, и цяла България с влак до Варна?

43

Анонимен

преди 4 години

Аман от ляво либерални комунистически ................ кат тия

42

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение затова е извънредно за да ограничава свободите на хората. В законопроекта липсва мярката да се преустанови работата на подобни организаций докато сме в тази ситуация защото и без това няма нужда от тях.

41

Анонимен

преди 4 години

Това е защитна реакция от тяхна страна, за да кажат после: "Видяхте ли, прави бяхме." Таман е сега моментът някой да ги нацепи с правата лопата.

40

от сидниАав$тралия

преди 4 години

ха познайте кои коментари написах аз по долу и ги оценете достойно с палец надолу че да ви олекне на мозъчната активност

39

до43

преди 4 години

Как да ги изгони след като и ГЕРБ оттам се пръкна-*** са и те.Москва я няма,но червения клан остана да суиуправлява бизнеса наречен България в НАТО и ЕС.

38

Анонимен

преди 4 години

Този не знае ли че да говориш да основни човешки права пред българ0питеци, е като Колумб да обеснява на индианците как да се цивилизоват. Този е като отчаян мисионер в резерват с полудиваци, хубава кауза но е обречена утопия

37

Анонимен

преди 4 години

Ааааоооооууу

36

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ви даде голям шанс да разкарате Copoидите,в Унгария и на други места ги разкараха,Бойко е много мил с тях,сега ако падне и Бойко,ще наискачат ей такива Copoсоиди от дупките си,а именно те имат НАЙ-ГОЛЯМА вина хората в България да са бедни и да живеят в страх,те разграбиха страната и техните фирми,ето такива ще дойдат на мястото на ГЕРБ,но и герберите не ги изритаха както направиха в другите държави!

35

Анонимен

преди 4 години

аман от пост комунизъм, милиционерщина и мутризация в тая държава. 30 години още не могат да цивилизоват деформирания българо-питек, на него му дай средновековие и го остави в племето му в резервата на балканите, Пълни диваци

34

Анонимен

преди 4 години

БХК трябва да се забрани ,а членовете им убити с камъни на площада !

33

закривай бхк

преди 4 години

тия най вече ги е грижа на ромите да не се отнемат правата да обикалят улиците, да се събират на тумби и да могат да си правят сватбите !

32

Анонимен

преди 4 години

На тези *** от БХК най ще им е кеф ,ако целия български народ вземе та измре -за това не им харесват такива ограничителни мерки .Нали им бъркат политиката за намаляване на тукашното население , за да може да се намърдат новите преселници от Азия и Африка.

31

А

преди 4 години

Да се разреши на ромското население безпрепятствено да тършуват из домовете на хората. Сега, когато в Европа затегнаха положението и те , ромите се връщат и не могат да просят из улиците на Европа, трябва да им се позволи всичко, за да бъдат компенсирани.