260

Waffen SS

преди 4 години

"Борисов се похвали: България се дава за пример за мерките срещу COVID-19"А "мозъците"-маргинали,които бяха изтекли в чужбина ,защо така интензивно бързат към България.Всички знаят,че те са голями "любители" на:честността,хигиената,дисциплината,уважението към чуждата собственост и кредото в живото им е да спазват разпорежданията.Те не се събират на тумби,в местните кръчми,ходят с маски.Освен мерките,важно е как се спазват и най-вече да се налагат строги даже жестоки незабавни наказания

259

Анонимен

преди 4 години

Един месец само плямпате от сутрин до вечер,а хората работят без защитни облекла и маски на 1/2 м.разстояние.Трябваше да имате достатъчен резерв за форсмажорни обстоятелства.Освен това не трябваше да бъдете изненадани,защото още през декември в Китай се разрази епидемията,която нямаше начин да не обхване целия свят.

258

До 305

преди 4 години

Само че Турция е 70 милиона население,а ние по-малко от 7 милиона.

257

Анонимен

преди 4 години

Китайците за една седмица направиха две полеви болници за виросоносителите,а за два месеца се справиха с вируса.Сега имат само няколко заразени.При 1,3 милиарда население.Те са за пример,а не ти,тикво.

256

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБлизо сто са вече в Турция. Това не е състезание

255

Анонимен

преди 4 години

Затова ли Турция със 70 милиона население има двайсетина заразени,а у нас вече са повече от 80?

254

Анонимен

преди 4 години

Това което искат да гласуват днес се нарича КОМУНИЗЪМ ,ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА Борисов ,ти си достоен заместник на своя учител другаря Тодор Живков!Да живее диктатурата и комунизмът

253

пример на загубите

преди 4 години

До ДанОтвсякъде сме вътре! Страда само народа а БКП продължава да укрепва вместо да мре!

252

ай сиктир!

преди 4 години

Нас само за туй ни бива да даваме пример на другите а за нас нищо!

251

Анонимен

преди 4 години

Струва ми се, че някои националности са по- предразположени да се заразяват от вируса. гледам картата и ми прави впечатление , че примерно Испания има около 11000 заразени, а до тях Португалия 400, Германия с 6000, до тях Чехия с 300 и Полша с 200. Или соца се налива с твърд алкохол, вместо сангрия и бира

250

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Прави се,каквото е възможно,Борисов няма вълшебна пръчка. Виж,резултатите от дейноста на правителството,те са положителни.

249

Анонимен

преди 4 години

До Позитано 20 Правителството си върши добре работата. От нас всички зависи,как ще преборим коронавирусната криза. Отляво,да престанат да политизират и да хейтват,защото им се пише в портфолиото.

248

Анонимен

преди 4 години

боже, БОЙКО МНОГО СГРЕШИ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ.РАЗБРАХ ЕДНО НЕ ТИ ПУКА ЗА ХОРАРА, МОРИШ ОТ ТЕЗИ които гласуваха за теб.ИКОНОМИКА ИСКАЛ. Я СЕ ЗАТВОРИ В ЕДИН ЗАВОД С 1000 РАБОТНИКА И СТОЙ 8 ЧАСА АМА ВСЕКИ ДЕН И ДА ВИДИШ КАК Е!

247

Дан

преди 4 години

Да даде пример и за това как да се справят със загубите за бизнеса - като работодателите си продадат колите! ***!

246

Позитано 20

преди 4 години

Каквото и да направят Борисов и Мутафчийски , ние сме против.

245

Анонимен

преди 4 години

Всички мишки от общините ,да излизат неплатен отпуск! Раздута гербаджиска пасмина, пиявици

244

Анонимен

преди 4 години

Журналисти като кучета! Първо ги биеш ,после кокал и почват да ти се радват! Ужас ,СВОБОДА НА СЛОВОТО , КОГА????

243

Възмутен

преди 4 години

Два месеца говорене-трябва да сме готови когато дойде! Два месеца само внимавайте! Е, и -дойде! Нямаме си готова болница! Тепърва търсим! Намерихме си една от миналия век-без елементарни условия, без апаратура, без подготвени специалисти, които да са готови да чакат болни! Без лаборатории в Пловдив и Варна! Тепърва ще обучаваме специалисти за тях! Сводки сутрин и вечер-като на информбюро на СССР през втората световна война, за хода на войната! Паника-от липса на елементарни маски и дезинфектанти

242

Анонимен

преди 4 години

Защо Вие г-н Борисов не казахте и една дума за парите от ЕС за борба с коронавируса, който България ще получи! КАК ЩЕ БЪДАТ ПОХАРЧЕНИ И ЗА КАКВО,ОТЧЕТ ПРЕД НАРОДА ,ТВОЯТ РАБОТОДАТЕЛ! Свърши ли тази ситуация , свършваш и ти!Вреден си за България!

241

Анонимен

преди 4 години

За милиони сичко праим!